- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Sağol Pnrarsln,,teknisyen meslek liselirinin belli programlarından mezun olanların tercih edebileceği meslek ama tam bilgim olmamakla beraber sertifika ile de alım yapabiliyor bir araştır istersen,,meslek liseli çıkışlılar zaten teknik meslek ya da program bitirdikleri için daha kolay girmeleri orlara..
Ama artık yayınlasalar da önümüzü görsek,,bir şey sorcam arkadaşlar 4.sınıfım ben mezun olmadım daha öğretmenlk okuyorum böyle memur olanlara soruşturma açılıyormuş bilgisi olan var mıdır?
canım memur olabilirsin. sonra KPSS ye girdin öğretmenlik mi kazandın, atama yapıp göreve başlarsan hem memurluğun hem öğretmenliğin yanıyormuş.
Çünkü memur olarak çalışıp istifa etme durumunda bile EN AZ 6 ay memurluğa tekrar giremezsin.
oldu da eskaza atandın, diğer memuriyetten istifa ettin ve daha 6 ay geçmedi, işte o zaman başın derde giriyor.
ama atandın çalışıyosun kurumlar arası geçişten öğretmenliğe başvurdun, atandın, o zaman sorun yok..
ben de 4. sınıfım eğitim fakültesi. o yüzden tercih yapmayı düşünmüyorum....
YANLIŞSAM DÜZELTİN BEN KENDİ ARAŞTIRMALARIMLA BU KADAR BİLGİYE ULAŞABİLDİM ANCAK.
Ben de senin gibi duymuştum tatlım tamam o zaman bir sorun yok çok teşekkür ederim tatlım sağol
eğitim bilimlerine girmeyecek misin? ve sence kurumlar arası geçiş kolay oluyor mudur bilgin var mı? ben tercih yapmak istemiştim ama öğretmenliği tehlikeye atarım diye korkuyorum. ama eğitim bilimlerini kazanamam diye de korkuyorum. neyse karışık benim durumumm...
bölümün ne 83 akmıssın atanamam demissin ne kadar karamsarsın sen öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?