• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

merhaba arkadaşlar nasılsınız,inşallah iyisinizdir

bayadır giremedim ama sizinle alaksı yok bi tatsızlık olmuştu burada oyüzden içimden gelmedi pek hemen hemen herkes hamile olmuş okadar sevindimki,allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah,
1-2 arkadaşımız kalmış sadece, inşallah onlarda en kısa zamanda mutlu haberi verirler bize,demekki en uygun zamanı bekliyor bebeişleri,

bizde iyiyiz şükür 34. haftamızdayız kızım olucak adıda masal,herşeyimiz hazır artık bekliyoruz sadece,yarın kontrolüz var 2kg civarrlarında şuan boyuda 44cmdi 2hafta önce bakalımyarın ne durumda çıkcak,
hepinize dua ediyorum kızlar allah inşallah isteyen herkese nasip etsin olanlarrıda kucaklarına almayı nasip etsin diye

kendinize iyi bakın öpüyorum çooook

sporstar hamieliği bitirdin sayılır..Allah sağlıklı bir şeklide kucağına almayı nasip etsin..ben hala benkliyorum bakalım ne zaman kısmetse artık...

Ha bu arada kızlar ben bu aksam saat 5te oğluşumu görmeye gidiyorum heyecan dorukta:)) çok özledim keretamı..ne kadar oldu falan hepsını gelınce yazarım sızede:))) bırde bızım oğlanın adı ( batın ) olucak nasıl sizce

bebek hareketlenmeye başladıktan sonra doktora gidince onu hareketli görünce daha da heyecanlanıyo..ben ilk hamileliğimde elimde olsa her gün gitmek istiyodum bebişi görmek için..

kızlar:52: oğlum 870 gr olmuş boyuda 34 cm olmus çok mutluyum oğluşumu gördüm ya kocaman olmus bıtanem benım..herseyı normal gorunuyo ama kendısı ters duruyo kereta.mıdemın altında hemen kafası varmıs.ayaklarıda sag kasıgımdan tarafta ama daha döner dedi doktor amcamızçok güzel bir gündü ya keşke yarında gitsem:)))))))

kızlar:52: oğlum 870 gr olmuş boyuda 34 cm olmus çok mutluyum oğluşumu gördüm ya kocaman olmus bıtanem benım..herseyı normal gorunuyo ama kendısı ters duruyo kereta.mıdemın altında hemen kafası varmıs.ayaklarıda sag kasıgımdan tarafta ama daha döner dedi doktor amcamızçok güzel bir gündü ya keşke yarında gitsem:)))))))

maşallah canım oğluşuna:nazar:

bnde haftaya görücem inşallah kızımı çok özledim prensesimi.

ayyy kadriyecim maşallah canım ya allahım esirgesin canım bende ne yapayım işte bayrama gideceğim gün sayıyorum

:16:evet cnm ilk zaman çok güzeldi topiğimiz zor toplanır bidaha o kalabalık heralde,inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm bebişin kocaman olmuştur artık,akşama güzel haberlerini bekliyorum

:16: canım sizinlede denk gelmek çok iyi oldu gerçekten amin cnm inşallah allak kucaklarımıza almayı nasip etsin,canım eşinle buluşamadınız değilmi hala en son yazın yanına gittin ama temelli beraber yaşamaya başlamadınız heralde değilmi,umarım en kısa zamanda sende hayırlısıyla hamile kalırsın cnm

yok sinemcim ya hala ayrıyız malesef bayarama gideceğim diye gün sayıyorum işte inşallah şubatta eş durumu çıkarda kavuşurum atık

sporstar hamieliği bitirdin sayılır..Allah sağlıklı bir şeklide kucağına almayı nasip etsin..ben hala benkliyorum bakalım ne zaman kısmetse artık...
amin cnm inşallah,ahh canım gerçekten hep dua ediyorum allah inşallah en kısa en hayırlı zamanda senin bebişine bi kardeş nasip etsin inşallah
ayy maşallah cnm kocaman olmuş valla,benim 28. haftamdaki kontrolümde başı inikti artık ama nesaman indiğini bilmiyorum doktor ne tatlı demi bende sabah gidiyorum yarın,bugünde kuzenle arkadaşlarım geldi apar topar çıkmak zorunda kaldım yarın hastaneden gelince konuşuruz paylaşırız doktor bilgilerini
yok sinemcim ya hala ayrıyız malesef bayarama gideceğim diye gün sayıyorum işte inşallah şubatta eş durumu çıkarda kavuşurum atık

inşallah canım en kısa zamanda kavuşun artık ya,hadi bebişi geç en zor bu olsa gerek yalnızsın eşini özlüyosun belki ona ihtiyacın oluyo,inşallah siz kavuşunda bu stresste biter ozaman rahat rahat bebişe başlarsınız yine

sinem mrb canım nasılsın.

maşallah seninkinide baya olmuş:nazar:

sizin topikte doğumlar başlamış bile doğum hikayelerini okudumda allah bizide kurtarsın işallah kolay bi şekilde.

maşallah canım oğluşuna:nazar:

bnde haftaya görücem inşallah kızımı çok özledim prensesimi.

sağol canım ya :))) çok güzel oluyo dımı şu randevular..hergün gel dese gıdıcem valla dr'a..senınde az kalmıs hadı bakalım sıra sende sende gıt gor melegını kac kılo oldu acaba senınkıde ay cok guzel ya ıcımızde büyüyolar:66:

ayyy kadriyecim maşallah canım ya allahım esirgesin canım bende ne yapayım işte bayrama gideceğim gün sayıyorum
ay canım eşinin yanına mı gıdıceksın az kalmıs senınde sabret.zor olsa da bu donemde az kaldı canım bır bakıcaksın sene bıtmıs esının yanındasın.bu sene son demı senın..

sağol canım ya :))) çok güzel oluyo dımı şu randevular..hergün gel dese gıdıcem valla dr'a..senınde az kalmıs hadı bakalım sıra sende sende gıt gor melegını kac kılo oldu acaba senınkıde ay cok guzel ya ıcımızde büyüyolar:66:

ay canım eşinin yanına mı gıdıceksın az kalmıs senınde sabret.zor olsa da bu donemde az kaldı canım bır bakıcaksın sene bıtmıs esının yanındasın.bu sene son demı senın..

evet canım çokkkk güzel hemde allah herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu.

merak ediyorum bnde kilosunu ne kadar oldu acaba:26:

sinem mrb canım nasılsın.

maşallah seninkinide baya olmuş:nazar:

sizin topikte doğumlar başlamış bile doğum hikayelerini okudumda allah bizide kurtarsın işallah kolay bi şekilde.
iyiyim canım sen nasılsın,evet kocaman oldular ya valla 2tane bebeğimi geldi erkenden,1i önden gidiyordu allahtan iyi doğdu ama diğeri minicik daha küvezde senin nasıl gidiyor
herşey yolundadır umarım
sinem naptın canım gittinmi dra

gittik geldi canım nst ye girdim yine,yine biraz sancılarım çıktı ama doktor bişey demedi,ama benden 4 hafta önde olan arkadaş var onun hala hiç çıkmıyor sancıları,bakalım hayırlısı diyelim :))bebişim iyi kilo almış bu hafta 2100gr olmuş 46 cm boyu,doktorumuz geçen kontrolünde zayıf uzun bebek olcak diyordu bu hafta çok güzel toparlamışsın zayıf olmaz dedi 3300 falan doğar erken doğurmazsan dedi,normal doğuma müsaitmişim şimdilik bi aksilik çıkmazsa normal yaparı dedi,herşey yolunda çıktı şükür,senin nasıl geçti canım okudum bebişin kocaman olmuş

evet topik hareketlenmiş...başardık ben eminim daha da gelen olucak....

:16:evet cnm ilk zaman çok güzeldi topiğimiz zor toplanır bidaha o kalabalık heralde,inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm bebişin kocaman olmuştur artık,akşama güzel haberlerini bekliyorum

:16: canım sizinlede denk gelmek çok iyi oldu gerçekten amin cnm inşallah allak kucaklarımıza almayı nasip etsin,canım eşinle buluşamadınız değilmi hala en son yazın yanına gittin ama temelli beraber yaşamaya başlamadınız heralde değilmi,umarım en kısa zamanda sende hayırlısıyla hamile kalırsın cnm

Sınem nasılsın canım.benım heyecan dorukta:))) aksam olsa da oglumu gorsem ya...senı burda görmek coook guzel keske butun kızlar gelse yıne eskısı gıbı olsak.

meraba kızlar valla ben daha yeni aldırdım pcyi dün akşam kurdurdum gündüzde geldim buraya kimse yoktu
yoksa sizleri unutmadım valla hep aklımdasınız
evet ilk zamanlar burası çok kalabalıktı malesef hamile kalanların çoğu uçmuşlar ben de hamile kalamadan uçmuşum:5: napiyim valla kızlarr akşamdan akşama zor giriyordum görüşürüz artık bol bol hepiniz iyisiniz demi kızlarrr
geçmişi okuyamdım inş okucam hepinizi öpüyorum

buarada test yatpım negatif çıktı malesef ekim ayıda başarısız sonuçlandı
3 gün geciktim hala adette olmadım
işte enköütüsü bu hamile olmadığını biliyosun ama adetin gecikio
biranönce adet olsamda başlasa çalışmalarr

welcome kaç gündür yoktun...bebiş ne yapıyo

Evet canım birkaçgün yoktum...4 gün Edirne'de halamızdaydık gezmekte...Gelincede evde temizlik yaptım anca bugün pc başına oturabildim...Enson gördüğümde oğluşum çok iyiydi...Yalnız ben üşütmüşüm grip oldum grip geçti boğazımda gıcık ve öksürük kaldı bir türlüde geçmek bilmiyor...Cuma günü test için dr. gideceğim...3'lü test sanırım olacak...İnşallah sorun çıkmaz...

merhaba arkadaşlar nasılsınız,inşallah iyisinizdir

bayadır giremedim ama sizinle alaksı yok bi tatsızlık olmuştu burada oyüzden içimden gelmedi pek hemen hemen herkes hamile olmuş okadar sevindimki,allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah,
1-2 arkadaşımız kalmış sadece, inşallah onlarda en kısa zamanda mutlu haberi verirler bize,demekki en uygun zamanı bekliyor bebeişleri,

bizde iyiyiz şükür 34. haftamızdayız kızım olucak adıda masal,herşeyimiz hazır artık bekliyoruz sadece,yarın kontrolüz var 2kg civarrlarında şuan boyuda 44cmdi 2hafta önce bakalımyarın ne durumda çıkcak,
hepinize dua ediyorum kızlar allah inşallah isteyen herkese nasip etsin olanlarrıda kucaklarına almayı nasip etsin diye

kendinize iyi bakın öpüyorum çooook

Hoşgeldin canım...Uzun bir aradan sonra seni görmek çoook güzel...Kızının adıda çok güzelmiş...İnşallah masal gibi bir kız olur...

Maşallah oğluşuna...Bana bugüna kadar hep dr. boyunu söyledi...Hiç kilosunu söylemedi...17. haftamızda tekrardan gideceğiz kontrole ozaman unutmazsam sorarım artık...

buarada test yatpım negatif çıktı malesef ekim ayıda başarısız sonuçlandı
3 gün geciktim hala adette olmadım
işte enköütüsü bu hamile olmadığını biliyosun ama adetin gecikio
biranönce adet olsamda başlasa çalışmalarr

Canım pest etmek yok...Elbet çift çizgiyi göreceksin...Kaçıncı denemedeydin...

canım valla son diye bişey yokki işte eş durumu bekliyorum sözleşmeli olduğum için il emri yok yani tercihlere göre çıkarsa olacak inşallah şubatta çıkar dua edin bana bende kocamın yanına gideyimde hamiş olayım artık

gittik geldi canım nst ye girdim yine,yine biraz sancılarım çıktı ama doktor bişey demedi,ama benden 4 hafta önde olan arkadaş var onun hala hiç çıkmıyor sancıları,bakalım hayırlısı diyelim :))bebişim iyi kilo almış bu hafta 2100gr olmuş 46 cm boyu,doktorumuz geçen kontrolünde zayıf uzun bebek olcak diyordu bu hafta çok güzel toparlamışsın zayıf olmaz dedi 3300 falan doğar erken doğurmazsan dedi,normal doğuma müsaitmişim şimdilik bi aksilik çıkmazsa normal yaparı dedi,herşey yolunda çıktı şükür,senin nasıl geçti canım okudum bebişin kocaman olmuş

ay maşallah canım kilosu çok güzelmiş.ben daha hiç nst ye baglanmadım o yuzden anlayamadım nasıl sancı cıkıyo orda..ınsallah onemlı bırsey deıldır.de normal dogumada müsaıtmıssın normal olur canım.neden nstye baglıyolar canım sadece sancın olursa baglanılıyo sanıyordum ben.bellı bır aydan sonra her randevuda nstye baglıyolarmı.bızımde cok ıyı dedı dr bebeişim 870 gr olmus ve boyuda 34 cm olmus haftasıyla uyumlu ve saglıklı oldugunu soyledı sadece ters duruyodu ama daha cok erken döner dedi.benimde öyle gectı ıste canım.bıdaha ne zaman gıtceksın canım sen ben 7 aralıga randevu aldım o gun cıkarken.ama sen o zamana heralde dogum yapmıs olucaksın dımı.

meraba kızlar valla ben daha yeni aldırdım pcyi dün akşam kurdurdum gündüzde geldim buraya kimse yoktu
yoksa sizleri unutmadım valla hep aklımdasınız
evet ilk zamanlar burası çok kalabalıktı malesef hamile kalanların çoğu uçmuşlar ben de hamile kalamadan uçmuşum:5: napiyim valla kızlarr akşamdan akşama zor giriyordum görüşürüz artık bol bol hepiniz iyisiniz demi kızlarrr
geçmişi okuyamdım inş okucam hepinizi öpüyorum

hoşgeldin canımmm:)))

Maşallah oğluşuna...Bana bugüna kadar hep dr. boyunu söyledi...Hiç kilosunu söylemedi...17. haftamızda tekrardan gideceğiz kontrole ozaman unutmazsam sorarım artık

canım sen nerelerdesın özledim..gezdın geldın haa neyse bu sene bol bol gez seneye pek vakıt bulamıyabılırz afacanlarla ugrasmaktan:)))) ılk zamanlar kılosunu soylemıyolar canım bundan sonra soylerler artık

canım valla son diye bişey yokki işte eş durumu bekliyorum sözleşmeli olduğum için il emri yok yani tercihlere göre çıkarsa olacak inşallah şubatta çıkar dua edin bana bende kocamın yanına gideyimde hamiş olayım artık

anlıyorum canım o zaman ınsallah subatta dıledıgın olur ve esıne kavusursun vede bebişine:)))

Son düzenleme:
Back
X