2010 Şubat Anneleri

el-muallım canım ıyı haberlerını okudum makıneden cıkmıs bebeklerın ıns saglıkla sıhhatle evınıze de goturursunuz...
serap oyle olucak heralde kuzum her gun cagırır artık benımkı olayı abartıp kaydirigubbakcemile3

özel 29 mayıs hastanesınde ssk varsa 850 normal 1300 sezeryan
özel fatıh hastanesınde ssk varsa 300 normal 750 sezeryan ıstege baglı sezeryan olursada yanı hersey normal doguma uygun fakat ıllede sezeryan olsun dersen 1250 ytl

özel çapa hastanesınde ssk varsa 400 normal dogum ıcın 8500 sezeryan ıcın
benım ewım bu 3 hastaneyede yakın kızımı zaten özel capada dogurrmustum hastanedende doktorumdanda cok memnun kalmıstım fakat doktorum ordan ayrılmıs ve bana cok uzak bı semte gıtmıs dolayısıyla hastane degıstırmek zorunda kaldım
ozel fatıh hastanesınde saıde karaagaclıoglu na gıdıyorum,bence harıka va cok mukemmel bı doktor cok bılgılı tecrubelı
dogumuda allah nasıp ederse o hastanede yapıcam ,gecen ay kontrole gıttıgımde hastaneyı odalarını falan gıtıım gezdım cok guzel ve temız bı hastane özel oda falan hersey dıger ozel hastanedekıler gıbı bı fark yok yanı,,stanbulda ıkamet eden arkadaslar karar veremedıysenız bu hastanelere bı bakın derım,

29 mayıs hastanesındede mıne hatıpoglu cok ıyı ama o hastaneyle ozel caanın yada fatıh hastanesının bı farkını goremedıgım ıcın fatıh hastanesınde karar kıldım

kızlar dun gece ruyamda drum ıs icin yurtdısına gideceğini ve dogumda olmayacagını ogreniyordum ay kabsu gibiydi allah korusun bu saatten sonra dusunmek bile istemiyorum. sabah bir kalktım ki moralim nasıl bozuk cok etkilenmisim. insan ister istemez dra alısıyor..

valla kızlar bakalım ne çıkıcak doğum fiyatları epidural daha fazla oluyo tabiii

kızlar meleksen ne yaptı acaba hala haber yok ondan dra gidecekti bugün

Herkese merhaba, umarım herkes güzel bir bayram ve tatil gecirmistir.
Hediyelerimizi ne zaman gönderiyoruz kesinleştirdikmi?

bugün zehrada gidecekmiydi dra bayramdan sonraya kalmıştı randevusu ama kesin gün söylememişti galiba ben öyle hatırlıyorum bugün ondanda ses çıkmadı

hediyeleri bu hafta göndericez dedik ama herkese uydumu onu bilmiyorum ben yarın göndericem izinliyken halledeyim

bu hafta bana uygun değil hediye göndermek için. bayram zamanı hazırlamadım bile.. haftasonunda anca alırım ve haftaya kargoya verebilirim ancak.

kim ne zaman müsait olursa o zaman yollasın kızlar... sonuçta hepimiz ağırlaştık... bi yandanda kendi eksiklerimizide gidermeye çalışıyoruz... o yüzden ne zaman müsait olunursa o zaman yollarız... gülşahcımda bana bi adresini yollasa bende vericem hemen kargoya ama ortalarda yok...

bende yarın alacagım hediyemi kısmetse cumaya kadar seldaya göndermiş olurum
umarım begenir
kızlar meleksen rahatsızlanmış galiba
neyii var bilgisi olan var mı? merak ettim
umarım herkes iyidir

dün akşam karın ağrısı şikayeti vardı bu sabah veya dün akşam geçmezse dra gidecekti ama ses çıkmadı daha

esracım gülşah bayramdan sonra çalışmıcaktı sanırım. doğum iznine çıkacaktı. evde de interneti yok ama annesi ile yakın ya, annemden girerim diyodu. bilgin olsun.

selam kıslar aman siteye girmek ne kadar zor ya
zaten bugün ay sonu işlemleri var sabahtan beri bitmek bilmedi bir kaçamak bakayım dedim siteye girilmiyor bu seferde umarım herkesin keyfi yerindedir
hepinizi kocaman öpüyorum

esracım gülşah bayramdan sonra çalışmıcaktı sanırım. doğum iznine çıkacaktı. evde de interneti yok ama annesi ile yakın ya, annemden girerim diyodu. bilgin olsun.

doğru canım öyle söylemişti unutmuşum... özelden msj yolladım sanırım onu görünce yazar bana cvp...

Bende dr randevumu yarına aldırdım kızlar normalde 8 aralıktı ama bugün kasık ağrılarımdan ağlıyacaktım.kitlendim resmen beklemeye gerek yok aradım sabah 10.00 a randevu aldım aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…