Aynen calısmıyorum kızlar İŞerde yogunlastı napıcam bılmıyormkandılınız mÜbarek olsun bu arada
eet canım haklısın ikimiz kaldık ama sen yazamadan geçme birbirmize gaz verelim ... snv az kaldı günler geçiyor ... yılmak yok havalar ısındı yaz geldi herkesde gevşeme var inş. toparlar kendılerını ama ben yılmıcam sonuna kadar devam bugun geo. çokgenler ve dörtgenler çalışcam ... sen ne yapıcaksın ....
merhaba kızlar nasılsınız bugun hiç ama hiç çalışamadım ... şimdi başlıcam çalışmaya bende :) siz neler yaptınız? yağmur 55 keşke izleyebilsem ama nettim sınırlı video izleyemiyorum malsef bu yüzden ktblardan çalşıyorum.. kolay gelsin
walker cnm çok üzüldüm zamanında bende çok sevdğim kuşumu kaybetmiştim çok kötü bir duygu biliyorum.
bende uzun bi kararsızlık sonucu dershaneye yazıldım.bugün başlıyor allahım hepimizin gönlüne göre versin diyorum.
kızlar sizlere birşey sorucam benim türkçeyı çok ıyı yapmam gerek ama pek iyi değilim denemelerde ikilemde kaldığım sorular hep yanlış çıkıyor bunu nasıl çözümleyebilirim...
birde günde kaç saat çalışıyorsunuz ve kaç soru çözüyorsunuz şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?