Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün 5-6 gün var adetime ve sabah dayanamadım test yaptım tek çizgi sizce erken yapmış olabilirmiyim of ya off
kızlar bugün 5-6 gün var adetime ve sabah dayanamadım test yaptım tek çizgi sizce erken yapmış olabilirmiyim of ya off
hihoyyytGÜNAYDINhihoyyyt
Çok erken yapmış olabilirsin bhcg hormonu daha az salgılamış ve öyle çıkmış olabilir adetin geçince yapkızlar bugün 5-6 gün var adetime ve sabah dayanamadım test yaptım tek çizgi sizce erken yapmış olabilirmiyim of ya off
kızlar bu sabah ateşimi ölçtüm düşmüş sonra tekrar uyudum regli olmuşum gördüm rüyamda heralde regli olacam bugün yarın ,sanki regli olacakmışım gibide ağrılar fazlalaştı yine tutturamadık heralde :çok üzgünüm:
İnşallah arkadaşım kafamda kurmuşumdur yarın sabah bakıcam teste bugün ve yarın regli olmazsam zaten biraz daha sabır sadeceaaaaaaaa arkadasım sana yakısıyormu bu negatıf dusunce hem sen bu ruyalara takılma hem ne demısler ruyalar tersıne cıkar o agrılara gelınce ınankı suan belım sankı kopuyor agrıdan ne olur arkadasım takılma sen bunlara herseye pozıtıf ol bırazda bız kafamızda kuruyoruz herseyı rabbım nasıp ederse olur zaten atesss falan bahane
slm arkadaşlar. beni de aranıza alır mısınız? Ben ne nisan, ne de mayıs için bekleyenlerdenim. Benim denemelerim kısmet olursa haziran da başlayacak. Çünkü iki gün önce düşük yaptım. En fazla 2 ay bekleyebilirim denemeler için. Mübarek gün Allahım hepimizin dualarını kabul etsin. Tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Buyur canım kapımız herkeze açık geçmiş olsun çok üzüldüm düşüğüne boş gebeliik falan mı yaşadın?
slm arkadaşlar. beni de aranıza alır mısınız? Ben ne nisan, ne de mayıs için bekleyenlerdenim. Benim denemelerim kısmet olursa haziran da başlayacak. Çünkü iki gün önce düşük yaptım. En fazla 2 ay bekleyebilirim denemeler için. Mübarek gün Allahım hepimizin dualarını kabul etsin. Tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
hosgeldin caniiim:))
cok cok gecmis olsun, Allah hayirli zamanda, saglikli gebelik ve bebis versin sana :Saruboceq:
Canım ya çok üzüldüm kalbinin atımını duyup sonra gitmesi çok üzmüştür seni ama umudunu kaybetme hayırlısı böyleymiş de belki ilerde sağlıklı olmucaktı inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınTeşekkür ederim lulu. çok sağol. Hayır boş gebelik değildi. 8.haftada kalp atımı görülmedi. Bu ikinci kez başıma geliyor. 1.5 sene önce yaşadım aynı olayı. yine 8. haftada aldılar meleğimi benden. :çok üzgünüm:
Canım ya çok üzüldüm kalbinin atımını duyup sonra gitmesi çok üzmüştür seni ama umudunu kaybetme hayırlısı böyleymiş de belki ilerde sağlıklı olmucaktı inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
Teşekkür ederim lulu. çok sağol. Hayır boş gebelik değildi. 8.haftada kalp atımı görülmedi. Bu ikinci kez başıma geliyor. 1.5 sene önce yaşadım aynı olayı. yine 8. haftada aldılar meleğimi benden. :çok üzgünüm:
sevdalinka yine yakaladım seni. neoldu. adet omuştun galiba. tarihini yzdırmadın. bak hafiye gibi peşindeyim.