• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 2010 ocak prematüre anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

gokcebayrakdar

DURU hayat
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
83
0
96
Konya
Duru adında bir kızım var 32 haftalık dünya ya gözlerini açtı şuan şu an itibariyle 5 inci ayını doldurdu.ama düzeltilmiş yaş hesaplanıyr 3 aylık yani benim gb 2010 ocak anneleri ile sorunlarımızı gelişimlerimizi paylaşalım herkese sevgiler lülülülülülü

benim kızımda mart 16 2010 da doğdu........... doğum kilosu1760 ama hastaneden taburcu olduğumuzda 1726 gramdı.............düzeltilmiş yaşı 1 ay 22 günlük şimdilik tek sorunumuz kızımdaki reflü inşallah bir an önce düzelir

gokcebayrakdar cok ii bir iş yaptın.Toplanıp konuşalım burada.Benim bebeğim de 30 aralık ta 27 haftalık doğdu.Düzeltilmiş 2.5 aylık.şimdilik çok sükür bi sorun yok.Gelişimlerini takip edelim olur mu???hepinizi öptüm:)))

gokcebayrakdar cok ii bir iş yaptın.Toplanıp konuşalım burada.Benim bebeğim de 30 aralık ta 27 haftalık doğdu.Düzeltilmiş 2.5 aylık.şimdilik çok sükür bi sorun yok.Gelişimlerini takip edelim olur mu???hepinizi öptüm:)))

slm canım güle güle büyüt bebeğini bizim 3 ayımız bitti düzeltilmiş olarak tabi. bebişleriniz kafalarını tutabiliyr mu ?

canım biran önce kavuşursun inşallah bebeğine sağlığı nasıl kilosu solunumu falan

Çok teşekür ederim.Elminam bügün resperatörden ayrıldı kendi kendine nefes almaya çalışıyo inşallah bu sefer başarır.Daha öncede bi çok kez makinaya girdi çıktı kilosu da 2700 kilomuz iyi de sağlık sorunlarımız var.Erken doğumdan kaynaklanan hidrosefalimiz var 3 beyin ameliyatı geçirdi 1 tane rop ameliyatı inşallah bu ameliyatlar son olur...

çok geçmiş olsun cnm bebeğine
gökce benim bebişim düzeltilmiş 3 aylık kafasını tutuyor evet çok şükür 2 aydır tutuyoruz şuanda destekli oturuyor kafasını yerden kaldırabiliyor dönmeye çalışıyor bu kadar şimdilik sorunumuz mama yemiyor çok üzülüyorum sütümde yok kilomuz 5800 seninki nasıl cnm anlatırmısın biraz takip edelim aynı dönem bebişlerimizi

kızlar birşey sormak istiyorum.benim bebeklerimde 33.haftada doğdular.şu düzeltilmiş yaş konusunu anlamadım ben.nasıl oluyor yani?

kızlar birşey sormak istiyorum.benim bebeklerimde 33.haftada doğdular.şu düzeltilmiş yaş konusunu anlamadım ben.nasıl oluyor yani?

düzeltilmiş yaş doğacağı zaman yani benim kızım 7 aylık doğdu şimdi doğduğu zaman olarak 6aylıkama gelişim olarak 2 ay çıkarıyrz 2 ay erken doğduğu için 4 aylık gb kilosu boyu geşilimi
sizin ikiz galiba yazınızdan öyle anladım güle güle büyütün şimdi nasıllar

canım ben tam anlamadım ya.benim ikizlerim 20 mayısta doğdular,33 haftalık.eğer hamileliği 40 hafta olarak düşünürsek 9 temmuzda doğmaları gerekiyordu.yani şimdi düzeltilmiş yaşları ne oluyor?

merhabalar benımde ıkızlerım 32 haftada dogdular..16 martta dogmaları gerekıyordu...suaN ıyıler fakat kzıım gulumsuyor ama agulamıyor bu bır problemmıdır...

Back