"2010 şubatta bebeğim kucağımda" diyen anne adayları

ZeyL

Tandem mom
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
1.180
3
39
26+2 haftalık hamileyim ama vakit hiç geçmiyor çok heyecanlıyım kızlar.Sırf evde sıkılmayayım yoğunlaşmayayım diye işten ayrılmıyorum ama yine de sürekli bebeğimi düşünmekten,rüyalarımda görmekten kendimi alamıyorum...
Eşimi,arkadaşlarımı sıkmamak için sürekli tontonumdan bahsetmek istemiyorum,bende oğluşumun ay bakımından akranlarını rahatsız edeyim dedim :)

Bi adım öne çıksın bakalım şubat annelerinin karınları:)

Merhaba ben de 25. haftadayım..
Ben de çok sabırsızlanıyorum ama bir yandan da bugünlerimizin kıymetini de bilelim.
Doğumdan sonra uzunca bir süre uzun uykulara, rahat rahat gezmelere tozmalara ara vereceğiz:))
Tabii ki tüm bunlara değer yeter ki güzelce gelsinler hayatımıza.
ınşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alır ve sevdiklerimizle beraber büyütürüz bebişlerimizi:Saruboceq:

merhaba kızlar bende 25.haftamın ıcındeyım...
kısmetse subatta beklıyoruz ipeğimi...
aylara gore paylasım bolumunde subat annelerı war butun subat annelerı orda her gunumuzu paylasıyor cok da guzel vakıt gecırıyoruz sızlerıde beklerız :))))

Amin inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için..Erkek mi kız mı senin ki ? kova erkekleri iyi olur derler :)

yaa var demek..O kadar da bakındım var mı diye.Bu forum biraz karışık geliyor alışıcaz inşallah.Hemen çufçuflanalım bakalım nerdeymiş diğer tombişler :)

ıpek kızımız gelıyor bızım :)
gebelık bolumunun bıraz altında aylara gore paylasım war orda subat annelerınde 2010 subat annelerını bulabılırsın :)

bende 27 haftalıgım 3 şubat olabılırmıs dogum tarıhı.oğlum olucak benımde allah nasıp ederse evet zaman gecmıyor ama bırgun bır bakıcazz bız yaşlanmısızz coocuklar buyumusss ooo zaman akıppp gıtmıs ey gıdı gun ler eyy dıyecegız dimi !!!

benimde 9 şubat bebişimin dogum tarihi saglıkla gelsin bebişlerimiz.hazırlıklar ne alemde ben yeni yeni basladım bişeyler almaya.

takvime göre martta doktor şubat 20den sonra her an gelebilir dedi.
bebek benden 10 gün önde gidiyor

bi topik daha...bende şubat annesiyim.2 şubat dogum..kızım geiyo..

benimde 9 şubat bebişimin dogum tarihi saglıkla gelsin bebişlerimiz.hazırlıklar ne alemde ben yeni yeni basladım bişeyler almaya.

Valla benim hazırlıklarım bitmek üzere,karyolamı filan beğendim ama daha gelmedi..Aslında erken başlamak iyi değil insanın herşeyi alası geliyor ama havalar soğuyor,son aylarda da çok fazla gezip bakamayacağım için erken bitirmeyi düşündük eşimle alışveriş işini.Bu da kış annesi olmanın dezavantajlarından olsa gerek :)

Beklenen tahmini doğum tarihim 18 şubat inşallah hayırlısı ile kavuşuruz yavrularımıza şimdiden heyecan korku panik mutluluk karışık duygular yaşamaya başladım bile .Allah hepimize hayırlısı ve sağlıkla uzun ömürlü bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah:nazar::CüvCüv::nazar:a.s.

selam arkadaşlar bende şubat25 falan inşallah sağlıkla oğlum olacak 785 gr geliyor sizinkiler nasıllar ?

benimde şubatın son haftası nasipse nşallah oğlumu kucağıma alacağım.acayip strese giriyorum bazen biran önce ozaman gelse diye sanırım herkes sormaya başladığı için oldu normal doğummu sezeryanmı diye

slm kızlar bende 24 haftalık hamişim doktorum 6 mart dedi doğum tarihi ama şubat sonu gelbilir dedi :) bakalım nasıl olucak çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki :)))

merhaba kızlar bende 25+5 haftalık hamıleyım gun gectıkce yaklasıyoz meleklerımıze subatın 20sı benımde doğum tarıhım

slm benımde 8 subatta bıtıyor gunum allah hepımızın yavrusunu annacıklarına bagıslasın vakıt gecmek bılmıyor gece uykularımızda yok hep haraket hep hareket teklemerın ardı arkası gelmıyor son 10 hafta bıtermı bılmem.)

slm benımde 8 subatta bıtıyor gunum allah hepımızın yavrusunu annacıklarına bagıslasın vakıt gecmek bılmıyor gece uykularımızda yok hep haraket hep hareket teklemerın ardı arkası gelmıyor son 10 hafta bıtermı bılmem.)

X