Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyiliğini versin dur bi önce hamile kalalım sonra cinsiyeti düşünürüzbn baktımda bnm şimdi tutarsa erkek çıkıo mayısta olursada kızz
2.Denemem ilkinde kimyasal oldu o yüzden pek umutlu değilim hep
bişey srcam çin takvimi die bişey var dyan varmıı
Umutsuzlanan arkadaşlara kızıyorum kızlar haberiniz olsun: ) Herkesin hayatında kötü tecrübeler olur.Ama bu hep bu şekilde devam edicek anlamına gelmez ki.Kimyasal gebeliğin ne olduğunu bilmiyorum lulu ama,doktorun bu şekilde mi hamilelik olucağını söyledi sana.Yani bu durumu tekrar tekrar mı yaşıyacaksın.Önemli bir sorun yoksa neden umutsuzlanıyorsun.
Eren içinde aynı şeyleri söylüyorum, kötü tecrübe evet dün denizime de söylemiştim.En azından hamile kalabiliyorsunuz,tekrar kalırsınız ve daha dikkatli olursunuz riskli gebeliklerde var ben 9 ay boyunca yataktan çıkmayaninsanlarıda biliyorum.Herşeyin hayırlısı kızlar biraz relax olmak lazım.
Çok çok haklısın bende olumsuz olumsuz düşünüyorum işte çok bişey değil kimyasal geç regli olmuş gibi bişey ,doğru daha beteri de var daha düşünmücem öyle canım
kızlar bugün 5-6 gün var adetime ve sabah dayanamadım test yaptım tek çizgi sizce erken yapmış olabilirmiyim of ya off
kızlar bu sabah ateşimi ölçtüm düşmüş sonra tekrar uyudum regli olmuşum gördüm rüyamda heralde regli olacam bugün yarın ,sanki regli olacakmışım gibide ağrılar fazlalaştı yine tutturamadık heralde :çok üzgünüm:
slm arkadaşlar. beni de aranıza alır mısınız? Ben ne nisan, ne de mayıs için bekleyenlerdenim. Benim denemelerim kısmet olursa haziran da başlayacak. Çünkü iki gün önce düşük yaptım. En fazla 2 ay bekleyebilirim denemeler için. Mübarek gün Allahım hepimizin dualarını kabul etsin. Tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Evet canım.. Bu anı, aynı şekilde yaşayanlar gibi bende çok üzüldüm. Ama hiç umudumu kaybetmedim. Takdir Allah'ın. Elden birşey gelmiyor. İnşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşacağız. Hiç birimiz umutsuz olmamalıyız.
canım ortalarda yazmıştım :) arada kaynamış galiba
9 mayıs yeni tarihhhh
bu sefer yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum
canım daha benim 7 günüm var yapmak için sabırsızlanıyom gerçi adet belirtilerim başladı sen bekleme yap bence herkez iki gün önceden yaptı senin bir günün kalmış çıkar heralde yapta bize güzel haberi ver
Umutsuzlanan arkadaşlara kızıyorum kızlar haberiniz olsun: ) Herkesin hayatında kötü tecrübeler olur.Ama bu hep bu şekilde devam edicek anlamına gelmez ki.Kimyasal gebeliğin ne olduğunu bilmiyorum lulu ama,doktorun bu şekilde mi hamilelik olucağını söyledi sana.Yani bu durumu tekrar tekrar mı yaşıyacaksın.Önemli bir sorun yoksa neden umutsuzlanıyorsun.
Ekin içinde aynı şeyleri söylüyorum, kötü tecrübe evet dün denizime de söylemiştim.En azından hamile kalabiliyorsunuz,tekrar kalırsınız ve daha dikkatli olursunuz riskli gebeliklerde var ben 9 ay boyunca yataktan çıkmayaninsanlarıda biliyorum.Herşeyin hayırlısı kızlar biraz relax olmak lazım.
Ekin içinde aynı şeyleri söylüyorum, kötü tecrübe evet dün denizime de söylemiştim.En azından hamile kalabiliyorsunuz,tekrar kalırsınız ve daha dikkatli olursunuz riskli gebeliklerde var ben 9 ay boyunca yataktan çıkmayaninsanlarıda biliyorum.Herşeyin hayırlısı kızlar biraz relax olmak lazım.
hadi bakalım merak ettim seni benimde aynen adet belirtilerim varkızlar slmm bakıyorum liste başı olmuşum daha adet olmadım ama olurum heralde +2 gün gecikebiliyo benimki geçen ay öyle olmuştu mesela o yüzden henüz ümitlenmiyorum zaten belirgin bir şekilde de adet belirtilerim var
Evet canım bende ümitli değilim bugün dün ümitliydim bugün ateşim düştü o yüzden hayırlısı olsun napalım olmazsa bi dahaki aya denerizseninde yarın demi lulu bakalım napıcas ama ben ümitli değilim