2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

maşallah tüm bebişlerimeze...:nazar:
ne kadar hızlı büyüyorlar yaaa:asigim:
evet di mi, inanılmaz bir hız, çok şekerler, artık elini uzatıp birşeyleri bile tutmaya çalışıyor, sık gördüğü kişileri tanıyor, kendi kelimeleriyle konuşuyor, çığlıklar, kahkahalar atıyor, bütün bunlar inanılmaz, çok şükürler olsun Allah'a, çok maaşallah hepsine...

biberoncum bizim 3. ay kilomuz 5760 boyumuz 60 cm sevgiler...

bugun dr gittik muayene ve aşılarımız olduk..
4. ay kilo 6740 boy 63,5..teşekkürler..

Sevgili arkadaşlarım, benim yine ızmir'den eşimin ailesi misafirliğe geleceği için 1 hafta kadar buralarda olamayacağım. Siz yine boy-kilo bilgilerini yazın, ben fırsat buldukça girmeye çalışırım bilgileri...

Son düzenleme:
maasallah bebelere benimkinin 3. ay bilgileri yok :KK43: ama mama verdigim icin kilosu cok cikicak gibi geliyor

Şimdi baktım da çizelgeye, 3 aylık bilgiler yerine yazıyorum ben bu bilgileri canım, sen yarın yeni bilgileri verdiğinde onları da 4.aya yazarız. a.s.

teşekkür ederiz biberon teyzemiza.s. yeni bilgilerimiz boy 69 kilomuz 9.000 utkuya boyda yetiik kiloyada az kaldıguclubacismile gerçi arada bi ay var ama olsun biz açığı kapatmak için habire hava basıyoz çağana:dilcikar::roflol:

merhabalar, dün kontrolümüz vardı, zeynoşumun 4. ay kilosu 7100, boyu da 63,5 sevgiler...a.s.

teşekkür ederiz biberon teyzemiza.s. yeni bilgilerimiz boy 69 kilomuz 9.000 utkuya boyda yetiik kiloyada az kaldıguclubacismile gerçi arada bi ay var ama olsun biz açığı kapatmak için habire hava basıyoz çağana:dilcikar::roflol:

bize yetişemezsiniz siz zati tosun doğdunuz.saymayız yani..marifet küçük doğup büyümektesositososito

maşallah tüm bebeklere. geç oldu ama bizim 3. ay kilomuz 5950 boyumuz 60 cm

Son düzenleme:
bugün erdem baran ımızın 4.ay aşısını ve kontrolünü yaptırdık 7130 gr 62 cm tüm bebişlerimizi öpüyorumm sevgiler:nazar::nazar:

X