Bizde bu gün 2 aylik olduk evde kendi kendimize bi ölcüm yaptik 3 asagi 5 yukari doru sayilabilir.
Dogum
3100 gr 52cm
1. ay
4100 56cm
2.ay
5200 60cm
Meltemciğim, çizelgeye kaydettim, ancak kuzucuğunun ismi ve doğum tarihi eksik, hafta sonu sıralama yapacağım için özellikle doğum tarihine ihtiyacım var, iletebilirsen çok sevinirim..
fikrim geldi sizinde hoşunuza giderse
düzenleme yaparken yada farklı farklı renklerde yaparmısın
kızları pembe-kırmızı erkekleri mavi-yeşil gibi
Canım, çok güzel bir fikir, biraz yapmayı denedim ancak teker teker her kutunun içi için ayrıca renk değişimi yapmak gerekiyor. Bunun için önce sıralamayı yapmayı bitireyim, ondan sonra renklendirme işlemini yapacağım, fikrin için tekrar teşekkürler...
biberoncum benide kaydedermisin
doğum
2900 kg 49 cm
1.ay
3500 kg 54 cm
2.ay
4800 kg 56 cm
3.ay
5400 kg 59 cm
tşkrlr.
Ceyceciğim, hafta sonu çizelgede sıralama yapacağım için bebişinin doğum tarihi gerekli, buraya yazabilir misin acaba?
Misafirlerimi yolcu ettim, geldim, bu arada bayağı yeni bilgi gelmiş, hepsini tek tek işledim tabloya, hepinizin bebişine 41 kere maşallah..
Hafta sonu çizelgede sıralama yapacağım için yukarıda belirttiğim arkadaşlarım hariç bilgisi eksik olan diğer arkadaşlarımı buraya tekrar yazıyorum, belki siteye giremiyor olabilirler ama eğer aranızda bebiş isimlerini ya da doğum tarihlerini bilenler varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkürler...
hulyaeyup: bebek ismi
deppo: doğum tarihi