2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

QUOTE=smhsmh;12291184]bizim fındık oğlan
2. ay 57cm 5500 gr dı
3,ay 60 cm 6100 gr
malesef bu ay 600 gr almış:sinifsinif:

sağlık olsun bakalım
[/QUOTE]

gız smh döverim seni heealsanaalsanasmile benim gız 3. ayınmda bile 5500ü görmedi len:roflol:

biberon teyze....3 ayımızda 62 cm boy 6.300kg olmuşuz....

kız hoya cadısı
bebe 1 kilo ve üstü alırken bu ay 600gr almış diyok herhalde yoksa kilogramında değilim :dilcikar:
az almış işte
dedim ya sağlıklı olsunlarda gerisi boş bebem yaa:Saruboceq:

Evet sevgili annelerim, listemizi doğum tarihi sırasına dizdim, aynı doğum tarihi olanları da nicklerinden alfabetik sıraya koydum, umarım istediğiniz gibi olmuştur. a.s.

Şimdi bundan sonraki aşamam kızları ve erkekleri ayırmak için renklendirme işlemi. Yalnız her kutunun içini ayrıca renklendirmek gerekiyor, satırı olduğu gibi renklendirmeyi keşfedemedim ben, eğer bulursam o şekilde yapacağım, bulamazsam da sadece bebek isimlerini renklendirme gibi bir fikir atacağım ortaya, çünkü her kutuyu tek tek renklendirmeye kalkarsam bu kez de komut yazmam gerektiği için satır bayağı bir uzun oluyor, aşağıya taşıyor, bayağı karışık oluyor. Yine fikirlerinizi bekliyorum, bu arada bütün satır nasıl kolay biçimde renklendirilir onun da araştırmasını yapmaya devam ediyorum...

Bütün bebişlere benden kocaman kocaman maşallahlar...:nazar::nazar::nazar:

eline sağlık biberoncum a.s.

nasıl ocak bebeleriyse
yarısı aralık :roflol:

ellerine sağlık biberoncum...çok güzel olmuş...

beni kızımıda eklerseniz sevinirim..4 ocak ayris 3810 51 cm.
1.ay 4350 54.cm
2. 5300 55 cm

culiii
Cok tesekkürler ilk sayfaya bakmak aklima gelmedi ya :)))

biberon
Eline saglik ne güzel olmus liste.Masallah bebislere

Sevgili annelerim, tablonun renklendirme işlemini de gerçekleştirdim,(sadece bebek isimleri kısmını yaptım) eğer renklerde bir karışıklık varsa haber verin, hemen düzelteyim. Bu saatte bazen göz yanılması olabiliyor. :)

canım çok güzel olmuş liste ellerine sağlık
bizde 2.ay kontrolümüzü aşılarımızı yaptırdık
6100gr
59cm
çok şükür iyiymiş bebişim dr çok ağlamadığı için aşılardan iyi geçiniyoruz rüzgar ege bey allah aramızı bozmasın didi çok iyi doktorumuz allah ona uzun ömürler versin

biberon ellerine sağlık

bizi eklermisin
6500 gr - 61 cm - 4 aylık

birde
kontrollerimiz ayımızın ortasına geliyor diye 3. ayda evde tartmıştım öyle devam ederim diyordum ama ya evde yanlış tarttım yada kilo verdik o yüzden 3. ayı 6 kilo diye düzeltirmisin canım
zaten kontrollerimiz ayımıza denk geliyor artık dr ölçümleriyle devam ederiim

Back