• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

iyiyim canım sen nasılsın,evet kocaman oldular ya valla 2tane bebeğimi geldi erkenden,1i önden gidiyordu allahtan iyi doğdu ama diğeri minicik daha küvezde senin nasıl gidiyor
herşey yolundadır umarım

gittik geldi canım nst ye girdim yine,yine biraz sancılarım çıktı ama doktor bişey demedi,ama benden 4 hafta önde olan arkadaş var onun hala hiç çıkmıyor sancıları,bakalım hayırlısı diyelim :))bebişim iyi kilo almış bu hafta 2100gr olmuş 46 cm boyu,doktorumuz geçen kontrolünde zayıf uzun bebek olcak diyordu bu hafta çok güzel toparlamışsın zayıf olmaz dedi 3300 falan doğar erken doğurmazsan dedi,normal doğuma müsaitmişim şimdilik bi aksilik çıkmazsa normal yaparı dedi,herşey yolunda çıktı şükür,senin nasıl geçti canım okudum bebişin kocaman olmuş

bnde iyiyim canım saol.benimde şimdilik normal herşeyim inşallah böyle sorunsuz bi şekilde bitiririm.

bu arada maşallah masal bebeğe:nazar:

Hoşgeldin canım...Uzun bir aradan sonra seni görmek çoook güzel...Kızının adıda çok güzelmiş...İnşallah masal gibi bir kız olur...[/B]
çok teşekkür ederim canım sizleride görmek çok güzel,seninde miniğin hayırlı olsun canım inşallah sağ salim kucaklarımıza alırızz
ay maşallah canım kilosu çok güzelmiş.ben daha hiç nst ye baglanmadım o yuzden anlayamadım nasıl sancı cıkıyo orda..ınsallah onemlı bırsey deıldır.de normal dogumada müsaıtmıssın normal olur canım.neden nstye baglıyolar canım sadece sancın olursa baglanılıyo sanıyordum ben.bellı bır aydan sonra her randevuda nstye baglıyolarmı.bızımde cok ıyı dedı dr bebeişim 870 gr olmus ve boyuda 34 cm olmus haftasıyla uyumlu ve saglıklı oldugunu soyledı sadece ters duruyodu ama daha cok erken döner dedi.benimde öyle gectı ıste canım.bıdaha ne zaman gıtceksın canım sen ben 7 aralıga randevu aldım o gun cıkarken.ama sen o zamana heralde dogum yapmıs olucaksın dımı.
teşekkür ederim cnm 32. ya da 34. haftadan sonra her muayeneden önce nst ye bağlanılıyor artık sancılara göre doğum başlamışmı sancılar ne alemde diye yorumluyor dr. benim diğer kontrolüm bayram giriyor diye 23 kasıma denk geldi aslında 17si olması lazımdı,daha sonrada artık haftada 1 gidice aralığın ilk haftası bekliyorum ben açıkcası cnm normalde 15 aralık göüküyor doğum ama bakalım hayırlısı,sanırım benimde 28. haftalarda dönmüştü kafası ama bizim dönemde olup daha kafası dönmeyende var canım merak etme seninde döner bikaç haftaya kesin
bnde iyiyim canım saol.benimde şimdilik normal herşeyim inşallah böyle sorunsuz bi şekilde bitiririm.

bu arada maşallah masal bebeğe:nazar:

teşekkür ederim canım inşallah sorunsuz atlatırız hepimizz

ayyyy kızlar ne güzel ya bebişleriniz büyümüşş
bakalım bizim ne zaman olcak

Son düzenleme:
sinem canım ne güzel ya ismini belirlemişsiniz bebişin:))) masal çok güzel bir kız ismi inşallah masal gibi bir kız olur:)))biz hala karar veremedik...bir batın olsun diyoruz sonra vazgeçiyoruz.bu gidişle batın olucak ama ben hala kararsızım.daha bir sürü isim var ama karar vermek çok zor:(((

:92: :16: :92: :16: :92:

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz vallah gezip duruyoruz...Dünde İstanbul'a gittik...

Bizde oğluşumuzun adını KAAN koymaya karar verdik...Doğduğu gün değişmezse tabiki...

KAAN::: 1.Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim...2. Hakan hükümdar...

Son düzenleme:

Selam hatunlar...nasılsınız...biz vallah gezip duruyoruz...dünde istanbul'a gittik...

Bizde oğluşumuzun adını kaan koymaya karar verdik...doğduğu gün değişmezse tabiki...

kaan::: 1.çin ve moğol imparatorlarına verilen isim...2. Hakan hükümdar...

ay canım güzel isim düşünmüşsünüz eşimde ilk kaan demıstı ama benım akrabalarda var dıye ıstemedım ben bakalım ya bulcaz bızde oğluşuma bır ısım:)))

ayyyy kızlar ne güzel ya bebişleriniz büyümüşş
bakalım bizim ne zaman olcak
inşallah en kısa zamanda olucak canım en hayırlı zamanda
sinem canım ne güzel ya ismini belirlemişsiniz bebişin:))) masal çok güzel bir kız ismi inşallah masal gibi bir kız olur:)))biz hala karar veremedik...bir batın olsun diyoruz sonra vazgeçiyoruz.bu gidişle batın olucak ama ben hala kararsızım.daha bir sürü isim var ama karar vermek çok zor:(((
çok teşekkür ederim canım yaşarın masal şarkısı bizim şarkımızdı ordan eşimin aklına geldi bende çok beğendim öle kaldı işte en son,batında güzeel canım değişik ben hiç duymamıştım,evet bizde daha yeni karar verdik sayılır cnm 1ay anca oldu

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz vallah gezip duruyoruz...Dünde İstanbul'a gittik...

Bizde oğluşumuzun adını KAAN koymaya karar verdik...Doğduğu gün değişmezse tabiki...

kaan çok güzel isim cnm adıyla yaşasın inşallah

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :55: Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim... :55: Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim... İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim... :12: Kız bebek geliyor...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :12: Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :55: Erkek bebek geliyor...
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah... Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin... :55: Erkek bebek geliyor...
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin... :55: İkiz erkek bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi... :55: Erkek bebek geliyor...
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi... :55: Erkek bebek geliyor...

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu... :55: Erkek bebek geliyor...

EYLÜL AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

nurmeh----------------------------------26 Eylül---------------9. deneme*****Oleyyy...

EKİM AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

egew-------------------------------------08 Ekim---------------5. deneme*****Oleyyy...

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

kaan çok güzel bir isim...iyi bir tercih olmuş...ismini kim verdi.eşinle beraber mi karar verdiniz...benim kızımın adını eşim verdi...2.bebişin adını ben vericem ..tabi olursa:)))))

sevda bak nisan ayından ekim ayına kadar her ay hamiş var...bu ayda inşallah senle ben kalalım....benim 28 kasım.....

Canım Kasım ayına yazayım mı seni...İnşallah sizlerde Kasım ayında hamile kalırsınızda tablo tamamlanmış olur...

kaan çok güzel bir isim...iyi bir tercih olmuş...ismini kim verdi.eşinle beraber mi karar verdiniz...benim kızımın adını eşim verdi...2.bebişin adını ben vericem ..tabi olursa:)))))

Benim söylediğim isimleri beğenmedi eşim...Onun söylediklerini ben beğendim ama Kaan isminde kaldık...Yani babişkomuz ismini buldu...

Son düzenleme:
kızlar bende hamileyimmm. daha günüme vardı ama grip oldum ilaç kullanmadan önce test yaptım. kan testimde 140 çıktı. allahım inşallah sağlıkla gelmesini nasip eder. bu arada allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin

öyl deme canim... bak buraya yaziyorum olacak.. burada en güzel örnek Wlcome nasil sabretti. ben bu topicde cok baslarda listedeydim ama hemen sildirdim adimi stress oluyorum diye. sonra Welcomein baska bi topicde hamile oldugunu ogrendim ve bu bana nasil moral umut oldu anlatamam.
senide tabrik ederim....sağlıkla kucağına alırsın inş

Canım pest etmek yok...Elbet çift çizgiyi göreceksin...Kaçıncı denemedeydin...
canım benim aralıktan beri deniyorum haziran ve temmuzda ara verdik kist yüzünden öyle işte halada giden gelen yok sabırla bekliyorum

çok güzel kardeşimin adı çok severim...

nisan ayından beri listede olupta hamile kalmayan bir tek ben kaldım:((((((((((((((((

mse bende neredeyse 1 sene olucak ve hala beklemedeyim bende burdaydım hamiş kalamyuınca bıraktım umudum kalmamıştı benimde kistim var hatta 2 ay korunduk yasminle ama kist geçmedi boşu boşuna 2 ayda geçti onun üstünden 3 ay daha geçti hala hamiş kalamadım dr kistimi laparoskopiyle aldırmam gerektiğini söyledi ama ben 3 aydır inatla bekliyorum.neyse bu ayda hamiş kalamyınca dr gittim tmm laparoskopiyi olucam dedim kistimin alınması gerek çünkü 15mm büyümüş.dr dedi sanırım bu kist yüzünden hamiş kalamıosun o laparoskopi sonucu belli olck oyüzdenmi kalamıyodum diye.buarad eşim içinde test istendi muane oldu çarşamba spermiogram testi ayptıyor şuan cnsel perhizde:9:
bende çarşamba ankaradayım tahlillerim yapılcak bu ay laparoskopi olucam
nedense içim umutla doldu biraönce yaptırmak sitiyorum sonra eminim bebeğiem kavuşucam
Allahım sanada banada isteyen herkesede nasip edeer inş
görüşmek üzere

tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin

canım benim aralıktan beri deniyorum haziran ve temmuzda ara verdik kist yüzünden öyle işte halada giden gelen yok sabırla bekliyorum

mse bende neredeyse 1 sene olucak ve hala beklemedeyim bende burdaydım hamiş kalamyuınca bıraktım umudum kalmamıştı benimde kistim var hatta 2 ay korunduk yasminle ama kist geçmedi boşu boşuna 2 ayda geçti onun üstünden 3 ay daha geçti hala hamiş kalamadım dr kistimi laparoskopiyle aldırmam gerektiğini söyledi ama ben 3 aydır inatla bekliyorum.neyse bu ayda hamiş kalamyınca dr gittim tmm laparoskopiyi olucam dedim kistimin alınması gerek çünkü 15mm büyümüş.dr dedi sanırım bu kist yüzünden hamiş kalamıosun o laparoskopi sonucu belli olck oyüzdenmi kalamıyodum diye.buarad eşim içinde test istendi muane oldu çarşamba spermiogram testi ayptıyor şuan cnsel perhizde:9:
bende çarşamba ankaradayım tahlillerim yapılcak bu ay laparoskopi olucam
nedense içim umutla doldu biraönce yaptırmak sitiyorum sonra eminim bebeğiem kavuşucam
Allahım sanada banada isteyen herkesede nasip edeer inş
görüşmek üzere

inşallah kavuşursun bebeğine seliz..Allah sağlılklı bi bebiş versin.

welcome nasılsın hayatım????bebiş nasıl???hamilelik nasıl gidiyor???

Ben iyiyim...Oğlumda çok iyi bugün dr gittik 3'lü test için dr. çok iyi dedi...Yarında 3'lü testimizi yaptıracağız...Veee çok mutluyum çünkü yarın özel dr. randevumuz var bu sefer daha detaylı göreceğiz babamızla oğluşumuzu...

Sen nasılsın canım...

Back
X