2010 Şubat Anneleri Doğum Hikayelerini Paylaşıyor.. :)

slm kızlar bende doğum hikayemi paylaşıcam biraz geç oldu ama 2 çocukla anca...son kontrolüme gittiğmde drum çatı muayenesinde herşeyin normal olduğunu ve 12 şubat cumaya kadar bekleyeceğimizi eğer olmazsa suni sancı vererek doğumu başlatacağını söylemişti.tabi ben suni sancı olmasını istemiyodum ve bol bol dua ettim.neyse cuma sabaha karşı sancım hafif hafif başladı ama bebek nasıl oynuyo anlatamam resmen içimde dans ediyo.ordan oraya ordan oraya.sancılarım sabaha kadar sürdü saatte bir yarım saatte bir derken.bu arada saat 6 oldu.tabi ben panik olmasın die eşime söylemedim.çantamın son kontrollerini yaptım ama inanılmaz sakinim.sanki başkası doğuracak.foto makinesini falan koydm.banyoya girdim duşumu aldm.çıktım namaz kıldım.dua ettm.sonra eşimi kaldırdım.hazırlandık komşuyuda aldık.7de evden çıktık.benm sancılar sıklaştı derken hastaneye geldk.hemen çatala aldılar ve 7cm açılma olduğunu söylediler.bana bakıyo ebeler ben çok sakinim şaşırıyolar.nts ye aldılar lavman yaptılar.tekrar çatala aldılar.dr geldi ve kontrol etti.doğum başlamış bebek inmş dedi.serum verildi.suyum patlatıldı.veeeee işte sancılarım felaket derece artmaya başladı.bu arada saat 08,15.ben bağırmaktan helak oldum.dr kızlara diyo nazarınız değdi.ıkın diyo ama ıkınamıyom.hadi hadi derken ebeler ellerimi bir an bırakmadı.neyse saat 09.00 da burak ım dünyaya geldi.ayyyy o an unutulmaz ya.ağladı hemen zuzum.aldılar ablaları yıkadılar.tabi ben çataldayım.dr bebeğin eşini alıcaz ama biraz büyük dedi onuda alırken baya zor oldu.sonra bi iğne yaptılar ve dikişe başladılar.baya dikiş atıldı.sonra çıktık odamıza geçtk oğlumu getirdiler.öptm kokladım emzirdim hemen.insan kaç tane doğurursa doğursun duyguları aynı.yine heyecan yine sevinç..tam detaya girmiyorum doğum anını doğum yapacaklar korkmasın die.ama normal doğum en güzeli bence......gerek olmadıkça sezeryan olmayın derim.

canım rabbimö hayırlı evlat etsin acılarını göstermesin size bağışlasın...

boyle normal dogum hıkayelerıne bayılıyorum... Allah sızı hıc ayırmasın ıns canım :lepi:

boyle normal dogum hıkayelerıne bayılıyorum... Allah sızı hıc ayırmasın ıns canım :lepi:

valla bende seviyorum bu normal doğumukaydirigubbakcemile3 bu hızla doğurrum ben bikaçtane daha.......amin canım hepimizi ayırmasın kuzularımızdan...:Saruboceq:

valla ne güzel olmuş dogum.burak beye uzun .saglıklı ömürleri olsun..sizlerle bebaber..

[

ah kızlar ben doğumumu hiç anlatmıyım çok zordu doğumhanede birdaha doğurmucam die bağırdım o sancılar neydi ya acaip zor sancı çekmek benim bide suyum sancı odasında boşaldı masada 3 e 20 varken açılma var die yattım ıkın anam ıkın yok bebek çıkmıyo ebelerin işkencesini hiç anlatmıyorum doğumdan sonra karnım cırmak içindeydi dirsekleriyle karnıma basıp üstüme çullandılar okadar uğraştılarki ama oğlum doğmadı saçları gözüküyo dedi doktor bebek orda dedi beni ebelere bıraktı gitti ama onlar dooğurtamadı masadan artk yeter istemiyorum doğurmucam bırakın beni die bağırdım bacalarımı bağladılar yarım saatten fazla ıkın ıkın ebeler hep bağırdılar ben bağırdıkça beni azarladılar.En sonunda kendi doktorum nöbetçiydi ogün hastanede o tekrar geldi baktı ben hala doğuramamışım oturdu eliyle bi kaç hamleyle bebeğimi saat 15:20 de çekti aldı doğduğunda sanırım solunumu durmuştu doktorun yüzü değişti hemen aldılar götürdüler ebeler felan hepsi beni bıraktı bebeğe koşturdular ben öldü sandım.Ne olur söleyin öldümü dedim, masada bomboş kaldım sanki.Ama şükürki sesini duydum dikiş dikilirkenki acıyı hiç anlatmıcam eve geldiğimde berbattım nerdeyse 25 gün oturamadım ayrıca kuyruk kemiğimde yamulmuştu sonradan anladım böle işte daha fazla uzattmıyım.çok şükür bebeğim ve ben sağ çıktım o hastaneden.

Canım benim çok üzüldüm gerçeketen. Ağlamak üzereyim şu an. Ya çok kızdım dr una da ebelere de. Allah tan çocuğa bi şey olmamış. Allah insanlara vicdan versin.
Çok geçmiş olsun canım. Biraz geç oldu ama :))

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken.Ama neyseki sonunda daha kötü şeyler olmamış.Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Yaa hangi hastanede doğum yaptın bilmek isterim eğer ismini yazamazsan semtini ve özel hastanemi devletmi onu yaz bari.Bizde çekmeyelim aynı acıları

canım sağol doktorun suçu yok beni kurtaran o çok şükür

sağol canım çok şükürki atlattım zorda olsa
ben devlette yaptım doğumu bidaha doğum yaparsam asla develtte yapmam, gitçem özele :sinifsinif:
inş. tabi

canım ya üzüldüm ama sonu ii ve mutlulukla sonuçlanmış..allah sorar oo ebelerede pis vicdansızlar...allah yavrunu bağışlasınn ömrü uzun olsun..

canım ya üzüldüm ama sonu ii ve mutlulukla sonuçlanmış..allah sorar oo ebelerede pis vicdansızlar...allah yavrunu bağışlasınn ömrü uzun olsun..

sağol canım benim sonucu iyi oldu ama birdaha doğum yapabilrmiyim bilmiyorum o tecrubeyle

canım bir ömür boyu mutlu olun alah ayırmasın

Amin canım.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

suduru kuzum allah mutlulgunuzu daim etsin.hayırlı evlat olsun inşallah..

inşallah Ayşegül tüm kuzularımız hayırlı evlat olsun,sağlıklı bebişler olsun inşallah.
yarencim ve suduru rabbim bebekinizi size bağişlasın canlarım beniiiim

Amin canım.

Esma canım valla zor olmuş ama bi süre sonra unutursun inşallah şuan daha yeni tabii.:mymeka: bi dövmedikleri kalmış.Amannnn aldınya yavruşu kucağına unut itsin çok şükür sağlıklı.

öle valla burcu cum unutulurmu bilmem ama dövmedikleri kaldı orası doğru
karı dikiş atarken dioki bide seni kız gibi dikiyom kocan artık ne alır dio bende çok siniroldum kocam kapıda bekliyo gidin ne istiyosanız alsın dedimm

Canım benim çok geçmiş olsun.ALLAHIM bize onları bağışladı ya.bende doğum hikayemi yazmak istemedim bu yüzden tamam bebeğime kavuşmak çok güzeldi herşeye değerdi ama sorunlu doğumlarda insan bebeğine dahi kavuştuğunda hayal ettiklerini yaşıyamıyor.herkesin doğum hikayesini okudum çok duygulandım ne güzel anlatmışsınız kızlar.ama benimki öyle değil ne yazıkki.Allah beni birdaha medical park hastanesine düşürmesin bu arada.dr dan çok memnunum onun sayesinde yaşıyorum şuan belki ama hastanede ve hastane çalışanlarından nefret ettim.doğum hikayemi yazmama nedenimi ayrı bir paragraf açıp paylaşayım sizlerle.

Arkadaşlar ben doğum hikayemi yazmadım çünkü cidden zordu eminim herkes acı çekti ama benim epey sorunlu geçti.kızım 7 şubatta doğdu şükür ona kavuşturana.normal doğumu çok istedim ama boynuna kordon dolanınca korktum çünkü ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için hiçbir risk almak istemedik iykide normal olmamış eğer öyle olsaydı belki şuan hayatta olmuycaktım yada rahmim olmuycaktı.sonda takılırken değil ama takıldıktan sonra resmen kıvrandım ve ağladım idrar yolu enf.olduğu için çok cnm acıdı ve dr gelmedi acil ameliyata girdi o sonda ile kaç saat bekledikten sonra çıkarttırdım ve taktırdığıma pişman oldum.verilen ameliyat saatinden tam 3 saat sonra iyice gerilmiş bir şekilde ve hemşirelere sinir olmuş birşekilde ameliyata alındım.damar yolumu açan pskopat ah dedim diye azarladı bu arada özel oda tuttum ve burası medicalpark hastanesi devlet hastanesi değil.moral vericeklerine moralimi sıfıra indirdiler.sonra bayılmışım ayıldığımda dayanılmayacak ağrım vardı ama tarif edilmezdi dikiş ağrısı değil rahim ağrısıydı.bayıltın beni diye bağırdım sürekli bu arada hemen ayıldım daha ameliyathaneden çıkmadan.5 saat bu ağrıyı çektim sonra az biraz hafifledi derine bakamadım bile ağrıdan o kadar yani.sürekli kan kesiciler kanama kontrolleri ve hemen tuvalete gitmek zorunda kaldım sonda olmadığı için.serumlar dolayısıylada yarımsaatte bir tuvaletteydim.hiç kanamam olmadı az az oldu.herkesin sezeryan sonrası durumlarını bildiğim için kendimin bu kadar acı çekmesi beni şaşırttı acı bekliyordum ama bu kadarını değil.gerçeği çıkacağım gün öğrendim.dr eşin ve seninle özel görüşmem gerek dedi.ameliyat sırasında derini aldıktan sonra plesantayı alamamışlar rahimin tutma hastalığı varmış ve gelmemiş plesanta rahim duvarına yapışmış kazımışlar az kalsın rahmi alabilirlermiş ve benim aşırı kanamam olmuş dr doğum sonunda kanamayı durduramıyacak diye çok korkmuş doğumun çok zor geçti 2.çocuğu düşünürsen bu senin için çok riskli bunu bilmelisin dedi ve benim başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldu.aşırı ağrılarımın sebebini öğrendim ameliyat sonrası narkozu ameliyat uzadığı için çok aldım sanırım atamadım geceleri uyuyamıyordum öksürük ve tıkanıklıktan sanki boğazımda birşey var gibiydi ve öksürdükçe dikişlerim patlıycak sandım.yani kızlar zaten lohusa pskolojisi ve bu zorluklar 2.çocuk riski ki ben 3 istiyordum benim morallerimi çok bozdu.sizlere güzel duygu dolu şeylerde yazmak isterdim ama bunlar önüne geçti.Yinede şunu söylemeden geçemiyeceğim.ANNE OLMAK kutsal birşey ALLAHIM bana tek bir çocuk yazdıysada şükürler olsun ALLAHIM herkese nasip etsin onu ilk emzirdiğim anı ve ilk kokusunu duyduğum anı hiç birşeye değişemem.şimdi arkama baktığımda hiçbir acı ondan değerli değil iyki doğurmuşum diyorum.RABBİM hepimizin çocuklarına uzun ömürler versin.şuan kan tedavisi görüyorum tek derdim bu hepsi geçti bitti.sadece kızıma umarım bir kardeş yapma şansım olur ileride bunu diliyorum ALLAHIMDAN.:Saruboceq:

canım sanada çok geçmiş olsun ikimizde çok zor doğurmuşuz ben bide normal doğum yaptım uyuşturulmadan herşeyi görerek tadarak sende ayılınca çekmişsin çok üzüldüm canım seni çokm iyi anlıyorum.ben doğumdan sonra sabaha kadar doğum sancısı çektim çok berbattı dikişlerimdeki acı için ağrı kesici istedim saatler sonra geldi hastanedeki pislik o çarşaflar yastıklar leş gibi tuvaletler leş gibi sen özelde ben devlette yaptım doğumu ama ikimizde acı tecrube yaşadık ben 2. çocuk düşünemiyorum bile bende o hastaneden sağ çıktım ya çok şükür Allah ım bundan sonrasına kolaylık versin inş.

canım benim çok acı çekmişin ama gerçekten dediğin gibi değer hepsine allahım bundan sonra acı çektirmesin minik yavrunuzu size bağışlasın..

offf esma okudum bi tuhaf oldum valla..canım allah kurtarmış çok şükür oglunuda kucagına aldın ya ..o insanlara ne diyeyim.sanki kendileri hiç yaşamımış gibiler.allah daha betirenden korusun çok geçmiş olsun.oguna allah saglıklı uzun ömür vversin..

esma ben oyle doktorunda ebenınde sımdı bısey derdım ama anladın sen onu!!!
neysekı oglunda sende sapasaglam ewe cıkmıssınız...
Allah sızlerı ayırmasın hıc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…