Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Gülşahçım. Napıyo bakalım güzel kızın.
Valla Havva bak canlı örnek geldisengözlerimebaksanab
Selam Gülşahçım. Napıyo bakalım güzel kızın.
Valla Havva bak canlı örnek geldisengözlerimebaksanab
bende canım ben de dış kıyafet hiç almadım ilk 3 ay için çok aldım 3-6 ay bile azıcık birşeyler var. neyse zaten benim bebiş küçük teyzesi pazartesi 2900 gramdı herhalde 3-6 aya öyle çabuk geçemeyiz.Ay yalnız olmadığıma senindim canım...Hem boyu kilosuna göre alırız..
valla taptaze kaldı ya iki kere giydi üçüncüye ayaklar toplandı içinde
bende saklayayımda ya birine veririm yada kalır
Havvacım sana en son yarın demiştim hadi canım bekliyorum doğum haberini.Gel Esra geeelll geeelllll gellll.
uyuyo teyzesi :ecrin_bebek:
özledik sizleri
maşallah tatlım ya. fotosunu da koymuşsun çok güzel ay çok sevdim
Allah analı babalı büyütsün.
10 günde kaç gram oldu ki öyle patikleri giyemiyo, ben de na göre bi hesap yapayım, benim kız biraz çıtı pıtı bişey olacak teyzesi baya giyer herhalde boshayallersmile
Gülşahçım maşallah kuzucuğuna... Topaç gibi maşallah. Allahım nazarlardan korusun
Ayyy Allah'ım duysun sözlerini Sedacımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar ben yatıyom uyuyayım da zaman geçsin...Öpüyoruz hepinizi
tşk ederiz teyzesi
valla rüveydacım 4360 gr ve 54 cm doğdu
hızlada kilo almaya devam ediyo
boy tulumlar olmuyo artık gerinirken ayakları çıkıcak gibi oluyo bükülü kalıyo bacaklar onada sinirleniyo meleğimkaydirigubbakcemile3
serapcım,çok tatlı olmuş convers patikler.Ellerine sağlık...
ay yerim ben onu ya :asigim: sinirlenmeyi de ne çabuk öğrenmiş :roflol:
of evimiz yakın olsa gelir öpe koklaya severdim minik kızımızı
maşallah maşallah fotojenik de fıstık gibi çıkmış maşallah
güzel emiyor değil mi? sütün bol geliyor mu? annen şimdi sütün olsun diye sana neler yediriyordur kaydirigubbakcemile3
ben anneme 2 kavanoz pekmez var gönderme dedim olsun olsun hepsini içecen onların dedi daha göndermiş akannehir