- 25 Mayıs 2007
- 3.947
- 9
- Konu Sahibi RANA.ABLE.
pazartesi bir azar da ben işitecem...püfffffffffffff...çok fena yaaaa.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30. hafta itibariyle 17 kilo almışım beni geçen yok tahin pekmez yiyom bebeğe faydalıymış canım çeken herşeyide yiyom esirgemiyom valla bebeğimin sağlığı önemli sonra veririz inşallah
27+1 itibari ile 61 kilo olmuşum,toplamda 9 kilo almış bulunuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım bence ikizlere göre aldığın kilo çok normal. ben tek bebeğe 7 kilo almış bulunmaktayım 27. haftada.
27+1 itibari ile 61 kilo olmuşum,toplamda 9 kilo almış bulunuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
adaşım süppersin valla ikizlerde 9 kilo ben ikiz taşısaydım şimdiden 20 kg almıştım kesin baksana tek başına demir beye 24 haftada 10 kg almışım
a.s 23. haftadayim
69 la hamile kalmistim
ilk aylarda verdigim 4 kiloyu yeni aldim
simdi 69 um..
sırnaşık şey
valla ben 95 ile hamile kaldım 11 kg aldım dikkat etmezsem dahada hızlanacak bunalımdayım doktorum bu kiloyla tamamlamamı istiyodu ama hayat işte herşey istediğimiz gibi olmuyo maalesef
bende bu gidişle yeme düzenime çeki düzen vermek zorundayım
offf fazlasını almak istemiyorum ya
ben o zaman cok meyve tüketiyorum
akşamları 2 elma bir kivi nar ve mandalinadanm karısık meyve suyu yapıyom akannehir
30. hafta itibariyle 17 kilo almışım beni geçen yok tahin pekmez yiyom bebeğe faydalıymış canım çeken herşeyide yiyom esirgemiyom valla bebeğimin sağlığı önemli sonra veririz inşallah
ya ben 26 haftalığım 9 kilo aldım çok mu ya bundan sonra daha çok alırsın diyolar iştahım fazlasıyla yerinde acaba kıssam mı biraz bilmiyorum ki:sinifsinif:
valla ben 95 ile hamile kaldım 11 kg aldım dikkat etmezsem dahada hızlanacak bunalımdayım doktorum bu kiloyla tamamlamamı istiyodu ama hayat işte herşey istediğimiz gibi olmuyo maalesef
bende bu gidişle yeme düzenime çeki düzen vermek zorundayım
offf fazlasını almak istemiyorum ya
canım, senin şekerin nasıl?
bak, benim diyet listem çok kolay. uygulamanı öneririm.. ben 1 kg verdim 1 haftada :) şkerim de düzene girdi.. bebek de gayet iyi maşallah