2010 ortaöğretim/önlisans kpss sonuçları açıklandı

acıklandı ama bakamıyorumm aday şifremm yokk nasıl nerden bulucamm bilgisi olan varmı başvuru kagıdımaa baktım var olan şifrenizi kullanın diyo ama şifre ne yaa :S

acıklandı ama bakamıyorumm aday şifremm yokk nasıl nerden bulucamm bilgisi olan varmı başvuru kagıdımaa baktım var olan şifrenizi kullanın diyo ama şifre ne yaa :S

benim hep kullandıgım bir şifre var ne zaman değiştirdiysem değiştirmişim o yapmısım denedim oldu..eşiminkinide bulamadık.ösym başvuru merkezlerinden 2 tl ye alınıyormus yenisi.olmazsa ordan alacak.sonuç için şifre hanesi koy unutandan 2 tl al bizim ülkemizde herşey para artık

ee yuhh artık adam gibi vermıyolarr şifree..ben yenıden basvuru yapmısım kagıttaa yazan sey var olan şifrenızı kullanın bi şifre vermek yenıden bu kadrmı zor acaba..hayret biişi yaa

Hadi hayırlısı arkadaşlar..
bizim buradan bir kardeşimizde girdi,sordum şifreyi,
başvuruyu netten yaparken kullanılan şifre imiş...

kızlar nası merak etdımm kaç aldım acaba bende de şifre yok yha ösym burolarından ya da rektörlükten alınıormus 2 tl ye gıdıp alsam mı sımdı dıe dusunuorumm kesın ıyı gelmez de merak işte

Ah kıyamam size ya,
netten araştırdım,okullarda başvuru yaparken
size verilen çıktının üzerinde de yazıyormuş arkadaşlar...

Son düzenleme:
ya bir şey soracağım kızlar benim aday şifrem vardı.5 senedir de o şifreyle işlerimi yapıyordum
şimdi o şifreyle giriş yapamıyorum.değiştirdiler mi yani
2 tl.verip tekrar mı şifre alcam?
offf

mesele gidip almakta değil aslında ama açıklanmısken insan merak ediyor ne kadar aldıgını.gidip al tekrar bak extra ugraş insana

bende 69.260 aldım..70 bari olsaydım çok üzüldüm çokk halkla ilişkiler benimde

Son düzenleme:
bende 67,320 almışım tebrikler size arkadaşlar..meslek lisese tekstil mezunuyum zate iyi puanda alsam yerleşemezdim heralde anlamıyorum pek ilk defa grdim ama neese artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…