Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar ben şimdi diğer topikten geliyorum orda büyük çoğunluk lisansmış bende duraya transfer oliyim dedim
Ben de önlisans mezunuyum
Sizler çalışmaya başladınızmı
Yada şöyle soriyim çalışmalarınız nasıl gidiyor
Diğer topikte çalışmlar çok akıcı
Belkide zamanları yaklaştığı içindir
Kızlar bizde elbirlik olsak bilmiyorumkismile
bizde çalışalım organize olarak herkez yazsın hangi konuları bitirdi ne kadar soru çözüyor falankaydirigubbakcemile5
yazıyoruz da katılım olmuyor ki canım
gelen herkes bi ceee deyip kaçıyo hemen
mrb arkadaşlar bende tarih coğrafya ve türkçeyi bitirdim matematikte problemlerdeyim ve vatandaşlığa dün başladım inş onlarda yetişir türkçede anlatım bozukluklarında zorlanıyorum biraz diğerleri iyi
dün denemeye girdim yargının 82 puan almışım tabi bunla hiçbir yere yerleşemem inş 90 ı geçerim sizler ne durumdasınızz hepimize kolay gelsin..
hoşgeldin canım, evet diğer topik maşallah çok çalışkan
benim çalışmalar fena değil normal hızla devam ediyo
sen başladın mı çalışmaya
Ben henüz başlamadım cnm ya elimde kaynak da yok
Alıp Allah'ın izniyle ondan sonra başlamayı düşünüyorum
Dün çıkmış sorulara baktım da türkçeden normal ilerledim ama matematikte biraz tıkandım hiç bişi çalışmadığım için
Gördüğüm kadarıyla tarih matematik zorlanılan alanlar guclubacismile
slm kızlar bende geldim biraz çalışabildim bugun program yaptım kendıme haziran 27 konularım bitiyor benımde türkçe bitti matematikte ama bunlardna tekrar yapıyorum coğ. tarih ve vatandaşlığa yenı başladım herşey tastamam 27 haziranda bitiyor hayırlısı olsun herkes için 27 haziranda snr sürekli soru çözcem ......
slm kızlar işten yeni geldim 400 soru çözdüm tarih ve coğrafya ağırlıklı biraz dinlenip banyomu yapıp türkçe yazım yanlışı çalışıp test çözücem çalışmaya devam son sürat