selam kızlar opuyorumnanaktan ya vatandaşlığa nası çalışıonuz uyuz oluorum o derse aklıma girmio bitürlü yaasempatiksalakcinni
her dersi olduğu gibi onda da not alarak çalışıyorum ...ama genede bir süre
sonra unutma hissiyle tekrar isteyen bir ders çabuk unutuluyor çünkü her şey ezber.
bende dün biraz türkçe,tarih ve coğrafya çözdüm..geometriyi halletmem lazım ama
dün açtığım gibi kitabı yapamadım diye geri kapattım:sinifsinif: ne yapcam bilmiyorum..
selam kızlar opuyorumnanaktan ya vatandaşlığa nası çalışıonuz uyuz oluorum o derse aklıma girmio bitürlü yaasempatiksalakcinni
Walker öncelikle tarihten beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim
arkadaşlar matematikte işlem konusunda kolay çözüm yöntemleriniz, püf noktalarınız, kısa yolunuz var mı? problemlerde sonuçtan gidiyorum yapıyorum ama çok zaman alıyor normal yollo da çok karışık geliyor lütfen yardım edin matematikle tek başıma başedemiyorum
aboooww kimleri görüyorumsempatiksalakcinni
hahahaha ders çalışmaya çalışıorum bebeeemmmm yaaa aklinialirimsmile sen çalışmıon mu bayanssulusmile
walker bende dün gittim ve sürekli iş görüşmeleri yapıyorum ama sonuç foss
bari şu kpssyi kazansak ama ondan da yarı ümitliyim...fazla hazırlanamadım geri kalan sürede yetişebilecekmiyim karamsarlık çöktü biraz ya....
kızlar şu torpille işe girenleri gördükçe kendimi salak gibi hissediyorum.lise mezunları çalışırken üniversite mezunları acıkta.moral falan kalmadı bende boşa uğraşıyorum sankı...
yok kız biliyon yoğunum bu aralarsempatiksalakcinni
bende bi acayip yoğunum anlatamam sana anladın sen onu :roflol: şaka bi yana da çok sıkıldım artık bu ders çalışma işinden, bi yere yerleşsek bari yaaa bu nedir hocam böle bee
kızlar şu torpille işe girenleri gördükçe kendimi salak gibi hissediyorum.lise mezunları çalışırken üniversite mezunları acıkta.moral falan kalmadı bende boşa uğraşıyorum sankı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?