• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

biri bana acil cvp versin arkadaşlar elimde konu anlatımlı cdler var öss zamanında kalma 2007 ye ait sizce bunlardan çalışayım mı ne dersiniz?

kızlar 2008 kpssnin sorularını int.den cıkarttım çözdüm.deneme yaptım yani..çıkan sonuclar şöyle .:

türkçe 37 sorudan - 36 net (1boş)
mat. 37 soru - 8 soru yaptım,7 doğru,1 yanlış.
GENEL YETENEK :43 NET.

tarih 37 sorudan 34 doğru, 1 yanlış ,2boş = 34 net
coğrafya : 19 net
vatandaslık:8 net
GENEL KÜLTÜR: 61 NET
internetten kpss puan hesaplaması yaptım doğru yanlışımı yazdım,84 puan cıktı..moralim cok düzeldi ya. alkisalkisalkis

bence güzel canımmkaydirigubbakcemile5

biri bana acil cvp versin arkadaşlar elimde konu anlatımlı cdler var öss zamanında kalma 2007 ye ait sizce bunlardan çalışayım mı ne dersiniz?

bence öss matematiği daha zor gibi...bana kalırsa boşver onları derim ama yine de sen bilirsin

doğan ulu dinle canım o da güzel anlatıyo

Son düzenleme:
kitabta çok yüzeysel vermiş
anlatımları geo yapamıyorum bir kaç mat sorusunuda yapamadım zaten moralım bozuldu..

yargı var elimde çuan canım birde önceden dgs için kalan ktblarım şimdi yargının ben konu anlatımlı kitabından baktım konulara karşılaştırdım pek fark yok karşılaştırarak özetler çıkarıcam
daha iyi olur diyorum...

iyi geceler bende bugün tarih coğrafya ve türkçeyi bitirdim ama türkçeden soru çözmem lazım pekiştirmem için türkçeden anlatım bozukluklarını karıştırıyorum matemetik yarıdayım ama
vatandaşlığa hiç bakmadım yetişir konularım değilmi
matemetikte basit eşitsizliklerdeyim.

ii çalışmalar:kahve: kızlar... zaman azaldıkça strese girmeye başladımeyvahedigeldismile

kızlar ben önlisans tekstil bölümünden mezunum kpss ye girsem ne gibi işler olur?
hiç bilmiyorum kpss yi araştırmadım bende girsem mi ki bilemedim

stres yapmayın daha 125 gün var sıkı çalışın arkadaşlar
bende az snr başlıcam derse bugun pegemın ktb aldım

kızlar bu sene bende gircem kpss ye.ösym den baktım başvurular 31 mayıstan 2 temmuza kadarmış.yanlız başka bi bilgi bulamadım.nereye nasıl başvurucaz.hangi bankaya ne kadar yatırcaz.bilen biri varsa lütfen beni aydınlatsın.

kızlar bu sene bende gircem kpss ye.ösym den baktım başvurular 31 mayıstan 2 temmuza kadarmış.yanlız başka bi bilgi bulamadım.nereye nasıl başvurucaz.hangi bankaya ne kadar yatırcaz.bilen biri varsa lütfen beni aydınlatsın.

ösym sınav başvuru merkezlerinden ( klavuz yayınlanınca merkezlere ordan bakabilirsin) başvurabilirsin.genelde il-ilçe milli wğitim müdürlükleri yada liseler oluyo. ziraat,halk bankalarından 35 lira yatıracaksın başka bankalarda var ama aklıma gelmedi şimdia.s.

ösym sınav başvuru merkezlerinden ( klavuz yayınlanınca merkezlere ordan bakabilirsin) başvurabilirsin.genelde il-ilçe milli wğitim müdürlükleri yada liseler oluyo. ziraat,halk bankalarından 35 lira yatıracaksın başka bankalarda var ama aklıma gelmedi şimdia.s.

hmm anladım canım.ben 2006 da girmiştim o zaman bankaya yatırıp parayı liseden randevu ile başvuru yapmıştım.bu sene sistem deişti felan dediler kafam karıştı.eski sistemle aynı demek.saol canım.o zaman 31 mayısı beklemem lazım:))

konular bittikten snr bence daha kolay akar gider soru çözmek
kasmayın bence sıkıldınızda bırakın yoksa nefret ediyorsunuz
ben şimdi bıraktım çok sıkıldım ay birde goe çalşıyordum ıyyy....

Back