Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr ben de katılabilirmiyim size nasipse 10.10.2010 da dünya evine giricez
lady h geldın cnm ne guzel tarıh o öle :asigim: gelınlığı nerden alcan
joey olsun onu demış ya gerısı gelır benım onu dıyen bılem olmadı![]()
ben de "çok erken zaten, yaza, sonbahara çok var" diye kendimi teselli ediyorum. zaten doğru düzgün çeyizim de yok anca toparlanıyorum :hulya:
bizim nişanlı aradaşlarımızdan biri mayısta evlenecek. evi düzdüler bile...
heersey olur
eksıkte olsa mutlu olmanız yeter boşver
sonbahara cok var yaza da ck var bence
ayy ben hep bekar kalsam dıom bazen:kedi:zaman cok hızlı akıy
ayları artık tasktler geldıkce takıp edıyom
ben bir an önce olsun istiyorum ne bileyim çok heveslendim naniknanik herkes en güzeli nişanlılık dönemi diyor ama...
doğru zaman çok hızlı geçiyor. bir bakıcaz yaz gelmiş :hulya:
kac aydır nışanlısın
yok anam nışanlılık guzelde uzatmamak lazım
ben daha 4 aylıkcık
bızımde mayıs gıbı olur ınş bı bakmışsın ocakta evlenıyom akannehirbenımkı cok acelecıde aılem vermıyo
1.ayımızda nısanlandık :asigim:
mılet ay sayar ben takst
yaslandım ha öde öde öde![]()
tabiki katılabilirsin cnm hg aramıza
lady h geldın cnm ne guzel tarıh o öle :asigim: gelınlığı nerden alcan
:kedi: Begendin mi tarihimizi şekercim, ee madem bu kadar bekledik, olunca orjinal bi tarih olsun dedik canımm, gelinliğim belki bi yakınımın gelinliğini giyebilirim, çok güzel hoş bişey kararsızım hala kuşumm, olmazda reyhan ablaya giderim tekrarkaydirigubbakcemile5
joey olsun onu demış ya gerısı gelır benım onu dıyen bılem olmadı![]()
kızlar bizde yaza olsun cok istiyoruz, hayırlısı,
bizimde nikah + düğün diye ikiye ayrılacak ama bilemiyorum cok karmaşık olacak istanbulda nikah olsun akşamında bolu da kına ertesi gün (pazar) bolu yemekli bir düğün acaba yollarda hebamı oluruz ?
istanbuldaki nikahın ardından hemen bolu ya gidip kına gecesi yapmak çok yorucu olur bence. araya birkaç gün koyarsanız sizin için daha rahat olur. yorgunluktan birşey anlamazsınız yoksa.