Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba kızlar...
Ancak yazabiliyorum. Umarım herkes iyidir...
Esmacım geçmiş olsun canım gelmişsin nihayet...
hoşgeldin havvvacım.
Esma ya ne oldu ?
Hoşgeldin Havvacım. Nerelerdesin sen kızın nasıl bakalımopuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım. Esma hasta değil miydi? Ben mi karıştırdım...
Canım hoşbulduk. kızımla ben iyiyiz çok şükür. Kaç akşamdır eve iş götürmek zorunda kalıyorum. Evdeki işler azmış gibi. Nete giremiyorum. Özledim valla sizi...
Yok Serapçım demiyor.. Yazılı okuyorum ben kaç akşamdır. Eve götürmesem yetiştiremem ki
Ay kızlar burda sabahtan beri yağmur yağıyo. Gök delindi sanki..
Ay kızlar burda sabahtan beri yağmur yağıyo. Gök delindi sanki..
Canım sen İzmir'deki Çınarlıyı dyorsun değil mi? Oranın SSK anlaşması yok:sm_confused: zaten tuzlu yani. Hatta ben bu katılım payının 70 e çıkmasıyla yeniden anlaşırlar belki diye umut ediyorum. 2 sene önceye kadar vardı kaldırdılar.
Selam canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
Valla Zeynepcm sorma zor bela cumartesimi boşaltabildim. Kaç aydır çalışıyorum hafta sonları. Havaya bak. Evden başımı çıkaramam şimdi. Ne kadar da çok iş var oysa yapılacak.Bir de İstanbul a kar geliyo diyodu gazete
zaten oraya azcık bısey yagsa hayat felc oluyor kar gelınce nolur tahmın edemıyorum Allah yardımcınız olsun buyuk sehırde yasaması zor akannehir
slm kızlar nasılsınız ya elektirikler yüzünden nete giremez oldum herkez iyimi
ya kızlar ecrin hiç oynamadı bugün
Valla Zeynepcm sorma zor bela cumartesimi boşaltabildim. Kaç aydır çalışıyorum hafta sonları. Havaya bak. Evden başımı çıkaramam şimdi. Ne kadar da çok iş var oysa yapılacak.Bir de İstanbul a kar geliyo diyodu gazete
ya kızlar ecrin hiç oynamadı bugün