2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

selam kızlar opuyorumnanaktan ya vatandaşlığa nası çalışıonuz uyuz oluorum o derse aklıma girmio bitürlü yaasempatiksalakcinni

her dersi olduğu gibi onda da not alarak çalışıyorum ...ama genede bir süre
sonra unutma hissiyle tekrar isteyen bir ders çabuk unutuluyor çünkü her şey ezber.
bende dün biraz türkçe,tarih ve coğrafya çözdüm..geometriyi halletmem lazım ama
dün açtığım gibi kitabı yapamadım diye geri kapattım:sinifsinif: ne yapcam bilmiyorum..

geometri hiç ama hiç çalışmıorum çünkü hiç yapamıorum ben :kedi:

şıklardan gidiyosun sanırım ama öyle olursa sınavda yetiştiremezsin ki önce konuya hakim olman lazım formülleri küçük bir kağıda yaz soru çözerken o kağıt senin yanında olsun bak göreceksin zamanla förmüller beynine yerleşiyo soru çözdükçe formülün mantığını kapıosun umarım yardımcı olmuşumdur..

sıcaktanmıdır nedir ne çalışasım var ne de halim...
ama şu türkçyi bitimem lazım:bbo:

bende bugun çalışamadım ... başım çatlyıor ... uyumaya çalıştım olmadı ...
off iş görüşmesine gittim bugun birde .... of offff... başım çatlıyorrrrrr

walker bende dün gittim ve sürekli iş görüşmeleri yapıyorum ama sonuç foss
bari şu kpssyi kazansak ama ondan da yarı ümitliyim...fazla hazırlanamadım geri kalan sürede yetişebilecekmiyim karamsarlık çöktü biraz ya....

çökmesin karamsarlık çalışcaz ve kazancaz seneye memur olcaz rabbimin izniyle inş.
hayırlısı olsun hepimiz için ... ben gittim iş görüşmesi çok şaşırtıcıydı çünkü tam 1 sene önce başvurdum yere gittim iş görüşmesine yaniii o derece

valla kızlar calışamadıgım için gırmeye yüzüm yok bıraz gaza ihtiyacım var sankı ::))
vaktım olmuyo olunca canım istemıyo ama sınavı kazanmaya mecburum çalışmadan nasıl olacaksa :))
çünkü çok kücük bır kasabada oturuyorum özel sektorde de iş bulamam yanı yok (

kızlar şu torpille işe girenleri gördükçe kendimi salak gibi hissediyorum.lise mezunları çalışırken üniversite mezunları acıkta.moral falan kalmadı bende boşa uğraşıyorum sankı...

günaydın kızlar bugun coğrafyaya devam edicem bende :)
hftya çarşamba tüm özetlerim ve sözel derslerim bitiyor inş.
siz neler yapıyorsunuz... dün bi iş görüşmesine gittim garip geçti bekliyorum şimdi inş. hayırlı bir sonuç çıkar ama işe girsemde kpss asla bırakmıcam ......

bende bi acayip yoğunum anlatamam sana anladın sen onu :roflol: şaka bi yana da çok sıkıldım artık bu ders çalışma işinden, bi yere yerleşsek bari yaaa bu nedir hocam böle bee

bende haftaya yoğunlaşcam inşallahsempatiksalakcinni

ders çalışamıyorum kaç zamandır, bugün başlayım bari ya.
msn açmıyon mu sen ya görüşelim bi ara

kızlar şu torpille işe girenleri gördükçe kendimi salak gibi hissediyorum.lise mezunları çalışırken üniversite mezunları acıkta.moral falan kalmadı bende boşa uğraşıyorum sankı...

torpilsiz zor bu işler malesefakannehir

hak yiyenleri Allah'a havale ediyorum ben, biz bu kadar çalışalım. daha 3 l 5i toplayamayan insan memur olsun..umarım bigün değişir bu düzenalsanaalsanasmile

bu aralar haksız yere bir yerlere atananları düşünüp moralimi iyice bozmak istemiyorum:umursamaz:
Allah büyük..çalışıp elimizden geleni yapalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…