- 26 Mart 2010
- 3.351
- 10
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamişlerr bişe sorcam göğüslerinizin şişmesinden bide acısından başka ne gibi deişikler var göğsüznüzde.hani hassaslaşıomuş ya ucu öle oldumu sizdede
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html denizcim senin için bu.bn burdan yaptım hepside hareketli çok güzel avatarlar var.
bak sana ne veriyorummmmm.a.s.a.s.a.s.
dokunduğunuzda hissediosunuz demi
evet canım baya hıssedılıyor
inşallah serapcım ya hamileler çoğaldıkça ben d eumutlanmaya başaldım. ya olmazsa hayalkırıklığ yaşıcam heralde. ben d bi gün hamileyim diye bağırmak istiyorum. neyse olmazsa doktor gidicem ya zaten. bakalım ne der takip yapalımmı der ya da olur sakıncası yok derse aşılma bile düşünüyorum. benim sabrım yok. süre kısalsın istiyorum. aslında beklesem olucak ama işte sebebim belli. bian önce kaldığım yerden devam etme isteği
tskkkk canımcımmmmmmmopuyorumnanaktan
evet cnm benim hatta göğüslerim şişmeden önce uçları hassaslaştı ilk dikleşti, 3-5 gün sonra göğüslerim büyüdü yani bunlar adet olacağım tarihten 10gün önce oldu ilki büyümede 1 hafta önce oldu,yazmıştım buraya hatta
Bende beklemedeyim bugün test aldım ama cumartesi yapıcam sabah,benimde bugün göğüslerim daha şişti südyen takmıyorum acıyo yürüyünce sallanıyor o zamanda acıyor bide sol kasığımacıyor belim ağrıyor ara ara ,az az akıntım başladı beyaz renkte o kadarcanım bn halaa beklemedeyimm:umursamaz::umursamaz:ama bnde seni çokk merak ediyorummm
canım ne yaptın sen bugünde yine test yapcam sonra eşine söyliceni söylemiştin noldu hediye paketi yaptın mı merak ettimcanım benım sadece acı sıslık bırde gerılme oluyor cok tuaf bır sey bırde bu aksam bıraz belım agrıyor normal mı acaba
bakkk ayşecim yapar yapmaz sabah yazıosun buraya sonucu tamammıııııı