2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

benımde etmıyor ama ara vermez kafamı dagıtmazsam hiç verimli olmayacak çalışmam
en güzeli ders düşünmeden başka şeylerle ilgilenmek mesela yemek yemek :)

cokacimcoook haklısın acıktığımı fark ettim cnm... sonrada biraz resim çizerim hep istiyordum şuaralar yapamıyordum keyfim düzelir biraz...vereliniortak birinin çalışma demesini bekliyormuşum sanırım

rica ederim
canım 2006 da girdiysen başvurunı kendin yaparsın gitmene gerek yok tabi şifreni hatırlıyosan
yoksa yeni şifre edinmen gerekecek o merkezden..

rica ederim
canım 2006 da girdiysen başvurunı kendin yaparsın gitmene gerek yok tabi şifreni hatırlıyosan
yoksa yeni şifre edinmen gerekecek o merkezden..

canım benim başvuru formum halen duruyor:))ama ne şifresinden bahsettiğini anlamadım yarın bi bakayım o zaman..bu arada ben ilk kpss ye girmiştim ondan 80 2006 yılındakinden 78 aldım bi yere yerleşemedim aslında hiç istemiyorum girmek eşim çook ısrar ediyor.küçük bi kızım var ders çalıştırmıyor(

ne mezunusun canım sen 80 le niye atanamadın ki güzelmiş puanın
osym den başvuru yaparken siteye giriş şifren ama en son 2006 da girdiysen yine başvuru merkezine gidip alabilirsin şifreni.
önlisanstan mı girceksin? klavuzda başvuru şekli adım adım anlatılıyor ordan daha sağlıklı bilgi alabilirsin ben pek anlatamadım sanırımbilmiyorumkismile
benim de kızım var 9 aylık kayınvalidem bakıyo ben çalışıyorum.hakkımızda hayırlısı...

bugün 100 tane türkçe çözebildim anca
sabah kızımı kontrole götürmüştüm gelirken irem yayıncılıktan soru bankası ihtiyaçtan da paket deneme sınavı aldım,acayip gaza geldim hedefim 300 soru bugün

valla tbrkler cnm ben de calsıyorum o yüzden cok cözemıyorum hele 15 gündr yaamafoldumben

156 tane daha türkçe tarih karışık çözdüm. 256 yaptı bugün:teytey:
tarihten konu tekrarı yapıcam şimdi

156 tane daha türkçe tarih karışık çözdüm. 256 yaptı bugün:teytey:
tarihten konu tekrarı yapıcam şimdi

tebrikler canım:) ben o kadar soru cözemiyorum.okulum stajım aksam 5te bitiyo.ancak ufak ufak konu tekrarları yapıp onlarla ilgili sorular cözüyorum. her hafta gazetenin verdiği denemeyi alıyorum,2 haftada bir dersanemde denemeler oluyo.baska dersanelere giden arkadaslarımın denemelerini alıp cözyorum. yazında matematik calısıcam ağırlıklı olarak. hedefim 100 net, 80-85 üstü puan..CADIARZU
inş calısan cabalayan herkes iyi yerlere gelir..gönlümüze göre versn Allah.

amin canım inşallahhh

bende dünden beri acayip çalışma isteği geldi

tarih bakıcam biraz az dolanayım buralarda :))

iyi geceler arkadaşlar artık daha çok çalışmaya başladım bugün 200 soruyu geçtim ama geç yatıyorum 100 e yakın tarih çöxerim inş buarada tarihi bitirmeme rağmen çok unutuyorum sizde de öyle oluyormu hepimize kolay gelsin..

bende girmeyi düşünüyorum kpss ye inşaat mezunuyum bu alanda hangi memurluklara girebilirim bilgisi olan varsa yazabilirmi bilmiyorumkismile

nerelerdesiniz kızlar,
tarihten 100 soru çözdüm
çarşıya çıkıyoruz gelince devam ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…