2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

hımmm 5. ay bitti ama doktor kontrolü haftaya.
yalaşık bişiyler söyleyeyim ben o zaman. 100 gr falan oynar zaten en fazla söyleyeceğim rakamla.
tartımız iki hafta önce 4450 olduğuna göre 4900 yazalım, boyumuz da 58 cm olsun kaydirigubbakcemile3
eğer haftaya çok absürd bi rakama çıkarsa -ki hiç sanmam- düzeltme yaparız o zaman

biberoncum 4.ay sonu kilomuz 6400 boyumuzda 62 cm olmuş listeye eklermisin?teşekkürler

4. ay kilo 7100 boy 60 :nazar:
boydan uzamamıs ama doktor cok iyi dedi annamadım :uhm:

demek ki meloş kısa boylu ve tombiş olcek

bizim nur kilo almeyo boyu uzeyo hep toktur da zayıf ve uzun olcek dedi fasilye sırığı gibim heralkaydirigubbakcemile3

4.ayda işe başladığım için annesini pek ememedi ama meleğim 8640kg olmuş boyumuz bayağı uzamış 68 cm olmuş ebiberoncum eklersen sevinirm

ya bizim 3. ayimiz geceli 3 gün oldu ama yusufu tartamiyorum. tartimizi hangi koliye koydugumuzu bulamadik,

demek ki meloş kısa boylu ve tombiş olcek

bizim nur kilo almeyo boyu uzeyo hep toktur da zayıf ve uzun olcek dedi fasilye sırığı gibim heralkaydirigubbakcemile3
ne bilim yaa zaten 48 cm doğmustu bodur kızım nolcek :emir_bebek:
4.ayda işe başladığım için annesini pek ememedi ama meleğim 8640kg olmuş boyumuz bayağı uzamış 68 cm olmuş ebiberoncum eklersen sevinirm

maşallahh meleğine :nazar:

maşallah kızlar bebelere.feyza buglem çokmu iri merak ettim boy pos kilosunun maşallahı var kime çekmiş:))

maşallah kızlar bebelere.feyza buglem çokmu iri merak ettim boy pos kilosunun maşallahı var kime çekmiş:))

buğlem bana çekmediği kesin ben bebekkende zayıfmışım hala zayıfım boyum var boy aban çekmiş olablr yapı olarkda babası -dayıları uzun iri yarı onlar çekti galibam .biraz erkk gb benim kız az narin ol diyorum bu gidşle geleceği belli tombilk

biberon teyze benide ekler misin
doğum = 14.12.2009 boy=49 kilo =2920
1. ay = boy=53 kilo=4420
2.ay =boy=57 kilo=5820
3.ay =boy=59 kilo=6340
4.ay =boy=63 kilo=7100

şimdiden teşekkür ederimmmm

biberon teyze benide ekler misin
doğum = 14.12.2009 boy=49 kilo =2920
1. ay = boy=53 kilo=4420
2.ay =boy=57 kilo=5820
3.ay =boy=59 kilo=6340
4.ay =boy=63 kilo=7100

şimdiden teşekkür ederimmmm

Vaveylacığım ekledim listeye. Tickerdan gördüğüm kadarıyla oğluşunun adı eymen, eğer ikinci ismi de varsa onu da yazarsan eklerim. Sevgiler..a.s.

Yine bütün bebişlere maşallahımı ekleyeyim de, nazar değmesin..:nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar araniza bizide alirsaniz coook mutlu oluruz :eek: bebisimin adi :EREN D.kilosu:3010 BOY: , 1.Ay kilo:3980 Boy:53, 2.Ay kilo5250 Boy:57 , 3.Ay kilo:6380 boy:61a.s.

Vaveylacığım ekledim listeye. Tickerdan gördüğüm kadarıyla oğluşunun adı eymen, eğer ikinci ismi de varsa onu da yazarsan eklerim. Sevgiler..a.s.

Yine bütün bebişlere maşallahımı ekleyeyim de, nazar değmesin..:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederimm
ikinci adımız yok
ellerine sağlık a.s.

X