Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktan canımm çok saolasın inşallah seninde öyle çıkar çoook az kaldı yarın bile belli olabilir seninde cnm
benimde göğüslerim çok hassaslaştı cnm yanları falan
Canım ne haber öylemi ateşin öylemi benim yüksek sabahları aynı senin ki gibi akşamları 37 yi buluyor benim ben ama digital dil altından ölçüyorum dün gece uyurken çok terledim resmen soyunup uyudum bugün de o yüzden boğazlarım şiştikızlar ya merak edıyorum suankı yenı gebelıkte atesın kac olması gerekıyor ya benım 36.7 36 . 6 falan oluyor
evet tatlım eh biraz öyleyimdir :)) annemle beraber yaptık uğraş işte can sıkıntısı şimdilik elim boş bişeyler yapmak istiyorum aslında tığ biliyorumda şiş hiç bilmiyorum :)
teşekkür ederim cnm saol valla,darısı başınıza, ayy böle sesim titredi ama insanları tanımıyorum utandım sıktım kendimi ağlamamak için.birde bişey sorucam ben daha yeni 3-4 aydır 52kg oldum çok zayıfıtm 47ydim neyse kansızlık çoktu geçen ay anca 10.7ye yükseltmişim ama ilaç içiyorum hala,vede çok iyi beslenmeye dikkat ediyorum hergün 3 öğün yiyorum güzel şeyler yiyorum ,portakal suyu ve süt içiyorum hergün ama çok hareketde ettiğim için fazla kilo almıyorum kanım yavaş yavaş yükseliyo ama düşük işte hala,bebeği kötü etkilermi bu dr ayrıca bi vitamin falan takviye bişey yazıyormu söylemem gerekirmi,şimdi kan ilacıyla folik asit içiyorum 4 aydır falan
Benimde göğüslerin aynı silikonlu gibi oldu bugün evet çok az kaldı yarın yapsamda çıkar hatta bugün test aldım ama cumartesi günü yapıcam kendi kendime inat ettim hep bebişmi inat etcek:dilcikar:
Canım ne haber öylemi ateşin öylemi benim yüksek sabahları aynı senin ki gibi akşamları 37 yi buluyor benim ben ama digital dil altından ölçüyorum dün gece uyurken çok terledim resmen soyunup uyudum bugün de o yüzden boğazlarım şişti
Yok canım cumartesi yapcam ben biraz daha sabretcem zaten bugün kaldı nolcek burcumm naptı acaba merak ettimcotanak28 canım ıyıyım sen nasılsın ınsallah darısı senın basına yap artık su testtı ben senden daha cok merak edıyorum
zaten cnm yarınki kan testinin yanına hemoglobinde yazdı hem onada bakçak tekrar,elimden gelen herşeyi yapıyorum valla hergün pekmezde içiyorum inşallah daha da yükselir,işte beslenmede ok önemli çok yemek seçiyodum eskiden de artık herşeyi yemeğe çalışıyorum evlendiğimden beri,buay 11i geçse bari kanım
İnşallah kız hepimiz hamile oluruz :Saruboceq: az kaldı benim biraz daha stresim geçti kaç gündür stresten ölüyodum nerdeyse şimdi bir gün kaldı artık beklemekten başka yapcak bişey yok olucağı varsa olur diyorum birde hamileleri duydukça kendim hamile olmuş gibi hissediyorum çok seviniyorum oda beni motive ediyor beklemeye:teytey::hooray:Lulu55 bir hamilemiz de sensin galiba.Hadi inşaallah ne güzel ya patır patır dökülüyor hamileler.Ay sonuda kapanışı biz yaparız umarım.: )
Kızlar yapın şu testleride ayıda bitirelim bitsin Nisan ayı...LULU canım yapsana testi varsa çıkar kuzum zaten...Yoksada boşuna cumartesine kadar sitres yapmış olursun...
İnşallah kız hepimiz hamile oluruz :Saruboceq: az kaldı benim biraz daha stresim geçti kaç gündür stresten ölüyodum nerdeyse şimdi bir gün kaldı artık beklemekten başka yapcak bişey yok olucağı varsa olur diyorum birde hamileleri duydukça kendim hamile olmuş gibi hissediyorum çok seviniyorum oda beni motive ediyor beklemeye:teytey::hooray:
yaa bende çok umutluyum en fazla mayısa kadar bizim topikteki herkes hamile çıkçak nisan olmayanlar mayıs olcak bence inşallah öyle olur ya nekadar güzel herkesin duaları kabul oluverir