benımde etmıyor ama ara vermez kafamı dagıtmazsam hiç verimli olmayacak çalışmam
en güzeli ders düşünmeden başka şeylerle ilgilenmek mesela yemek yemek :)
cokacimcoook haklısın acıktığımı fark ettim cnm... sonrada biraz resim çizerim hep istiyordum şuaralar yapamıyordum keyfim düzelir biraz...vereliniortak birinin çalışma demesini bekliyormuşum sanırım
hmm anladım canım.ben 2006 da girmiştim o zaman bankaya yatırıp parayı liseden randevu ile başvuru yapmıştım.bu sene sistem deişti felan dediler kafam karıştı.eski sistemle aynı demek.saol canım.o zaman 31 mayısı beklemem lazım:))
rica ederim
canım 2006 da girdiysen başvurunı kendin yaparsın gitmene gerek yok tabi şifreni hatırlıyosan
yoksa yeni şifre edinmen gerekecek o merkezden..
sayısal mezunuyum:) bölüm nedir?
canım benim başvuru formum halen duruyor:))ama ne şifresinden bahsettiğini anlamadım yarın bi bakayım o zaman..bu arada ben ilk kpss ye girmiştim ondan 80 2006 yılındakinden 78 aldım bi yere yerleşemedim aslında hiç istemiyorum girmek eşim çook ısrar ediyor.küçük bi kızım var ders çalıştırmıyor(
kızlar ben önlisans tekstil bölümünden mezunum kpss ye girsem ne gibi işler olur?
hiç bilmiyorum kpss yi araştırmadım bende girsem mi ki bilemedim
kızlar bana cevap yok mu? bilen bi aydınlatsın
kızlar bana cevap yok mu? bilen bi aydınlatsın
bugün 100 tane türkçe çözebildim anca
sabah kızımı kontrole götürmüştüm gelirken irem yayıncılıktan soru bankası ihtiyaçtan da paket deneme sınavı aldım,acayip gaza geldim hedefim 300 soru bugün
156 tane daha türkçe tarih karışık çözdüm. 256 yaptı bugün:teytey:
tarihten konu tekrarı yapıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?