2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

slm ,biberon, bizim tam üç ay değil ama, üç ay bir haftalık ölçülerimiz 7,5 kg, boy 68 cm, eklersen sevinirim...

şaka maka bende 6. sıradayım . 6 ocakta doğurceyken 13 aralıkta doğurdum . zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi ay bu testti şu testi ay tepti ay dürttü derken sağlıkla alıverdik kucağımıza vallah

biberon, bebeklerin fotolarının bulunduğu konu neden kilitlendi, ben uzun zamandır giremiyordum buraya da anlayamadım...

biberon ben de mesaj sayımın 100 olmasını bekliyordum kızımın fotolarını yüklemek için...yeniden açabiliriz değil mi öyle bi konu...

merhaba arkadaşlar uzunca bir aradan sonra gelebildim aranıza
hemen ben de bilgilerimi söylüyorum.
erkin 25.01.2010 da 3500 gr 50 cm doğdu
1. ay 4500 54 cm
2. ay 5550 57 cm
hazırlayan arkadaşa emeklerinden dolayı teşekkürler

bizide eklermisiniz listeye benim alp im
25.12.2009 da erken doğdu:) 2970 gr.48 cm
1. ayda 3.600gr 52 cm
2. ayda 4.600gr. 56 cm
3. ayda 5.300 gr 60 cm oldu

slm biberon teyze ben geldım
benı merak etmıssın teekkur ederım
bende sızı özledım
annem ınternetı ıptal ettırmek zorunda kaldı arada gelırım
2 aylık ken kılom 4640 59 cm
1 hafta sonra 3 aylık olucam
yıne gelır yazarım
çok öptum senı ve oglunu abımı...

slm biberon teyze ben geldım
benı merak etmıssın teekkur ederım
bende sızı özledım
annem ınternetı ıptal ettırmek zorunda kaldı arada gelırım
2 aylık ken kılom 4640 59 cm
1 hafta sonra 3 aylık olucam
yıne gelır yazarım
çok öptum senı ve oglunu abımı...

Canım benim, ne kadar büyümüşsün, maşallahlar, hem sana hem de bütün ocak bebişlerine benden kocaman kocaman. :nazar::nazar::nazar:

merhaba biberon,
yeni bilgilerimizi verelim istedik, bikgilerimizi güncelleyebilir misin?

teşekkürler..

kilo: 7030 gr
boy: 67 cm

10 gün önce oğlumun hastalığı yeni başladığında kilosu 7300 gr idi, hastalıkta epey kilo vermiş :KK43: yoksa 7500 gr ı bulacaktık valla :)

merhaba biberon,
yeni bilgilerimizi verelim istedik, bikgilerimizi güncelleyebilir misin?

teşekkürler..

kilo: 7030 gr
boy: 67 cm

10 gün önce oğlumun hastalığı yeni başladığında kilosu 7300 gr idi, hastalıkta epey kilo vermiş :KK43: yoksa 7500 gr ı bulacaktık valla :)

Olsun canım, kilo alımı gayet iyi, sağlıklı olsunlar da, kiloyu nasılsa alırlar..a.s :nazar::nazar::nazar:

merhaba biberon
Ada'mın 3. ay kontrolündeki ölçümleri;
kilomuz 7200gr. boyumuzda 61 cm. eklersen seviniriz teşekkürler...

bizde cumartesi gittik dr..boyumuz 60 kilomuz 5880..az kilo almış çok moralim bozuldu hep eşimin yüzünden..

bizde cumartesi gittik dr..boyumuz 60 kilomuz 5880..az kilo almış çok moralim bozuldu hep eşimin yüzünden..

Hiç moralini bozma canım, hem az da kilo almamış. Boya bayağı gitmiş, bazı aylar kilo daha çok alıyorlar, bazı aylarda da boyları daha çok uzuyor kilosuna oranla. Ama sonunda mutlaka dengeleniyorlar, önemli olan sağlıklı olmaları. Bak benim oğlum ikinci ayında (sadece mama alıyordu, anne sütü yoktu) 1500 gr alınca doktorumuzun gözleri yuvalarından fırladı. Çok bulduğunu farkettim, ama bize de hissettirmemeye çalıştı. Üstelik hiç abartmamıştım ne mama miktarını ne de verme sıklığını. Ben de kafama takmadım hiç, ondan sonraki ay da ne verme sıklığını değiştirdim, ne de o ay alması gereken miktardan kıstım. Sonraki ay 300 mü 400 gr mı ne öyle bir artış vardı. Kadıncağız rahat bir nefes aldı, neyse geçen ay çok almıştı dengeledi şimdi dedi. O yüzden hiç kafanı takma, kuzucuğun çok sağlıklı bir şekilde büyüyor...:nazar:

selam biberon çok haklısın bi ay kiloya bi ya boya gidiyolar hiç belli olmuyo..benimki bu ay ikisindende fazla almamış..

4.ay bilgilerimiz boy 65 cm
kilo 8900 gr

maşallah bebişlerinizin boyuda kilosuda çok iyi. benim oğlum sizinkişlerden tam 1 yaş büyük ama hala 8500 anca..

X