2010 Şubat Anneleri

kızlar günaydınnnn hihoyyyt
sabah özlem'in mesajıyla uyandım dün gece doğum yapmış bebekde bende çok iyiyim yazmış. çok sevindim ama aramadım sabah sabah rahatsız etmeyeyim diye bende mesaj ile karşılık verdim.
bugün bi aksilik olmazsa hastaneye özlemi ve çınarı ziyarete gidicez teyzeleri resimlerini çekip gelince eklerim.:asigim:

melekcim sanada çok geçmiş olsun 40 kere söyledin sen heralde, kızım doğsun artık diye oda seni duydu tatlım desene.
bol bol dinlenmeye çalış yakında özgenin de burada resmi olacak anlaşılan.
seni ve özgeyi çok öpüyorum.dikkat et emi.:1hug:

canım maşalah bebişine sende beklemedesin yani normal doğuma engelin olmamasına sevindim hakında hayrlısı olsun

maşalllah kuzucuklara canım bence kiloları gayet iyi ikiz oldukları için bence gayet güzel bakmışşın bebişlerine canını sıkma bence hiç :1hug:

iyigeceler canlarım ben oğluşumla kavuştumçarşamba güü taburcu oldu yavrum.girip haber vereyim dedim.çok şükürikimizde iyiz.siz nasılsınız.umarım herkes iydir.
çok sevindim tatlım senin adına doya doya kokla sarıl artık oğluşuna bundan sonra Rabbim bir daha hiç ayırmasın ikinizide :teytey::dance:

geçmiş olsun canım sende gelsin gelsin derken özge hanımda çıkıp gelecek galiba annemi bekletmeyeyim diyor galiba kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

Allah kurtarsın canım senide kolaycacık kavuşursun inş. bebişine :Saruboceq:

iyigeceler canlarım ben oğluşumla kavuştumçarşamba güü taburcu oldu yavrum.girip haber vereyim dedim.çok şükürikimizde iyiz.siz nasılsınız.umarım herkes iydir.

ayy kavuştun demek Aras Bey'e. gözün aydın tatlım.

geçmiş olsun cnm. akşam daha iyiydin ama sonradan arttı demekki ağrıların. bol bol dinlen güzelim. allaha emanet olun.

allah sağlıkla kavuştursun cnm. güzel haberlerinin sabırsızlıkla bekliyoruz. doğuma girerken bize de dua etmeyi unutma ama, tamam mı??? yerimseniben

özlem de doğum yaptı haa. allah analı babalı büyütsün. a.s.

merhaba kızlarrr...
fatoş gözün aydın canım allah ayırmasın hiçbirimizi yavrularımızdan...
özleeeemmmm sende doğurdun demek canım beniiim gözünaydın...
meleksencim sende dikkat et tatlım bebişin sağlıkla gelsin inş...

doktordan gelen arkadaşlar tebrik ederim.....

Günaydın arkadaşlar...Maşallah güzel haberler alıyoruz bu gün yine...
6055 canım hayırlı doğumlar olur inşallah...
özlemcim Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah...

havvacım bizim kızların gelmeye pek niyeti yok sanırım..
rahatları yerinde

Sorma Ebrucum yaaa... En sonunda g,,d,p dr a doğurt artık beni bitsin bu hasret diycem yaaa kaydirigubbakcemile3

iyi pazarlar herkese,,
fatoşcum gözünaydın oğluna kavuştun demek çok sevindim canım..
6055 sağlıkla kucağına alırsın inş.bebeğini hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
meleksen canım, dikkat et kendine, allah sağlıkla kavuştursun inş.bebişine tatlım...
Özlemcim canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün inş.

Bizim de kontrolümüz var yarın canım... Bakalım durumlar ne. Ama bende ne ağrı ne sancı var yaaaa offffff

ayy canım benim özlemcikte kavuştu oğluşuna
maşallah yerim onu hadi hemşolar doğurunda bebişlerle buluşalım

Allah hiç ayırmasın sizi inşallah gözün aydın Fatoşçum. Aras' ın fotoğraflarını bekliyoruzopuyorumnanaktan

Canım yat dinlen. İnşallah sağlıkla gelecek kızımız daopuyorumnanaktan

Allah yardımın olsun, sağ salim kucağına al inşallah yavrunu.

Ay ne güzel haberler getirmişsin canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah Çınarımızı.
İlk normal doğumumuz olacaktı Özlem öyle olmuştur inşallah.

Nerdesin kuzum sen merak ettim dün vallaopuyorumnanaktan

selam herkese...
doğuranları tebrik ederim, bekleyen arkadaşlara allah sabırlar versin.
annemler ve kayınvalidemler yanımdalar. nete giremiyorum ev çok kalabalık.
yarın sabah 08:30 da epidural sezaryen ile kızıma kavuşucam inşallah.
bana dua edin arkadaşlar...

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…