• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ben hıc tatıl keyfı yapamıyorum aksıne hıc keyfım yok ıkı gundur :çok üzgünüm:

mrb kızlar
nasılsınız
biz hiç iyi değiliz.
oğlumun kalbinde bir soun varmış
p.tesi hastaneye gidecegiz.
inş. bir sorun çıkmaz.

evet kızlar ayrıntılıya gitmiştim dün
ama kalbind esorun varmış
olması greken yerde değilmiş.
başka bir doktura gittik dün
oda aynı şeyi dedi
hafta sonuna girdiğimiz için bir işlem yapamadılar.
p.tesi çoçuk kardiyolojisine gidecez
oraya yönlerdiler doktur.
hiç iyi değilim kızlar
dokturlar alınma ihtimalide var dedi.
nasıl olacak nediyecegimi bilmiyorum sabahtan beri öyle yatıyorum.
çok canım sıkkın çokk

evet okumuştum seldayı
oğlumunkalbinin yerinde akçigeri varmış
ve kalbide daha yukardaymış
dokturlar kalbi bu güne kadar atmış budurumda
da atarmı diye bakacaklar.
çünkü şuan kilosu ve kendi çok zayıf.kilo alırsa nasıl olacak.
çoçuk kardiyolojisi yönelendirecek.
doktur herşeye hazır olun dedi.
neyse kızlar sizide üzmek istemem.

canım hakkınızda hayırlısı çok üzüldüm ya inşallah sorunsuz atlatırsınız bizide haberdar et

canım kafana takma herşeyi kendini düşün bebişini düşün boş ver kafaya talıp ağlamakla hiç bişey çözülmüyorki

haklısın canım ama elımde olmuyor o kadar ılerı gıdıyorum kı bazen normalde hıc takmıcam bıseyı saatlerce dusunup yorum yapıyorum ınsallah duzelır

haklısın canım ama elımde olmuyor o kadar ılerı gıdıyorum kı bazen normalde hıc takmıcam bıseyı saatlerce dusunup yorum yapıyorum ınsallah duzelır

düzelir canım şimdi hepimizde var bir alınganlık çok çabuk üzülüyoruz herşeye geçen gün bende aynı şeyi yaptım bütün gün sinirimden kendime zarar verdim baş ağrısı çekerek

ben geldim yine:))
çakırgözlü canım çok üzüldüm RABBıM yardımcın olsun,bizleride haberdar et inş güzel olur herşey:emir_bebek:

çakırgözlü canım dualarım seninle rabbim yardımcın olsun. iyi haberlerle gel inş.bizleride haberdar et olur mu ?merakta bırakma.

bende geldım kızlar herkese ıyı pazarlar...
çakırgözlü canım ınan cok uzuldum,dualarım sızınle...
ıcını ferah tut Allah buyuk cıkmadık candan umut kesılmez demısler... selda ıcın cok dua etmıstık burda hep beraber senın ıcınde edıcez Rabbım ın ıznıyle atlatıcaksın ınsallah...

Back
X