2010 Şubat Anneleri

Kızlar birbirimize en çok ihtiyacımız olduğu zamanlardayız bu siteye ne oldu böyle ya.nazaramı geldik.geçmişi okuyabildiğim kadarıyla meleksen rahatsızlanmış umarım iyidir girer bize cvp yazar.elmuallim doğum yapmış Allahım bebeklerini kucağına alıp evine götürüp büyütmek nasip etsin.sağlık versin inşallah.pofidicim girersen bana adresini yollarmısın..serapcım ne zaman buluşucaz?ben iyiyim kızlar Allaha şükür arada kasılma karın ağrısı bel ağrısı yaşıyorum ama öle çok şiddettli değil Allaha şükür ve uzun sürmüyor.derinim ve ben öpüyoruz sizi teyzeleri.

kasıkları ağrıyan varmı kızlar benmi evham yapıyorum acaba karnımın altına taş bağlanmışta aşağı çekiliyormuş gibiyim.kızda oynadıkça ahh uhh ediyorum.birde yürürkende kasığım ağrıyor kramp falan yok ama bugün bu kasık ağrısı nedir anlamadım birde kız kasıkta gezer normal diyorlar ama anlamadım.

hepinize selamlar kızlar şikayetlerimiz bile hep aynı böyle herşeyi danışabileceğimiz kişilerin hepsi bir arada olması çok güzel ama ah birde siteye girilebilse ... yarın bizimde kontrolümüz var kızımla buluşmamız var yani bakalım iyi bakmışmıyız kuzuma ne kadar büyümüş doktora gitcek herkes güzel haberler getirsin inşallah

burcucum bende kasık agrısı yasıyorum oyle cok asırı ve abartı degıl ama gun ıcınde ara ara agrıyor sonra gecıyor...

kızlar herkes kasık ağrısından söz ettiğine göre bence normal evham yapmayın
iyi düşünün
brde ben geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum süreklı bir sağa bir sola dönüyorum bundan sonra normalmiş ama uykusuzluk çok kötü
sizin uykularınız nasıl

Herkese merhaba kızlar...Umarım herkes iyidir.
Ebruli canım benim uykularımda bir sorun yok şimdilik ama bundan sonra ne olur bilemem.
Melekten haber yok mu kızlar...

selam kızlar. meleksen, iyi merak etmeyin. doktora gitti bugün. ağrılar üşütmekten yada iltihaptan olabilirmiş. kuzu da iyi. msn de. gelir birazdan, ayrıntıları anlatır. merak etmeyin diye haber edeyim dedim.

eeee sizler nasılsınız??

merhaba kızlar nasilsiniz benı aksam olduren kasık agrilarim karnım agrım usutmus olmamdan olmus doktor hafif agrilar olur doguma hazırlik dedi ama benımkı coktu usutmus sun dedi allahtan gecti agrilar kızım 35cm olmus kilosuda 1130 olmus teyzeleri doktor hersey iyi dedi ama cok buyudukleri icin artık pek cok gorunmuyola ultrasonda yuzu tombis ti esim ona guldu eleri yumruk karnıma vuruyodu

Maşallah canım kuzucuğuna. Aman neyse ki önemli bi şey değilmiş. Meleksen canım ayaklarını ve poponu sıcak tut. ılık suyla taharetlen. oturduğunda bacaklarına ince battaniye ört. Çok geçmiş olsun. Akşam aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma..

vala oyle yapcam artık tatlım korktum vala aksam kucuzuk yola cıkmasın dıye korunmak lazim geceleri yanıyorum hani menepoza girmis kadinlar gibi yim normonlar dan dolayı sanırım uzerimi aciyorum hep

Ayy kızlar doğuma az kaldı ama zor zamanları kaldı. Kendimizi daha fazla kollamalıyız...

meleksencim gözün aydın maşallah bebişine ben sana demiştim üşütmüşsündür diye çünkü bende üşüttüğümde karnım ağrıyor ayaklarına dikkat et canım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bizim bayramda çok yoğundu bayram dönüşüde dünden beri ay sonu işleriyle uğraşıyorum bittim
birazdan kociş gelecek gezmeye gidicez size bir bakayım dedim siteye girmekte baya zorlaşmış yine
özlemişim siziopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun ben yaklaşık 3 haftadır griple savaşıyorum dr bünyen zayıf kalmış dedi ama ne içmediğim meyve suyu nede ıhlamur kaldı

melekcım gozun aydın cnm sevındım bı sorun yokmus mınıgınede masallah

canım cok guzel gule gule kullansın bebeısın
real market derken su sorm ıstanbulda kı mı bende ındırımden bıseyler arıyormda o yuzden sordum guzel mı barı sen aldın mı

sağol canım teşekkür ederiz.evet canım istanbuldaki realden aldım.media market ve ıkeanın içinde olan real mağazasına gittim.
prima 98li bebek bezleri 19 tl, 3lü çoraplar 2.99,zıbınlar 9.90,küvet filesi 3.90, bebedor tırnak makası 3.90, dalin toz granüllü bebek çamaşır tozu 9.90, dalin yumuşatıcı 2 kg 4,90 aklıma gelenler bunlar ve bayağı bi indirim vardı fırsatınız olursa bakın derim.

bu arada ben hediyemi hazırladım yarın kargoya vermek istiyorum.başlıyomuyuz göndermeye.yoksa ben erkencimi davranmış olucam.

kimseler yok bugün sitye giremedim hiç açılmadı şimdi girebildim herkes iyidir umarım.

sağol canım iyiyim ama korkuyorum sancı geldi 1 saat önce
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…