2010 Şubat Anneleri

ben çıkıyorum artık kızlar mesai bitti kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
çakırgözlü canım unutma dualarımız seninle ve bebişinle Allah yardımcınız olsun kendini sakın koyverme bizlerde hepimiz sizin yanınızdayız :1hug:
iyi akşamlar canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım bende şok olsum şubat annelerine nazar mı değdi ne ya özeline mj attım teselli ettim ama benle olmazki inş eşiyle arası düzgündür bide o stresi vardı canım ya

Ayy evet canım bi de o derdi vardı değil mimafoldumben Allah yardımcısı olsun inşallah.Yavrusunu korusun. Valla nazar değdi galiba tatlım topiğimize

selam kızlar tekrar bız geldik bıraz temızlık yaptık alısverısın ustune bırazda yorulduk bızden gecmıs oyle butun evı temızleme olayları arada da sıze bakalım dedık ama epey yorulmuşuz...

selam kızlar tekrar bız geldik bıraz temızlık yaptık alısverısın ustune bırazda yorulduk bızden gecmıs oyle butun evı temızleme olayları arada da sıze bakalım dedık ama epey yorulmuşuz...
tatlım hepsini yapıp yüklenme enerjini tüketme. canım bebişinin cicileri çok güzel bende eklemek istiyorum fotoğrafları kabul etmiyor mafoldumben

converse patik modeli göndermitin ya bana. yaptım bi tane. evde tek renk ip vardı, denemek için yaptım: çok şürün oldu. yarın resmini çeker gösteririm sana. bakalım beğenecek misin?

çok teşekürler kızlar
çok şükür eşimle aram iyi ozamanda demiştim 3 şahıslar yüzünden oluyor diye
yanımda destekci saolsun oda benim kadar üzülüyor
dualarınız için teşekürler.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…