Ben buralardayım :)
nasılsın canım neler yapıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buralardayım :)
toprakcım ne yapayım :) HALE BEBEK BEKLİYORUM AMA AŞILAMA YAPTIRDIM 25 ekimde olmdı
bayrama denk geldiği için bu ay kasım ayı normal denedik ama pek birlikte olamadık eşimle olmazsa bu ay aralıkta tekrar aşılama yaptırcam baklım artık :)
dilekcim naptın canım sınavın umarım ii geçmiştir
Kızlar benim tosunum galiba annesine artık kendini hissettiriyor...
![]()
bende iyiyim canım pazrtesiii kistim için laparoskopi olmaya gidiyorum ankarayaBen iyiyim...Oğlumda çok iyi bugün dr gittik 3'lü test için dr. çok iyi dedi...Yarında 3'lü testimizi yaptıracağız...Veee çok mutluyum çünkü yarın özel dr. randevumuz var bu sefer daha detaylı göreceğiz babamızla oğluşumuzu...
Sen nasılsın canım...
inşallah kavuşursun bebeğine seliz..Allah sağlılklı bi bebiş versin.
canım ya yerim ben onu:))) canım nasıl gıdıyo hamıslık.artık sende 20 haftalık olmussun canım ya zaman ne kadar cabuk gecıyo dımı:)))
merhaba kızlar bugun dra gitiik 30 cm 760 gr olmuşuz:)
buarada cisiyet konumuz biraz karıştı ikidir bacaklarını açmıyo bizim kerata kızmı acaba dşye şüpheye düştü dr baya uğraştı bacak arasını görmek için ama açmadı hayrlısı bakalım..
şeker testrim malesef yüksek çıktı 15 gün tatlı hamurişi ve beyaz ekmek yeme 15 gün sonra gel 100 grlık yükleme yapalım oda yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendirirz dedi dr..oda diyet vericek sanırım diyetle düşmezse insülin iğnesi..bakalım nasıl atlatıcaz bunları..rabbim bebeğime sağlık versin başka hiçbişey istemiyorum
bende iyiyim canım pazrtesiii kistim için laparoskopi olmaya gidiyorum ankarayamalesef bendeki kist büyüyor kızlar.eşimede test yapıldı buarada herşeyi normal çıktı sanırım bnm yüzümden olmuyor çocuğumuz kistim yüzünden.
amin canım hepimize inş...