2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

kızlar iyi geceler
bitti dersim yatıyorum sabah erken kalkıcam artık...
bugun coğrafyadan ilk iki konuyu tekrar ettım
matematikten 58
türkçeden 100 soru çözdüm ve yatıyorum :)
yoruldum baya

kızlar günaydınnn
kendı kendıme yazmaya devam ediyorum ... valla bende girmicem artık .... anlaşıldı ..... sizler çalışmaları bıraktınız sanırım kızlar durmak yok hadı canlanın
2 yıl daha işsiz mi kalmak istiyorsunuz yoksa özelde sürünmek mii....
herkes yapıyor biz neden yapmayalım.....
hadi hadiiii kalkın artıkk...

ben kahvaltımı yaptım
erkenden kalktım
şimdi vatandaşlık ile başlıcam çalışmaya ....

cnm sahsen herlkes dıyor torpılsız olmaz diye hevesım kırıldı

giren herkes torpille mi griyor
ark. atamaları bilgisayar yapıyor yuksek puandan aşagıya doğru buna asla inanmıyorum benım tanıdım biri 86 ile girdi torpilsiz
90 ile 88 ile giren kişilerin çoğu torpilsiz ark. sakın hevesini kırma insanlar herşeyi söyler sen elinden geleni yap kulaklarını tıka sen al yuksek puan gir bir yere o zaman gösterirsin onlara torpilsiz girilceni.... çok tanıdım var ve torpilsiz gir.... etrafımda .....
çalışmalarını bırakma şurda 65 gun kaldı canım en sıkı çalışman gereken zaman sık dişini biraz daha sonra çok rahat ediceksin emin ol ....

bölümün nedir acaba ?

benımde sayısallarım kötü ama üstüne gidiyorum sürekli yapamazsan bile yapmaya çalşıyorum yapamadım soruların çözümleri nasıl yapılıyor diye bakıyorum uğraşmaktan vazgeçmiyorum
yapamıyorum diyip bırakmıyorum asla
sözllerim çok iyi ezberim çok kuvvetli ben ihtiyacım cep kitaplarını aldım .. mesela süper onlardan çalşıyorum çok güzel özetlemişler ... istersen bi bak sende ....

ama sakın vazgeçme yapabilirsin yapanlar zeki de bi gerizekalı değiiliz çok şükür bizimde aklımız fikirimiz ve çalışan bir kafamız varrrr ..... değilmi onlardan etten kemikten bir insan .... yapabilirsin hadi kalk şimdi derse:):) bol şansssss

ben şimdi çıkıyorum .... iyi çalışmalar

calışmaya devam ediyorum canım.sen hiç deneme yaptınmı netlerin nasıl şimdilik.

walker maşallah, çok sıkı çalışıyosun. hep böyle devam edersin inşallah.

ben çalışamıyorum ne zamandır, işe başlıyorum önümüzdeki ay. akşamları çalışcam artık.

kızım bu aralar çok huzursuz onla ilgilenmekten fırsat bulamıyorum çalışmaya.

en kısa zamanda bende toparliicam inşallah..

kayınvalidem bakacak aslıcım,
sekreter olarak başlıuyorum, eşimle aynı şirkette çalışcaz

inşallah canım son 2 ay aldı dişimi sıkıyorum artık
yeni işin hayırlı olsun ... inş...
çalışmaların da aksamaz :)
diğer kızlar çalışmaları bıraktı sanırım kimse gelmiyor artık bazen kendı kendıme yazıyorum....

ben gelicem yakındabayanssulusmile

tebrik ediyorum, çok azimlisin

ben gelicem yakındabayanssulusmile

tebrik ediyorum, çok azimlisin

bekliyoruzzzzz :)
kızlarrr ne yapıyorsunuz?
ben kusrtan geldim yemegımı yedım
az uyucam sonra ders çalışcam....
bugun kü soru hedefim 250 ile inş. ulaşırım ....
dün 103 soru çözebildim ... sadece....
siz ne yapıyorsunuz?

SON 63

ben dün 300 soru çözdüm .bugunde sabahtan tarihten bir konu çalıştım 50 soru çözdüm.bir konuda matematikten çalıştım.akşam biraz daha çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…