2010 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

yaaa kizlarr birsey diycemmmmmmmmmmmmmm :KK3: simdi 4.ay bilgilerini yaziyorsunuzda birde dogum tarihlerini yazin bebislerinizin. mesela 6,900 demissinizde 4.ayin basindami 6,900 yoksa sonlarindami 6,900 ? hani ona göre bizde bebislerimizi degerlendireim diyorum!

yaaa kizlarr birsey diycemmmmmmmmmmmmmm :KK3: simdi 4.ay bilgilerini yaziyorsunuzda birde dogum tarihlerini yazin bebislerinizin. mesela 6,900 demissinizde 4.ayin basindami 6,900 yoksa sonlarindami 6,900 ? hani ona göre bizde bebislerimizi degerlendireim diyorum!

canımmmm sen listenin ilk sırasından bak haberin yok sanırımm..beşişlerimiz zaten dogumları sıralııı..bi bak istersen..

tüm bebişlere maşallahyaaaa

bizimde 4. ay doldu aşımızı olduk kilo 8.300 boy 67 cm olmuş

maşalllahhh..

cnm bizde 6 kilo olabildik anca boy 62 cm

kız üzülme benim kızda 6 kilo ama saglıklılar ya şükür...

aysegul aklıma gelmişken bizim zillinin adı Duru Zeynep canım.

kızının ismini çaldım ama aynı zamanda teyzesininde ismi.ama ben cok severim napıyım .

kız bende öyle biliyordum.ama sen sadece duru yazınca bende öyle yazdımm.

cnm benim oğlum
3 aylıkken 5300 58,5 cm
4 ay bitince 6000 61 cm

maşallah..

maşallah.tüm bebişlerimize.rabbim onlara saglmık versin gerisi önemli degil..

ekleme yapıldı..

Söyle bi listeyi gözden geçirdim
En tombik benim kizmis ya:KK1: masallah kizima bal böcegim benim:nazar:

az önce diğer topiğe yazdım...
4. ay 6200 gr 65 cm
çok üzgünüm...
en azından 6500 olmasını bekliyordum

Söyle bi listeyi gözden geçirdim
En tombik benim kizmis ya:KK1: masallah kizima bal böcegim benim:nazar:

maşallh tombik kuşş..

4. ay 6200 gr 65 cm
çok üzgünüm...

canım üzülme allah saglık versin.benim kızda bu ay 320 gr aldı.bende 6.500 olur diyodum ama saglıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar..allaha şükür dimi..

aysegülcümm canimm benim zeynomun 3.ay bilgilerini de veriyorum. 4.ay kontrolune 2 hafta var

ay... 3.ay
kilo: 6090
boy: 61
nasil sizce kizlar?

4. ay 6200 gr 65 cm
çok üzgünüm...

kız nie üzülüyorsun maşallah ben napim benim oğlum 5. ayına girdi 6 kilo 61 cm hem zayıf hem kısa seninkinden bende üzülüyodum ama sağlığı yerinde olsun büyücekler napalım

aysegülcümm canimm benim zeynomun 3.ay bilgilerini de veriyorum. 4.ay kontrolune 2 hafta var

ay... 3.ay
kilo: 6090
boy: 61
nasil sizce kizlar?

benimki 3 aylıkken 5300 dü cnm iyi maşallah seninki

Canım derinin 4.ay kilosu 7670 boyu 63 cm Aykız cım benim ki seninkinden tombişdir herhalde bakmadım ama dr bize ek gıdaya geçmeyin mamada katiyen verme dedi geceleri veriyordum artık vermiyorum.kızım rejimde:)ama ben onu böyle tontiş tontiş seviyorum ya:)

X