2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

ben de yeni geldim doktordan yusufun 2. ay kilosu.5.360 boyu 56.5 bizi de ekleyin

selam bizde az önce geldik dr.dan 2.ay aşımızı olduk
kilomuz kıyafetleriyle 6.800
boyumuzda 59 cm

selam bizde az önce geldik dr.dan 2.ay aşımızı olduk
kilomuz kıyafetleriyle 6.800
boyumuzda 59 cm

cogu kiyafetiyle kilosunu tartiyor biz tartarken bebegi soyuyoruz bir de doktorun yanina gittigimizde soyuyoruz yavrucak doktordan cikana kadar üsüyor

Biberon Yusufun dogum tarihini yanlis yazmisiz 19 yazmisiz gercek dogum tarihi 17 ocak olacak,

Biberon Yusufun dogum tarihini yanlis yazmisiz 19 yazmisiz gercek dogum tarihi 17 ocak olacak,

Poseidon inanır mısın şimdi geriye dönük tarıyordum, bir bebişin doğum tarihini tickerdan yazmıştım, kimse tekrar sorayım diye, sen olduğunu buldum, diğer tabloda da bulamayınca hazır seni burada bulmuşken hemen sorayım dedim, ama sen benden önce davrandın. :)) Hemen düzeltiyorum canım...

hoşgeldin biberon...

Hoşbuldum canım.opuyorumnanaktan

Hoşbuldum canım, çok sağol verdiğin link çok yardımcı oldu, bütün bilgileri tamamladım, hafta sonu da listemiz yepyeni bir görünüme kavuşacak. zemuszemus

kalp kalbe karsiymis yerimseniben

Cok güzel bir Liste oldu Yusufla birlikte tesekkür ediyoruz sana

merhaba biberon teyzemiz
gülşahım aşılarını oldu bugün,
2.ay kontrolünde kilosu 5350
boyu 61 cm eklersen seviniriz :1rolleyes:

slm bende katılmak istedim oğlumuz erdem baran 09/01/2010 d.kilosu 2,580gr 46cm 1 aylık 3850gr 51 cm ve 2 aylık 5200gr 56 cm güle güle büyütelm bebişleirmizi

Sevgili anneler, yeni gelen bilgileri de ekledim. Geçen hafta sonu siteye giriş yapılamadığı için tabloyu değiştirme fırsatım olmadı. Hafta içi yapmak da oğlum nedeniyle zor oluyor, önümüzdeki hafta sonu bir aksilik olmazsa liste değişmiş olacak...

sıkma kendini canım. müsait olduğun bi vakitte yaparsın yerimseniben

selam biberon buğlem 18.03.2010 tarihindeki kontrolünde 7810 kg 62 cm .sen nette olmadığın için yazmmaıştım online görünce yqazıyım dedim .çıkmadan bizide eklersen seviniiz şimdiden teşekkürler

bizde bugun gittik 2.ayın sonu itibari ile 7130 kg 61 cm bugun aşılarımızıda olduk
rota virüs yaptırdınızmı

bizim fındık oğlan
2. ay 57cm 5500 gr dı
3,ay 60 cm 6100 gr
malesef bu ay 600 gr almış:sinifsinif:

sağlık olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…