2010 Şubat Anneleri

hoşgeldin havvvacım.

Esma ya ne oldu ?

Hoşbulduk canım. Esma hasta değil miydi? Ben mi karıştırdım...

Hoşgeldin Havvacım. Nerelerdesin sen kızın nasıl bakalımopuyorumnanaktan

Canım hoşbulduk. kızımla ben iyiyiz çok şükür. Kaç akşamdır eve iş götürmek zorunda kalıyorum. Evdeki işler azmış gibi. Nete giremiyorum. Özledim valla sizi...

Hoşbulduk canım. Esma hasta değil miydi? Ben mi karıştırdım...

Canım hoşbulduk. kızımla ben iyiyiz çok şükür. Kaç akşamdır eve iş götürmek zorunda kalıyorum. Evdeki işler azmış gibi. Nete giremiyorum. Özledim valla sizi...

Esma hastaydı canım karıştırmadın. Dün geldi işe de gitmiş ama bugün gitmedi yine herhalde.
Kociş sana demiyor mu eve iş getirme :eek:klava: Benimki diyor da kaydirigubbakcemile3

Yok Serapçım demiyor.. Yazılı okuyorum ben kaç akşamdır. Eve götürmesem yetiştiremem ki

Ay kızlar burda sabahtan beri yağmur yağıyo. Gök delindi sanki..

herkese merhaba oncelıkle kızlar,keske burdada yagsa hava bulanık ama hıc bısey yok kar yagsa dıye gozune bakıyorum ama Allah'ın ısıne karısmak olmaz:hulya:

Valla Zeynepcm sorma zor bela cumartesimi boşaltabildim. Kaç aydır çalışıyorum hafta sonları. Havaya bak. Evden başımı çıkaramam şimdi. Ne kadar da çok iş var oysa yapılacak.Bir de ıstanbul a kar geliyo diyodu gazete

Canım sen İzmir'deki Çınarlıyı dyorsun değil mi? Oranın SSK anlaşması yok:sm_confused: zaten tuzlu yani. Hatta ben bu katılım payının 70 e çıkmasıyla yeniden anlaşırlar belki diye umut ediyorum. 2 sene önceye kadar vardı kaldırdılar.

Selam canım hoşgeldinopuyorumnanaktan

hııı evet izmirdeki canım ...yok ya ben büyük ihtimalle aydında NYSA da doğum yapcam ...çınarlı dediğin gibi yılbaşından sora uuu ...bide öğlen aradım bunu sormak için bi sekreter çıktı Allahım uyuzmu uyuz bi ilgisiz bi alakasız...içimden dedeimki personel işallah öle deildir işallah......

Valla Zeynepcm sorma zor bela cumartesimi boşaltabildim. Kaç aydır çalışıyorum hafta sonları. Havaya bak. Evden başımı çıkaramam şimdi. Ne kadar da çok iş var oysa yapılacak.Bir de İstanbul a kar geliyo diyodu gazete

zaten oraya azcık bısey yagsa hayat felc oluyor kar gelınce nolur tahmın edemıyorum Allah yardımcınız olsun buyuk sehırde yasaması zor akannehir

zaten oraya azcık bısey yagsa hayat felc oluyor kar gelınce nolur tahmın edemıyorum Allah yardımcınız olsun buyuk sehırde yasaması zor akannehir

Sorma canım ya benim evle iş arası 1.5 saati buluyor. Bir de trafik oldu mu düşün artık gerisini...

slm kızlar nasılsınız ya elektirikler yüzünden nete giremez oldum herkez iyimi

Valla Zeynepcm sorma zor bela cumartesimi boşaltabildim. Kaç aydır çalışıyorum hafta sonları. Havaya bak. Evden başımı çıkaramam şimdi. Ne kadar da çok iş var oysa yapılacak.Bir de İstanbul a kar geliyo diyodu gazete

ewde yan gel yat walla... bu hawada dısarıda cıkılmaz kı sansımıza ewe tıkıldık yıne :sinifsinif:

X