2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

bugün hava güzeldi oglumu parka götürdüm geldik matamatik izledim şimdide tarih çalışaçagım herkese kolay gelsinşakkıdı

iyi akşamlar akşama kadar tarih çalıştım islamiyetten önce türk tarihi 70 soru çözdüm

arkadaşlar tarih bugün mahvetti beni
yinede yanlışım çıkıyor neyse şimdi yatacagım yarın dersanem var iyi gecelerrrrrrrrrrr

selamlar kızlar
coğrafyadan 1 konu daha bitirdim bugün
son 2 konum kaldı artık çok mutluyum:sm_cool:
şimdi kızımla ilgileniyorum
uyutunca tarihden devam edicem
haftasonuna da geometriye başlarım artık

bugün yine tarih çalıştım ama çok degil yarın misafirim glecek hzırlık yaptım şimdi de yatacagım çok yorgunum yrın kaldıgım yerden tarihe devam iyi gecelerrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

kızlar ben bu konuyu son haftalarda araştırıyorum ama,galiba doyurucu bilgiyi buradan alabilirim...
şimdi beni düşündüren bir konular şunlar...

1.ben halkla ilişkiler önlisans mezunuyum,ama işletme 3 ten devam ediyorum...benim durumum ne olur...
2.bu sınav ne zaman ?
3.sınavın zorluk düzeyi öss ve açıköğretimle kıyaslandığında nedir....

bunlara net cevap alabilirsem ona göre durumumu ayarlayacağım...açık öğretim sınavlarını verdikten sonra tam gaz çalışırım ,eğer olursa....

bu sınav 26 eylül de olcak.sınava önlisans olarak girceksin.sınav öss den oldukça basit sayılır çünkü ders az.ama kıvrak zeka istio çoğu zman ve hep bilgi.

37 türkçe 38 matematik genel yetenek
37 tarih 23 coğrafya 15 vatandaşlık genel kültür içerik bu..

bildiğim kadar bilgilendirdim seni umarım yardımcı olmuşumdur.kaydirigubbakcemile5

naber kızlar,
bugün henüz pek bişey yapamadım
tarihi tekrar ettim özet çıkardım
yemek hazırlayım sonra yeni konuya geçerim belkii

çok sağol canım,birde hangi kaynaktan çalışayım ,bana önerin varsa bildir,sınav tarihi benim için çok uygun...bir deneyeyim....inşallah hayırlısıyla olur...

bugün hiç çalışmadım misafirim vardı şimdi drs çalışacagım yemekten önce iyi akşamlarrrr

çok sağol canım,birde hangi kaynaktan çalışayım ,bana önerin varsa bildir,sınav tarihi benim için çok uygun...bir deneyeyim....inşallah hayırlısıyla olur...

canım benim data yayınları,ihtiyaç yayınları ve yargı yı tavsiye ederim.konu anlatımlara çalışıp bol bol soru çözersen halledersin bencekaydirigubbakcemile2

kızlar merhababende 2010 kpss ye gıreceklerdenım...calısmaya bugun baslıcam planlarımı yapıyorum...fakat hangı dersten hangı konular cıkıyor bulamdım netten banada yardım cı olabılırmısınız?

şimdi matematik izledim basit eşitsizlikler kolaymış aslında inşallah sorularını çözebilirim anladım...
akşam eşimin arkadaşları geliyor ailece hazırlık yapacagım öpüyorum herkese kolay gelsin başarılar,,

kızlar merhababende 2010 kpss ye gıreceklerdenım...calısmaya bugun baslıcam planlarımı yapıyorum...fakat hangı dersten hangı konular cıkıyor bulamdım netten banada yardım cı olabılırmısınız?

tüm dersleri içeren bi kpss önlisans kitabı al ordan görürsün tatlım hangi konular cıkıo.bu kadar basitvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…