2010 ortaöğretim/önlisans kpss sonuçları açıklandı

merhaba..bende önlisans dış ticaret mezunuyum
2010 kpss puanım 87.348
sıralamam 3812
toplam aday sayısı:569889

2011in 1.yada 2.atamaları için umudum var...

bu sene önlisans soruları felaketti gerçekten komisyon değişince müfredat dışı9 ve çelişkili olan bi ton soru vardı türkçe paragraf soruları çok uzundu vs vs..zamanım yetmedi ve 10 soruya hiç bakamadım ama sonuç genede iyi..

arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum paundan çok sıralamanız önemlidir.içerisinde bulunduğunuz yüzdelik dilim önemlidir...puanlar bölümlere göre değişir yani bi hemşire 60 paunla atanabilir mesela ama 3001ciyseniz en az 85 paun gerekir..liseler içinse bence 90 paundan aşağıya kapamaz tabi bölüme göre değişir genel anlamadak onuşuyorum 3001 için çünkü sorular çok zor değildi keza lisansta öyle..bende 3.sınıf lisans öğrencisiyim aynı zamanda düşüncelerim bunlar 2011 de kadrolar açıklancak tercih yapıcaz bakalım kısmet...

:/ ya şifremi bilmediğim için bakamadm hala sonuçlara meraktan çatlıcam çalıştıgım için ösym bürosuna gitme şansımda cok zor eve kagıt gönderiyorlarmıydı onu bekliyim yada

:/ ya şifremi bilmediğim için bakamadm hala sonuçlara meraktan çatlıcam çalıştıgım için ösym bürosuna gitme şansımda cok zor eve kagıt gönderiyorlarmıydı onu bekliyim yada

geçen gün ösym başvuru merkezi olan bir normal liseye gittim,şifremi 2 tl karşılında aldımm,,,evet kağıt gelmeyecekmişşş

KPSSP94 75,424
Başarı Sırası 209884
Aday Sayısı 1604090
ben düz lise mezunuyum acaba şansım var mıdır ama yinede deniycem belki olur.hiç çalışmadan bu puanı aldım biraz daha çalışsaymışım diyorum kendi kendime.önlisanas mezunu olcam bu yılın sonunda bu puanla seneye tercih yapabilir miyim önlisans olarak yani ?

canım önlisans olunca bu puanın gecerliliğini yitirecek die bliyorum ama 2012de denersin önlisans olarak çalışırsında birazcık olur biter yinede bir arastır dershanelere felan sor onlar bu konularda daha biligili

bende önlisans büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum
75.243 puanım
başarı sıram 73359
569889 kişi katılmış önlisanstan
sizce benim şansım var mı??

canım önlisans olunca bu puanın gecerliliğini yitirecek die bliyorum ama 2012de denersin önlisans olarak çalışırsında birazcık olur biter yinede bir arastır dershanelere felan sor onlar bu konularda daha biligili

teşekkür ederim canım. doğru söylüyosun bi sorayım ama mantıksal olarak aynı sınava girmediğim için önlisansla gecersiz olacaktır diye tahmin ediyorum bende.zaten pek bi umudum yok ortaöğretim olarak ama bakalım 25 ocaktan sonra tercihler açılacakmış sanırım

arkadaşlar tercih nasıl yapılıcak
il defa grdm ne zamn nasıl yapcam bilmiyorum
puanm 73 ama şansımı denicem
tercih konusunda bilgi lütefn

arkadaşlar tercih nasıl yapılıcak
il defa grdm ne zamn nasıl yapcam bilmiyorum
puanm 73 ama şansımı denicem
tercih konusunda bilgi lütefn

ilk atamalar 24 ocakta tercih de o zaman yapılacak internet üzerinde klavuz yayınlanır ve kadrolar...
ösym nin sitesinden takip edebilirsin bol şans...

Arkadaşlar bugün ÖSYM nin sitesinde bir şeyler yayınlanmış 2010 KPSS LİSANS SONUÇLARI rehber olsun diye biz ortaöğretim-önlisansız ama nedir bu anlamadım tabloları inceledim öğretmelik-bankacılık vs var?

Bir de bizim kılavuzumuz ne zaman yayınlancak ya da yayınlandı da ben duymadım mı )= çok geç kalınmadı mı sizce de?

Öptüm hepinizi (=

arkadaşlar bu önceki yılların klavuzunda TEKNİSYEN diye bişey yazıyo ya işte o ne iş yapıyor

Sağol Pnrarsln,,teknisyen meslek liselirinin belli programlarından mezun olanların tercih edebileceği meslek ama tam bilgim olmamakla beraber sertifika ile de alım yapabiliyor bir araştır istersen,,meslek liseli çıkışlılar zaten teknik meslek ya da program bitirdikleri için daha kolay girmeleri orlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…