2010 Ocak Bebeklerinin doğum sonrası boy ve kilo gelişim çizelgesi

ikinci ay kontrol bilgilerimiz:
boy:58 cm
kilo:5300 gr

teşekkür ederizzz

Pek sevgili ocak annelerim,

Ben bu hafta sonu listeyi düzelteceğimi belirttim ancak eşimin ailesi bize 4-5 günlüğüne misafir olacağı için buraya sık uğrayamamakla birlikte listeyi de düzenleme şansım olmayabilir. Dolayısıyla listede hata da yapmak istemediğim için mecburen önümüzdeki hafta yapmak durumundayım. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim...

biberon daha iyi olur haftaya cuma da biz 2. ay kontrolümüze gidicez, düzeltmisken bizim 2. ay bilgilerini de girersin

Bizde bu gün 2 aylik olduk evde kendi kendimize bi ölcüm yaptik 3 asagi 5 yukari doru sayilabilir.
Dogum
3100 gr 52cm
1. ay
4100 56cm
2.ay
5200 60cm

selaaam kızlar bebişimin 2. ay kontrolündede doktorumuzdan yıldızlı pekiyi aldım :)
kilomuz 6kg boyumuzda 62.5 cm

biberoncuğum biz de az önce dr dan geldik aşılarımızı vurulduk.2.ay kilomuz5500 boyumuz 62 cm..boyumuz çok iyi de kilomuzu pek alamamışız bu ay çok kustu ondan mı az aldı bilmem.

Son düzenleme:
fikrim geldi sizinde hoşunuza giderse
düzenleme yaparken yada farklı farklı renklerde yaparmısın
kızları pembe-kırmızı erkekleri mavi-yeşil gibi

biberoncum benide kaydedermisin

doğum
2900 kg 49 cm

1.ay
3500 kg 54 cm

2.ay
4800 kg 56 cm
3.ay
5400 kg 59 cm

tşkrlr.

cüneyt 13.01.2010 dogum kilosu 3340 boy 50

1.ay 4.2kg 53 cm
2.ay 6 kg 56 cm

bizde bugün 2. ay aşılarımızı yaptırdık 6.600 gr 63 cm olmuşuz doğum:3.330 gr 53 cm 1. ay 5.700 gr 57 cm

Bizde bu gün 2 aylik olduk evde kendi kendimize bi ölcüm yaptik 3 asagi 5 yukari doru sayilabilir.
Dogum
3100 gr 52cm
1. ay
4100 56cm
2.ay
5200 60cm

Meltemciğim, çizelgeye kaydettim, ancak kuzucuğunun ismi ve doğum tarihi eksik, hafta sonu sıralama yapacağım için özellikle doğum tarihine ihtiyacım var, iletebilirsen çok sevinirim..

fikrim geldi sizinde hoşunuza giderse
düzenleme yaparken yada farklı farklı renklerde yaparmısın
kızları pembe-kırmızı erkekleri mavi-yeşil gibi

Canım, çok güzel bir fikir, biraz yapmayı denedim ancak teker teker her kutunun içi için ayrıca renk değişimi yapmak gerekiyor. Bunun için önce sıralamayı yapmayı bitireyim, ondan sonra renklendirme işlemini yapacağım, fikrin için tekrar teşekkürler...

biberoncum benide kaydedermisin

doğum
2900 kg 49 cm

1.ay
3500 kg 54 cm

2.ay
4800 kg 56 cm
3.ay
5400 kg 59 cm

tşkrlr.

Ceyceciğim, hafta sonu çizelgede sıralama yapacağım için bebişinin doğum tarihi gerekli, buraya yazabilir misin acaba?

Misafirlerimi yolcu ettim, geldim, bu arada bayağı yeni bilgi gelmiş, hepsini tek tek işledim tabloya, hepinizin bebişine 41 kere maşallah..:nazar::nazar::nazar: Hafta sonu çizelgede sıralama yapacağım için yukarıda belirttiğim arkadaşlarım hariç bilgisi eksik olan diğer arkadaşlarımı buraya tekrar yazıyorum, belki siteye giremiyor olabilirler ama eğer aranızda bebiş isimlerini ya da doğum tarihlerini bilenler varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkürler...

hulyaeyup: bebek ismi
deppo: doğum tarihi

hoşgeldin biberoncum.
gitmiş misafirlerin; hem geçmiş olsun, hem Allah kavuştursun..

Misafirlerimi yolcu ettim, geldim, bu arada bayağı yeni bilgi gelmiş, hepsini tek tek işledim tabloya, hepinizin bebişine 41 kere maşallah..:nazar::nazar::nazar: Hafta sonu çizelgede sıralama yapacağım için yukarıda belirttiğim arkadaşlarım hariç bilgisi eksik olan diğer arkadaşlarımı buraya tekrar yazıyorum, belki siteye giremiyor olabilirler ama eğer aranızda bebiş isimlerini ya da doğum tarihlerini bilenler varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkürler...

hoşgeldin biberon...

X