nerelerdesiniz kızlar,
tarihten 100 soru çözdüm
çarşıya çıkıyoruz gelince devam ederim artık
tebrik ederim cnm
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelerdesiniz kızlar,
tarihten 100 soru çözdüm
çarşıya çıkıyoruz gelince devam ederim artık
bilmiyorumkismilekızlar ilk defa bu sene gireceğim kpss sınavına...önlisans mezunuyum.
tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum sınav ile ilgili.. içeriği ile ilgili..
ilk kez gireceğim dediğim gibi.. ve bu hafta ani bir kararla karar verdim kpss ye girmeye..
yeni yeni başlayacağım çalışmaya.. hangi kitapları önerirsiniz soru çözebileceğim, hazırlanabileceğim?
bir de şifre olayı varmış..ilk kez gircem ve şifre gerekiyor sanırım.nasıl edineceğim ?
ve bişey daha: önlisans mezunuyum ve bölüm seçecek miyim? ortaöğretimden girebilir miyim? farkı nedir??
ay ne çok soru sordum ama tecrübesizim yardımcı olun lütfen![]()
mrb cnm... şifreyi ilk girişin ise başvuru yapacağın yerden alabilirsin diye biliyorum başvurular 31. de başlıyor. Orta öğretimden giremezsin ön lisans olduğun için, soru tarzı olarak farkı yok orta öğretimle ama giren kişiler daha bilinçli çalışıyor o yüzden ondan biraz daha zoryerimseniben
teşekkür ederim canım peki kadro bilgilerini nereden edinebilirim? ve en az kaç puan almam gerektiğini.. Önlisans Grafik mezunuyum.
ve tavsiye edeceğiniz sınava hazırlanabileceğim bir kitap var mı?
herkezin kendi bölümü dışında tüm bölümlerinde seçebileceği memurluklar varmı bilginiz varmı cevaplayabilirmisiniz ben ilk defa gircem bilmiyorumkismile
kızlar nabersiniz
174 soru daha çzödüm bugün
şimdilik 274 yaptıkaydirigubbakcemile2
ara verdim kızımla ilgileneyim biraz sonra coğrafyadan tekrar yapıcam ardından soru çözerimhihoyyyt
çok verimli bigün geçiriyorum ama başım ağrıdıkafamçokkarıştı
tam olarak bilmiyorum grafik mezunları için olan atamaları, genel memurluklara da ösym'nin resmi sitesinden bakabilirsin atamaların taban ve tavan puanları yazıyor.
Ben yargı yayınlarını kullanıyorum tavsiye edebilirim.
Ayrıca elimde çok fazla öss kitabı olduğundan onları da kullanıyorum ama daha zor kpss sorularına göre
bende yargıyı kullarnıyorum matematik ve geo birşey anlamıyorum bende öss cdlerimden bakıyorum karşılaştırma yaprak konuları çalışıyorum ama sözel tarih coğrafya ve anayasayı güzel anlatmış bence dimi.... kolay gelsin
önlisans mezunuysan 3001 var memurluk herhangi bir önlisans bölümünden mezun olma şartı var sanırım ordan tercih yapabilirsin?
teşekkür ederim peki ne kadar net yapmak gerekiyo atanabilmek için en az
yaa kızlarrr ben şimdi ösym nin sitesinden baktım kadrolara..
grafik bölümü mezunuyum veeee kadroda sadece bir iki yer varrrrr!! o da bilecik üniversitesi tekniker, Şanlıurfa
Harran Üni. Memur
bu ne saçmalık ya napcam benn ??
herkesın hemen hemen öyle olmazsa 3001 den yaparsın tercıh sen şimdi sadece hazırlanmaya ve alabildin en yuksek puanı almaya çalış bence
canım 3001'den de tercih yapıyım yapmasına da, ben önlisans mezunuyum.
3001'den tercih yapabilmek için ortaöğretim olması gerekmiyor mubilmiyorumkismile
Merhaba arkadaşlar ben şimdi diğer topikten geliyorum orda büyük çoğunluk lisansmış bende duraya transfer oliyim dedim
Ben de önlisans mezunuyum
Sizler çalışmaya başladınızmı
Yada şöyle soriyim çalışmalarınız nasıl gidiyor
Diğer topikte çalışmlar çok akıcı
Belkide zamanları yaklaştığı içindir
Kızlar bizde elbirlik olsak bilmiyorumkismile