2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

bende haftaya dersanye başlayacağım
pazarlama mezunuyum ama hangi branşları tercih edebilme hakkım var bilmiyorum..
memurlar.nete baktım ama göremedim...biliyorsanız lütfen bilgilendirin alanları....

öffff

bizde çalışalım organize olarak herkez yazsın hangi konuları bitirdi ne kadar soru çözüyor falankaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşlar bende tarih coğrafya ve türkçeyi bitirdim matematikte problemlerdeyim ve vatandaşlığa dün başladım inş onlarda yetişir türkçede anlatım bozukluklarında zorlanıyorum biraz diğerleri iyi
dün denemeye girdim yargının 82 puan almışım tabi bunla hiçbir yere yerleşemem inş 90 ı geçerim sizler ne durumdasınızz hepimize kolay gelsin..

Mrb cnm bende matematik, türkce ve geometrinin bir kısmını bitirdim birkaç konum kaldı kendime proğram yaptım tarih coğrafyaya başlıyorum haziranda birbuçuk ay önceden konularım bitiyor sonrada hep soru çözmeyi düşünüyorum genel derslerden tekrar gibi bende deneme yaptım genel yetenekten 2 yanlış 2 boşum varzemuszemus ama genel kültürüm iç açıcı değil daha hakim değilim konulara fazla

ben geldim kızlar,
muharebeleri tekrar ettim 80 soru çözdüm
matematik problemlerdeyim hala hiç yapamıyorum
tarih ten ilkeler kaldı sadece
coğrafya zaten biteli çok oldu tekrar yapcam arada
türkçe bitti
vatandaşlığa hiç bakmadım daha

Aynen arkadaşlar ne güzel başlamışsınız çalışmalara ben henüz başlamadım bile ya

hoşgeldin canım, evet diğer topik maşallah çok çalışkan
benim çalışmalar fena değil normal hızla devam ediyo
sen başladın mı çalışmaya

Ben henüz başlamadım cnm ya elimde kaynak da yok
Alıp Allah'ın izniyle ondan sonra başlamayı düşünüyorum
Dün çıkmış sorulara baktım da türkçeden normal ilerledim ama matematikte biraz tıkandım hiç bişi çalışmadığım için
Gördüğüm kadarıyla tarih matematik zorlanılan alanlar guclubacismile

ewet ürkçe basitti 2008 kpss de matematik de çok zor değilmiş
gördüğüm kadarıyla
bu sene de öyle olur inş

ben bı ara basladım, ara vermek zorunda kaldım su aralar tekrar calısmaya başlıcam ya ben de bı aralar bakıyodum yazdım yazdım kımseden ses seda gelmedı ben de fazla bakmamaya başladım,ama eğer hanı gercekten burda kım ne kadar calısmıs ne durumda bılırsek en azından gerıde kalanlar yetısmeye calısır falan boylece hep bırlıkte ılerleyebılırz,ben sımdı dızı ızlıyom bıtınce calısmaya başlıcam neyı ne kadar calıstım yazarım calısmam bıtınce,sizden de beklıyorum:)

ben tarıhten ıslamıyet oncesı turk devletlerını calısmıstım,ilk onu tekrar edıp 2.konuya gecıcem,sizler çalışmıyo musunuz?

Ben şuan çalışmıyorum konularla uzaktan yakından alakam yok şimdilik
Matematik tarih vatandaşlık yoğunlaşmak istediğim konular
Ne mezunusunuz kızlar siz

Şimdi baktım turizm bölümünde bakanlıktan kadro açılması çok zormuş
3001 nedemekse ordan tercih yapılıyormuş ve en az 90larda almak gerekiyormuş
Bölümüm turizm benim
Napıcam yamafoldumben

slm kızlar bende geldim biraz çalışabildim bugun program yaptım kendıme haziran 27 konularım bitiyor benımde türkçe bitti matematikte ama bunlardna tekrar yapıyorum coğ. tarih ve vatandaşlığa yenı başladım herşey tastamam 27 haziranda bitiyor hayırlısı olsun herkes için 27 haziranda snr sürekli soru çözcem ......

Hoşgeldin a.s.
Ne güzel Allah bizede göstersin konuların bittiği günleri

programlı çalışın çok rahat oluyor
kafanız rahat oluyor acaba yetişcek mi derdi yok .... bence

slm kızlar işten yeni geldim 400 soru çözdüm tarih ve coğrafya ağırlıklı biraz dinlenip banyomu yapıp türkçe yazım yanlışı çalışıp test çözücem çalışmaya devam son sürat

ne guzel ya 400 soru cozebılmıssın ben butun gun ders çalışcam desem 200 soruyu gecemem,dıkkatım cok dağınık yaa,en son 2003 te össye gırdım baska da sınava hazırlanmadığımdan oturmak zor gelıyo,baya dağıtmısım öss sonrası bı adapte olsam tam gaz gıtcem de:)bn tarıh konu tekrarımı yaptım 2.konuma gectım:)yavas yavas ama azımle ılerlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…