Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilek canım maşşallah senın bıdığa:)))) sen böyle anlattıkca bende o haftalarımı hatırlıyorum ne kadar heyecanlıydım ya şimdilerde hareketlerini takip edıyorum ve onlarla mutlu oluyorum haftalar gectıkce heyecanlarda degısıyo..ama her an kendınce cok guzel Allah en son anına kadar tadını cıkarmayı ve saglıkla kucagımıza almayı, sorunsuz dogumlar gecırmemızı nasıp eder ınsallah öpüldün tatlım
selam kızlar bizde dün oğluşumuzla dra gittik 23 cm ve 400 gr olmuş maşallah ayrıntılı ultrasonada girdik sağlıklıymışız çok şükür..busabahta sağlık ocağında tetanoz aşımı vurdurdum şuanda kolum ağrıyor biraz..
Sağol canım benim...İnşallah bende 15-20 güne kadar hareketlerini hissedecekmişim dr. öyle dedi...Sabırsızlıkla bekliyorum...
Selam canım...Seninde oğluşuna maşallah...Bizde bu ayın sonuna doğru aşı vurulacakmışız ama ne aşısı olduğunu duymadım demekki tatanoz aşısıymış...Sonradan ağrı filan yapıyor mu...
Ha bu arada kızlar ben bu aksam saat 5te oğluşumu görmeye gidiyorum heyecan dorukta:)) çok özledim keretamı..ne kadar oldu falan hepsını gelınce yazarım sızede:))) bırde bızım oğlanın adı ( batın ) olucak nasıl sizce
kızlaroğlum 870 gr olmuş boyuda 34 cm olmus çok mutluyum oğluşumu gördüm ya kocaman olmus bıtanem benım..herseyı normal gorunuyo ama kendısı ters duruyo kereta.mıdemın altında hemen kafası varmıs.ayaklarıda sag kasıgımdan tarafta ama daha döner dedi doktor amcamızçok güzel bir gündü ya keşke yarında gitsem:)))))))
iyiyim canım sen nasılsın,evet kocaman oldular ya valla 2tane bebeğimi geldi erkenden,1i önden gidiyordu allahtan iyi doğdu ama diğeri minicik daha küvezde senin nasıl gidiyor
herşey yolundadır umarım
gittik geldi canım nst ye girdim yine,yine biraz sancılarım çıktı ama doktor bişey demedi,ama benden 4 hafta önde olan arkadaş var onun hala hiç çıkmıyor sancıları,bakalım hayırlısı diyelim :))bebişim iyi kilo almış bu hafta 2100gr olmuş 46 cm boyu,doktorumuz geçen kontrolünde zayıf uzun bebek olcak diyordu bu hafta çok güzel toparlamışsın zayıf olmaz dedi 3300 falan doğar erken doğurmazsan dedi,normal doğuma müsaitmişim şimdilik bi aksilik çıkmazsa normal yaparı dedi,herşey yolunda çıktı şükür,senin nasıl geçti canım okudum bebişin kocaman olmuş
:92::92:
:92:
Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz vallah gezip duruyoruz...Dünde İstanbul'a gittik...
Bizde oğluşumuzun adını KAAN koymaya karar verdik...Doğduğu gün değişmezse tabiki...
KAAN::: 1.Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim...2. Hakan hükümdar...
kizlar nasilsiniz?baya uzun zamandir giremiyordum ama takip ediyordum yeni hamis olan arkadaslari tebrik ederim bu arada benim bebisimin ismi eymen olcak suan 29. haftadayiz Allah hepimizin yardimcisi olsun
Selam hatunlar...Nasılsınız...Ben bu günde çok yorgunum...3 hastane gezdik...İlkinde 3'lü testi yazdılar ve başka hastaneye sevk ettiler...Orda kan için sıra bekledim ve oradanda özele kontrole gittim ve idrarımı yaparken ağrı olduğundan test istedi yaptırdık ve sorun çıktığından ilaç yazdı...Şimdi sıra gelelim bıdığıma...Bıdığımı ilk defa bukadar hareketli gördüm...Fıldır fıldırdı...Ağzını açıp kapatıyordu...Eller ayaklar hiç durmuyordu...Bu sefer boyunu ölçemedi ama ilk defa kilosunu söyledi...Bıdığım 200gr...Haftasına göre kilosu 1 hafta önden gidiyor dedi...Yani bıdığımın yine maşallahı var...Bu ayın sonunda aşım varmış sağlık ocağında onu yaptırınca yine bıdığımı görmeye gideceğim...
selam kızlar bizde dün oğluşumuzla dra gittik 23 cm ve 400 gr olmuş maşallah ayrıntılı ultrasonada girdik sağlıklıymışız çok şükür..busabahta sağlık ocağında tetanoz aşımı vurdurdum şuanda kolum ağrıyor biraz..
canım bnde öyle abartılcak kadar bi ağrı olmamıştı endişelenme sende fazla ağrımıyo.zaten 1. Aşın olduktan 1 ay sonrada 2. Aşını olursun hamilelikte 2 tane oluo.biri bebeğe biride sana
.cnm batın ismini bende çok beğeniyorum ama eşim beğenmedi.
Bence çok güzel bi seçim olmuş.
Hem allahın isimlerinden biri.
Adıyla yaşasın inşallah.
Maşallah oğluşuna cnm.
canım meraba ya bana 1 tane aşı yapıldı bunu burdakı butun hamıslerden duyuyorum benı bır daha cagırmadı saglık ocagım ası ıcın.ama ben evlenmeden once tetenoz asısı omustum sanırım o yuzden yapmıyolar ıkıncısını..sadece 20.cı haftamda oldum aşı..ama benımkı ne yalan soylıyım 3 gün agrıdı..gecelerı ustune bıle yatamadım.ama herkesın aynı olucak dıye bısey yok sonucta...sımdı merak ettım ya acaba saglık ocagına gıdıp sorsammı bır