2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

Masallah bebislere
Kizlar 3. ayla 4. ay degerlerine baktim 2. ayda olan kilo artisi biraz azalmis emmelerde azaldimi farkindamisiniz? Biz 2 gündür gece düzgün uyumaya basladik ayni andada emmeyi azalttik .

biberoncum biizim 3.ay konturolümüzü olduk
kilo 6680
boy 61
sağlığı gelişimi iyiymiş allaha şükürr

biberoncum bizde aşılarımızı olduk geldik....
boyumuz 64cm....kilomuz 7 kg....:nazar:

benim bebe bugün 68 kilo olmus ama 3. ayi geceli 1 bucuk hafta oldu. 3. ay doktor kontrolüm yoktu o yüzden benim 3. ay kismi bos kalacak galiba
21 mayista doktor randevum var o zaman asi da olucaz. 4. ay kilosundan devam ederiz biz de artik

benim bebe bugün 68 kilo olmus ama 3. ayi geceli 1 bucuk hafta oldu. 3. ay doktor kontrolüm yoktu o yüzden benim 3. ay kismi bos kalacak galiba
21 mayista doktor randevum var o zaman asi da olucaz. 4. ay kilosundan devam ederiz biz de artik

Tamam canım, ben 3.ay kısmını boş bıraktım, ama arzu edersen sadece ölçmüş olduğun kiloyu da 3.aya işleyebilirim..

Gelen yeni bilgileri de işledim tabloya, bütün bebişlere benden kocaman kocaman maşallahlar, hepsi sağlıklı, harika büyüyorlar.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm, biberon, ben geçen ay kendim ölçtüğüm için biraz hatalı bilgi vermişim, giysilerden ve bezin dolu olmasından da kiloyu biraz fazla yazmışım, 3. ay kilo 7, boy 66 cm imiş, 4. ay kilo 7.590, boy 68 cm olmuş, zahmet olmazsa yeni bilgileri girip, eskileri düzeltir misin, teşekkürler...

biberon bende vereyim canım kızımın bilgilerini;

kızımın ismi: zehra
doğum tarihi. 16.01.2010 kilo3430 boy 50cm
1.ay: kilo 4300 boy53 cm
2.ay: kilo 5100 boy 56 cm
3.ay: kilo 6000 boy 60 cm

maşallah tüm bebişlerimeze...:nazar:
ne kadar hızlı büyüyorlar yaaa:asigim:

slm biberonn teyzesi
5. ay kontrolümüzde 7530 kg kilomuz 63 cm boyumuz

birde aşkitom oğlu ömer o nete giremiyor ama bilgilerini veriyim ben söylemişti baa 5640 kg 64 cm 3 aylık

şimdiden teşekkür ederiz

selam, bizi de ekler misiniz? kızımın adı zeynep.
doğumda 3.700 boy 50 cm
1 ayken 4.900 boy 53 cm
2. ayken 5.900 boy 56 cm
3. ayken 6.400 boy 61 cm
haftaya salı kontrolumüz var.
yeni bilgileri yazarım tekrar. teşekkürler öpüyoruuuuzzzkaydirigubbakcemile5

selam, bizi de ekler misiniz? kızımın adı zeynep.
doğumda 3.700 boy 50 cm
1 ayken 4.900 boy 53 cm
2. ayken 5.900 boy 56 cm
3. ayken 6.400 boy 61 cm
haftaya salı kontrolumüz var.
yeni bilgileri yazarım tekrar. teşekkürler öpüyoruuuuzzzkaydirigubbakcemile5

Canım, doğum tarihini de yazabilir misin acaba? Sıralama doğum tarihine göre olduğu için o olmadan ekleme yapamıyorum..

Son düzenleme:
fındık oğlumun 4 .ay bilgileri
kilo 6800 gr boy 63cm
sağlıcakla inşallah

X