• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Kızlar yarın kpss sınavına giriyorum...Aslında öğlenden sonra benim sınavım ama eşim sabah girecek...Sabah kalkar anca duşumu yapar abdestimi alır Kuran-ı okurum...Akşam girerim artık...Dua edin hatunlar...

selam kızlar inş herkes iyidir..bnm oğluşun tekmeleride dışarıdan da farkedilebiliyor artık resmen karnımı hplatıyo:)

toprakcım ne yapayım :) HALE BEBEK BEKLİYORUM AMA AŞILAMA YAPTIRDIM 25 ekimde olmdı

bayrama denk geldiği için bu ay kasım ayı normal denedik ama pek birlikte olamadık eşimle olmazsa bu ay aralıkta tekrar aşılama yaptırcam baklım artık :)

toprakcım ne yapayım :) HALE BEBEK BEKLİYORUM AMA AŞILAMA YAPTIRDIM 25 ekimde olmdı

bayrama denk geldiği için bu ay kasım ayı normal denedik ama pek birlikte olamadık eşimle olmazsa bu ay aralıkta tekrar aşılama yaptırcam baklım artık :)

hayırlısı olsun canım birgün inşallah bebişlerimize kavuşacağız

dilekcim naptın canım sınavın umarım ii geçmiştir

Sınav mı dedin canım...Sınavım iyi geçmedi...Matematiğe dokunmadım bile aram iyi değil matematikle zaten...Diğer sorulara gelince soruyu okuyup sona gelene kadar başını unutuyorsun ve bu nedenle tekrar tekrar okuyorsun...Yani kısacası matematik hariç 13 soruyu zaten yapamadım hemde sürem yetmedi...Bakalım ne gelecek sonuç...

merhaba kızlar bugun dra gitiik 30 cm 760 gr olmuşuz:)
buarada cisiyet konumuz biraz karıştı ikidir bacaklarını açmıyo bizim kerata kızmı acaba dşye şüpheye düştü dr baya uğraştı bacak arasını görmek için ama açmadı hayrlısı bakalım..
şeker testrim malesef yüksek çıktı 15 gün tatlı hamurişi ve beyaz ekmek yeme 15 gün sonra gel 100 grlık yükleme yapalım oda yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendirirz dedi dr..oda diyet vericek sanırım diyetle düşmezse insülin iğnesi..bakalım nasıl atlatıcaz bunları..rabbim bebeğime sağlık versin başka hiçbişey istemiyorum

Ben iyiyim...Oğlumda çok iyi bugün dr gittik 3'lü test için dr. çok iyi dedi...Yarında 3'lü testimizi yaptıracağız...Veee çok mutluyum çünkü yarın özel dr. randevumuz var bu sefer daha detaylı göreceğiz babamızla oğluşumuzu...

Sen nasılsın canım...
bende iyiyim canım pazrtesiii kistim için laparoskopi olmaya gidiyorum ankaraya:5: malesef bendeki kist büyüyor kızlar.eşimede test yapıldı buarada herşeyi normal çıktı sanırım bnm yüzümden olmuyor çocuğumuz kistim yüzünden.
inşallah kavuşursun bebeğine seliz..Allah sağlılklı bi bebiş versin.

amin canım hepimize inş...

Slm kizlar nasilsiniz? Umarim iyisinizdir.Bu arada Benim bebisin isminin eymen olacagini sizinle paylasmistim fakat yanina bir isim ariyoruz.eymen.
isminin yanina uygun bir isim bulursaniz benimle paylasirmisiniz:16:

canım ya yerim ben onu:))) canım nasıl gıdıyo hamıslık.artık sende 20 haftalık olmussun canım ya zaman ne kadar cabuk gecıyo dımı:)))

Hamilelik oğluşum konusunda süper gidiyor ama bir türlü idrar enfeksiyonundan kurtulamıyorum...2 gün oğlumu hissedemeyince birde ağrılarım olunca pazar günü acile gittik...Dr. idrar tahlili istedi ve kan işediğimi ve kum döktüğümü söyledi...Ağrılarımın olması ve bu nedenle vücudum kasılsığından bebeği hissetmemem normalmiş ve usg baktı gayet kıpır kıpırdı...1 serum 2 iğne yeyip geldik...Sıklıkla dr. kontrolünde bulunmalıymışım yoksa erken doğum riski varmış...Bugünde bankada işlerimiz vardı sıra beklerken tekmeleyip durdu annesini çok güzel hissetmek...

merhaba kızlar bugun dra gitiik 30 cm 760 gr olmuşuz:)
buarada cisiyet konumuz biraz karıştı ikidir bacaklarını açmıyo bizim kerata kızmı acaba dşye şüpheye düştü dr baya uğraştı bacak arasını görmek için ama açmadı hayrlısı bakalım..
şeker testrim malesef yüksek çıktı 15 gün tatlı hamurişi ve beyaz ekmek yeme 15 gün sonra gel 100 grlık yükleme yapalım oda yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendirirz dedi dr..oda diyet vericek sanırım diyetle düşmezse insülin iğnesi..bakalım nasıl atlatıcaz bunları..rabbim bebeğime sağlık versin başka hiçbişey istemiyorum

Canım senin bu veletle başın dertte...Ammada inatçı çıktı...Gııı bu kadar inadı kimden aldı acaba annesinden mi babasından mı...Dr. dediklerine uymak zorundayız canım...Banada ebe pasta börek makarna yani kısacası hamur işlerinden tatdımlık yeyeceksin sebze bol yeyeceksin dedi ama ben hakim olamıyorum kendime...Herhalde dr. azar yemeği bekliyorum...

bende iyiyim canım pazrtesiii kistim için laparoskopi olmaya gidiyorum ankaraya:5: malesef bendeki kist büyüyor kızlar.eşimede test yapıldı buarada herşeyi normal çıktı sanırım bnm yüzümden olmuyor çocuğumuz kistim yüzünden.

amin canım hepimize inş...

Canım moralini bozma...Kontolde olduğun sürece kist mist kalmaz ve bebiş gelir...

moralini bozma senin kaçıncı denemen benim 14 falan galiba sayamıyom artık

Son düzenleme:
kızlar maşallah bebişlerinize kadriyecim eymen efe çok güzel bence canım allahım yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayın nasip etsin inşallah:nazar:

kızlar dün kan testi yaptırmıştım adetim 1 gün geçmişti değer 200.86 çıktı ya kendimi çok kötü hissedeiyorum düşünmediğim bir anda hamile kaldım gebeliğimin sağlıkla devam edeceğini bilsem herşeyimi verebilirim bunuda kaybedersem ben mahvolurum değer nasıl kızlar ya düşük mü 1 gün geçti adetimi ben eşimle hiç birlikte olmadım bile bir kaç kez ondada korunduk nasıl hamile kaldım hala anlayamıyorum allahım yardım et nolur kızlar dua edin bana nolur

Back