Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankaradakı arkadaslara sıddetle tavsıye ederım livadan aldık bebek sekerını bebek arabası seklınde bı sepetın içinde nazar boncuklu ve bebeklı ıkı ayrı seker cesıtınden yaptırdık ınanılmaz şirin 40 liraydı sanırım hatırlamıyorum ama bundan fazla degıldı 1 yıl once :))
içi badam çikolata kaplı ustu sekıllıi nefıs bı tadı vardı
ha bı de lohusa serbetı yaptırın şık zarıf bı surehıye koyun yanınıza lıkor bardakları alın tadımlık hastanede gelenlere ıkram edersınız
bıze hastanede sundular surahı ıcınde mınık bardaklarla gelenlerımıze ıkram etmemız için cok hosume gıttı bı fıkır ne de olsa hosuna gıden yapsın derım havalı oluyor :))))))))
feyzae ne cici
bende üzerinde et bebekler var ya o tarz bi kapı süsü beğenmiştim
ama aralıkta falan alırım herhalde
siz ne kadara aldınız canım ne kadara mal oluyo bunlar
canım sen ankaradamıydın karıştrdım şimdi ?
istanbuldaysan eğer biz eminönünden aldık kapı süsü indirimli 9 mt tülü ile birlikte 30 lira .50 tane biblo-50 kalp -lavanta-dolap magneti ve kurdelisine 60 lira verdik toplam 90 lira ödedik
daha ucuz ve küçük biblolar vardı daha farklı ama eşim bunu çok istedi kıramadım değişk kapı süsüde aklımda kaldı ama ne yapıyım çok hevesliydi herşeyi kendi zevkiyle beğenince
bu şeklde oldu
evet ankaradayım canım
benim beğendiğim kapı süsleride 35 falandı
nette bakıyorum benzeri varsa koyayım diye
sağolasın canım
sizinkiler cidden şirin
feyza çok şirin şeker ve kapı süsünüz..bizde gelelimmi kızımla size ziyarete ama şeker vercen:)))
FEYZAE çok güzel olmuş şekerleriniz
50 tane mi yaptın
Hastaneye gelenlere mi verceksin yoksa mevlütte mi dağıtacaksın canım
Bende burda sordum, kendim yaparsam 100 tanesi 60 milyona geliyodu
Ama yapamıycam sanırım
kızlar buda benim fıstık kızımın şekeri ben şeker yerine lavanta koydum çümkü şekeri yemek için açıp bozmasınlar bütün emekelrim boşa gider diye nasıl kızlar ? babası beğendi
[/URL][/IMG]
buda kapı süsü yine babsı beğendi çok hevesli olduğu için bişey demedim kapıya tülü ile asmadım bu şekilde gösteriyorum şimdilk beşiği geldikten sonra hazırlayacağım
[/URL][/IMG]
çok cicilermiş tatlım. kendin yapıyosun yani bebk şekerini. bend e lavanta koyucam eğer kendim yaparsam. bozmasınlar diye.ben de kalpli çubuklardan istiyorum bakalım
kızlar hepsi çok hoş...
sevcan'cım, bence de inci fiktri iyiymiş.. kurdelalarla da süsleyebilirsin azıcık.. dümdüz gibi olmaz böylece. ama böyle de gayet şık ve ağır görünmüş açıkçası... ben beğendim.
feyza'cım pek şirinmiş bu cicileriniz... güle güle kullanın. lavanta fikri de iyiymiş..
kızlar birmaxtan malzemelerim geldi çoook güzel. çoook mutlu oldum şeekrlerimi de yapıcam artık.
canım hayırlı olsun,ürünlerden memnun kaldın mı? Bende aynı siteden sipariş vermek istiyorum ama kalite konusunda tereddütlerim var.