2010 Şubat Anneleri

Ebrucum canım adet ağrısı gibi olanlar doğum sancısıymış. Zeynebe dr söylemiş canım... Gözün aydın mı desem bilemedimmm.... Yarın habersiz bırakma bizi...

inşallah canım yaaa beklemek ne kadar zor sen iyi bilirsin allah hayırşısı ne zaman ise o zaman yollasın kızları... :ecrin_bebek:

Amiiin Ebrucum. Ben de öyle diyorum ama bebişleri de görünce bir an önce doğsun istiyorum.

Zeynep az daha gelmeseydin arayacaktım doğurdun mu diye
wallahı havvacım agdaya gıttım bugun fazla kasmısım kendımı az daha uzasaydı dogurabılırdım sanırım sempatiksalakcinni

kızlar yaa ben hem adet olacakmış gibi sızı hissediyorum hem de bebişim çok kasılıyor yarın sabah randevumuz var bu doğumun habercisi olabilir mi

canım gecmıs olsun. ben erken donemde baslayan adet agrılarım ıcın ılac kullanıyorum su an. bu haftayı devırınce bırakıcam Allah ın ıznıyle. doktorum sıddetlı olan ve gecmeyen agrının dogumu baslatabılecegını soylemıstı. nst ye baglanırsın yarın walla ınsallah dogumdur ne dıyım gelsın bebeler kaydirigubbakcemile2

napıyonuuz ooohh doğuran doğurana maşallah ebrucum hadi sıra sende yarın sende bize süpriz yapabilirsin zemuszemus

slm kızlar bende yarın dr a gidiyorum.son kontroller artık.hiç halim yok.14 şubat derken daha erken olacak sanırım.ne güzel doğumlar başlamış.darısı bizlere.yarın dr dan gelince yazarım yine.

offfffffff kimseler yok.
8de uyudum 10 da kalkdım sersem gibiyim.gece nasıl uyuycam ben.başımda ağrıyor.
aslında çokda uyudum sayılmaz ara ara sancılarım oluyor.oğlumda çok hareketli bu aralar.her yerden vuruyor.

napıyonuuz ooohh doğuran doğurana maşallah ebrucum hadi sıra sende yarın sende bize süpriz yapabilirsin zemuszemus

ayy zehra'cım ticker cetvelinde 0 yazıyor ne güzel bee.yani her an doğurabilirsin mi demek bu.delikafadulden

selam kizlar bende subat annesiyim firsat buldukca giriyorum ve yazdiklarinizi okuyorum dogum yapan arkadaslar olmus allah anali babali buyutsun bende beklyiorum bakalim arasira agrim oluyo hayilrisi artik hepinize iyi geceler firsat buldukca giricem ama kizimdan firsat kalmiyo dogum yapicak arkadaslarida allah bir avazda kurtarsin insallah

uyuyamayan arkadaşlar iyi geceler beni yangın bastı uyuyamadım geri kalktım

bende varim cnm malesef bir kac gundur geceleri yuaumiyorum ayni derten muzdaribiz yani

Kızlar bende uyuyamayanlardanım demek sıcak birtek bana basmıyor bütün gece ter döküyorum.bizde alsaydık hayırlısıyla kucağımıza kuzularımızı.ne güzel hergün 4-5 kişi doğuruyor topik renklendi:)))maşallah kızlara darısı başımıza.şubat topiğinde bir biz şubatta doğurucaz galiba yarımız ocakta doğurdu:)))

Ateş basanlardan biride benim sözde kış kıyamet ama daha ayağına patik bile giyemedim doğru dürüst..Hep büyüklerden hatırlıyom yaz bile olsa patik yelek giyerlerdi hamileyim diye.CADIARZUHele geceleri su gibi ter atıyorum,en az iki kere üstümü komple değişmek zorunda kalıyorum pöff

ıyi geceler size de ...
Zeh demek nişanın geldi ne güzel ya normal doğum yapacaksın inşallah sancı filan varmı?

X