nurmehcim çook teşekkür ederim cnm inşallah darısı başınıza,biz şimdi ben adet olduktan 2 gün sonra başladık beraber olmaya çünkü benim adetim 5-6 gün sürüyo hesaplatmıştım nette 8ile 14üne kadar yumurtlama günlerim çıkıyo diye yumurtlama günlerinde hergün beraber olduk cnm bi 1 kere olmadık ama ertesi gün olduk daha sonraki günlerde gün aşırı olduk cnm ama benim belirtilerim yaklaşık 10gün önceden başladı böle göğüs uçlarım çok dikleşti ve büyüdü hatta hep yazıyodum belirtilerimi acaba hamilelik belirtisimi diye buraya,neyse böle hergün akıntım vardı bide hala bile öyle,birde hep sol kasığımda minicik minicik sancılar oluşuyodu arada hatta hala solda var yani böle bir his,bundan 1 hafta öncede göğüslerim kocaman oldu benim öle olmazdı hiç,bazen 1-2 gün öncesinde olurdu,birde 2gündür falan böle hafif uyandığımda aklıma yemek falan gelirse bulantı gibi oluyodu,aa birde gaz yapıyo sölemesi ayıp hep geğiresim geliyodu (çok afedersiniz :) ya ben stress yapmadım carnacım hani daha ilk ay diye heralde ama çook bi merak vardı acaba oldumu diye herkesi bunaltıyodum artık oldumu sizce diye sormaktan bide bizim ailelerimiz bilmiyo okulum var diye kızcaklar sanırım eşime dedim sen sölicen artık diye,onlarda çok istiyolarda daha erken diyorlardı bi arkadaşlarım biliyo bide sizler okadar:))