- 18 Şubat 2010
- 3.749
- 2
sekm kızlar bu ay hamile kalırsam ALLAHIN İZNİNLE VE SZLERDE KALIRSANIZ HEPİNİZİ YENİ TOPİKİME BEKLİYORUM LİSTE BİLE YAPTIM...
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/358576-2010-aralik-bebis-anneleri-gelin-listeye.html
ayyyyyyyyyyy hadi inşallah. bi hamile olayım. müdavimi olacağım topiğinin. sen d ebaay umutlsusun heralde. belirtiler falan var sanırım. baksan topiği bile açmışsın. hadi hayırlısı.
deniz canım adım serap...ben adet oldum..malesef..normal adet...ne yapalım bir daha ki aya kaldı..benim yeni tarih 3 mayıs ..beni mayıs listesine ekle sen..ben de heveslendim belki yerleşme kanamasıdır diye....ben bu ay doktora gitmiştim ..doktor emzirmediğim halde sütün geliyo dedi..bi ilaç verdi..onu kullanıyodum bu ay mayısın 18 kadar kullanıcam belkide benim önümüzdeki ay da olmazzz...neyse siz beni yine listeye ekleyin ..umut olsun benim için..artık sizler için heyecanlıyım bu ay...
serapcım üzülme sen enazından bziler gibi karmasrlığa hyalkırıklığına düşmezsin. bi tane yavrun var. onunla ilgilenirken okadar stres de olmazsın. ben inanıyorum seninki d eyakınlarda gelicek. eklicez tabi canım. adetin düzenli oldukça şansın var demektir tatlım.
denizim16 üç oldu bu seferde eklemezsen daha yazmıyom bak 16 nisan da inşallah olmam ilk denemem yoksa bu ay nasibimde mi yok
eklememşmiyim canım. 1.denemen olduğunu yazmıştım ama tarihini bilmiyodum. yaaaaaaaaa kızma hemennnnn:kedi::kedi::kedi:
denizimmm hoşgeldiiin
hoşbuldum nasılsın canım