yalel senin öyle aman aman göbegin karnın yokki bence çok takıyorsun psikılojik seninki..10 kilo da çok degik hem zayıf duruyorsun.çok rahatsız oluyorsan doktoruna söyle liste versin ona göre yiyip içersin..
şimdi 23+6 olduk... 58 ile başlamıştım ben, 70 kiloyum. 12 kg. aldım totalde. son 3 haftada 2 kg almışım mesela..
doktor kontrolündeki rakamlar bunlar yani. ve doğru düzgün bişey de yemiyorum yani..
ekmek çok az yiyorum, eşimin ekmek diliminden 1-2 yudum kopartıyorum valla.
evde makarna-pilav pişirmiyorum hiç.
tatlı yok, çikolata mikolata, abur cubur yok...
meyve yiyorum, günde 4-5 porsiyon yiyorum.
maksimum 1/2 lt sit içiyorum.. ama cicibebeli olarak kullanıyorum ben sütü, aksi halde içermiyorum çünkü.
sabaharı kahvaltımı iyi yapıyorum, yumurta mutlaka.. peynir bol bol, yanında şekersiz limonlu ıhlamur...
akşamları etli bişiler pişiriyorum. etli yemek değil de, ağırlığı et olan bişeyler ayarlıyorum. kırmızı et, tavuk veya balık...
ekmek yok tabi.
e ben neden kilo alıyorum yahu?
ya ben neden kilo almıyorum
belkide önce den sınırı aştıgım içindir
71le hamile kalmıştım hala 73 ümfisfisfis
aman şükret bacım.. ne kadar şükretsen azdır yani.
24.hafta ve 7 kilo:kedi::kedi:
maşşallah maşşallahh... kırkbirkere maşallah.. ikizleri beklerken 7 kilo, maşallah..
doğurunca, hemen eski haline dönücen sen inşallah..
58le başladım, önce bulantılardan 2 kilo verdim şimdi 62yim yani 4 kilo aldım
ohh... maşallah
bi de bana bak :) azman kadın yalel :)
kızlar bende ikizlere hamileyim.24. haftamdayım.
67 kiloyla başladım hamileliğime ama bulantılardan dolayı 4 kilo vermiştim.yani 63e düşmüştüm.
şimdi 24. haftamda 70 kiloyum.kısacası iki yavruma 7 kilo aldım.kaydirigubbakcemile3
süper
bende 26. haftadayım ve 11 kilo almışım.ama görünüşte hiç birşey yok sadece bir göbiş eee nereye almışım bu kiloları.:):)
:) aman ne güzel, sevin de kimseye söyleme..
valla bana eşimin eşofmanları bile olmuyor şu anda. öyle diyim, daha iyi anlaşılır halim.
offfff offff