selam bizde az önce geldik dr.dan 2.ay aşımızı olduk
kilomuz kıyafetleriyle 6.800
boyumuzda 59 cm
Biberon Yusufun dogum tarihini yanlis yazmisiz 19 yazmisiz gercek dogum tarihi 17 ocak olacak,
hoşgeldin biberon...
hoşgeldin biberon
tabiki canım en son düzenledikten sonra kolay olur şimdi uğraşma
bu sayfada herkesin ufak tefek eksikleklerle en son bilgileri var yine eksik çıkarsa bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/327182-2010-ocak-melekleri-gelmeye-basladi-canlar-82.html#post11442351
Poseidon inanır mısın şimdi geriye dönük tarıyordum, bir bebişin doğum tarihini tickerdan yazmıştım, kimse tekrar sorayım diye, sen olduğunu buldum, diğer tabloda da bulamayınca hazır seni burada bulmuşken hemen sorayım dedim, ama sen benden önce davrandın. :)) Hemen düzeltiyorum canım...
Sevgili anneler, yeni gelen bilgileri de ekledim. Geçen hafta sonu siteye giriş yapılamadığı için tabloyu değiştirme fırsatım olmadı. Hafta içi yapmak da oğlum nedeniyle zor oluyor, önümüzdeki hafta sonu bir aksilik olmazsa liste değişmiş olacak...
bizde bugun gittik 2.ayın sonu itibari ile 7130 kg 61 cm bugun aşılarımızıda olduk
rota virüs yaptırdınızmı
bizde bugun gittik 2.ayın sonu itibari ile 7130 kg 61 cm bugun aşılarımızıda olduk
rota virüs yaptırdınızmı