Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayirli ugurlu olsun diyorum kizlar.gecen sene 5mayista hamile oldugumu ögrenmistim:CüvCüv::CüvCüv:ay cok güzel darisi yeni anne adaylarini heycanla bekliyoruzzzzzzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hayırlı olsun topiğiniz bizim pabucumuz dama atıldı valla, ben 25 nisanda öğrenmiştim hamiloş olduğumu hemde daha adet tarihim bile gelmemişti test yaptırmıştım ve benim doğum tarihim 1 ocaktı dolayısı ile 25 nisandan önce öğrenen olmaz daha:)))
zaman nasılda geçti çabuk geçen sene bu zamanlar bizde hamiştikkk bene 23 nisanda öğrenmiştim hamiş olduğumu allah herkesin bebişini bağışlasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Ortada 2010 ocak annesi yok ama maşallah 2009 ocak anneleri burayı istila etmiş:)Şu anda hamile olduğunu bilmeyen hatta henüz hamile bile kalmamış ocak anneleri şimdiden hoşgeldiniz.inşallah çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.hamilelik tüm zorluklarına rağmen çok güzel bir dönem.
masallah hadi bakalim hayirli olsun Allah herkese saglikla kavusmak nasip etsin bebegine insallah:Saruboceq:
ben de gecen sene 10 mayista ogrenmistim hamile oldugumu bak duygulandim simdi senağlama
ay bana söylenecek bişey kalmamış sadece zaman ne çabuk geçiyo diyebilicem bende, bu topiği görene kadar bukadar uzun zaman geçtiğini farketmemiştim ayyyy duygulandım şimdisenağlama
hayırlı olsun arkadaşlar sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşallah.
ayy ben de ilk ben gördüm hemen gidip hayırlı olsun yazayım dedim ki bide ne göreyim herkesler yazmışta ben kusur kalmışım :)) 2010 ocak anneleri allah sağlıkl yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin bizler gibi..