Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kizlar bende dogumumu 31 ocakta yaptim dogum hikayemide sizinle paylasmak istiyorum
30 ocakta kanamam geldi hemen hastaneye gittik beni yatirdilar ve gozetim altina aldilar kanamam kesildi gece saat 2 siralarinda tuvalete ciktim baktim hafif kirmizi sulu bisey gelmeye basladi hemen doktoru cagirdim doktor suyumun geldigini soyledi beni odadan dogum haneye goturdu bebegin kalp atislarini dinlediler hersey normal aradan 2 saat gectikden sonra bende adet sancisi gibi bir agri basladi daha sonra siddetlendi bende doktora pedia istedigimi soyledim gerekli imzalari attim pedia yapmak icin ugrastilar ama bir turlu tutmadi bu esnada benim sancim iyce artti kaka yapma hissi gelmeye basladi 3.4 ikinmada bebegim dunyaya geldi o anki sevincimi sizlere kelimelerle anlatamam Allah her bayana bu sevinci yasatsin
size bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum sayet esiniz sizinler doguma girecekse bel masaji yaptirin ve her sanciniz geldiginde iyi nefes alip verin emin olun agrilar baya azaliyor
bide esinizin bildigi sureleri okumasida cok iyi oluyor.ozelliklede Ayetel kürsü
Allah hepinizin yardimcisi olsun
kizlar buda benim oglusumun resmi...
nehirr çok güzelmiş bebişin allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın cnm
bizde 63.günlüğüz artık kıkır kıkır gülüyoruz,agularımız çoktan başlamıştı,pek bi sevimliyiz teyzeleri
kızlar kandiliniz mübarek olsun.ben hamileyim.daha önce yazdım mı hatırlamıyrm ama yine yazayım istedim.
Evet sonunda fırsatını bulup bende yazıyorum hikayemizi...
Doğum tarihimiz belli olmuştu artık 18.01.2011 kızım ters durduğu için mecburen sezeryan olucaktım.
günler bir türlü geçmek bilmiyordu benim için.kendime iş çıkartıp duruyordum zaman çabuk geçsin diye.
Derken büyük gün geldi çattı.eşimde bnde o kadar heyecanlıydıkki bebeğimize kavuşmamıza artık sadece saatler kalmıştı.o gece iki kişi olarak yattığımız son geceydi,birbirimize sarılarak uyuduk.Sabah saat 5:30 du kalktığımda uyuyamamıştım heyecandan boş boş oturdum durdum. Daha sonra ılık bi duş alıp,saçımı fönledim ve eşimi uyandırdım.Artık saat 7:30 du evden çıkma vakti gelmişti.yolda giderken ikimizde hiç konuşmadık sessiz sessiz gittik hastaneye.Vardığımızda hastanedekiler bizi bekliyolardı hemen odamıza çıktık.bi kaç soru vs den sonra önlüğümü getirdiler,damar yolumu açtılar.9 ay boyunca geçmek bilmeyen günlerden sonra zman su gibi akıp geçiyodu herşey o kadar çabuk ilerliyoduki içimi heyecandan çok korku kaplamaya başladı.
sonra bi baktım sedyeyi getirdiler artık gitme vakti gelmişti kendimi daha fazla tutamadım ve başladım ağlamaya annemi,babamı ve en son ağlaya ağlaya eşimi öptüm ve ayrıldım onlardan.Ameliyathaneye geldiğimizde buz gibiydi herkes benle konuşuyor moral vermeye çalışıyolar,anestezi doktoru belimden iğneyi yaparken doktorumda elimi tutup bak burcu canın yanarsa sende bana vur tamammı diyip beni güldürmeye çalışıyodu.ama ben robot gibiydim karşılık vermiyodum.
sonra beni masaya yatırdılar belimden aşağısını hissetmiyodum yani dokunduklarını hissediyorum ama acı hissetmiyodum.önümü kapattılar yeşil bi önlükle.Artık anlamıştım başladıklarına bana soru soruyolar bi yandan bebeğinin ismini ne koyucaksın diye bende onlara kesmeye başladınız demi ondan beni konuşturuyosunuz oyalanayım diye dedim hepsi birden güldüler bana tabi sonra bnde kendi halime güldüm.
Sonra doktorumun çok az kaldı burcu sabret demesiyle karnımda şiddetli bi acı hissetmem bir oldu.canından can gitmek buymuş demekki.
Veeeeee bi ağlama sesi bebeğim doğmuştu artık nasıl tatlıydı hemen öptüm, kokladım ve götürdüler bebeğimi o aradada beni uyutmuşlar dikiş atarken.uyandığımda ayılma odasındaydım kurduğum ilk cümle bebeğim nerde demek oldu.merak etme çok sağlıklı ve tatlı bi bebek odana çıkardılar şimdi sende gitceksin yanına dediler.sonra sedyeyle odama götürdüler.
odada annem,babam ve kucağında bebeğimizle eşim karşıladılar beni sulugöz ben tekrar başladım ağlamaya.kucağıma aldım,emzirdim o kadarr güzel bir duyguymuşki annelik Allah herkese nasip etsin inşallah...
Evet işte kızlar buda kızım DURUYLA bizim hikayemiz.
ay canım ne güzel olmuş..bak gördünmü senın ufaklık şimdiden uğurunu gösterdi..kızlarrrr eşime kavuştum sonunda çıktı atamam hemde evimin yanındaki okula çok şükür
Cook tatli... saglikli utlu bir hayati olsun..
çok tatlıııı maşallahhhh
41 kere maşallah cnm
allah analı babalı büyütmeyi nasib etsib inşallah.
:79: :79:
Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...
41,5 kere maşallah...
maşallah canım allah bağışlasın sağlıkla mutlu büyümeyi nasip etsin inşallah
ya kızlarrr
ben çok dertlıyım.olcakmı olmucakmı derken bebegım oldu Allaha şükür saglıklıda masallah ...ama ben bebegımı anne sutuyle buyutemıyorum:2:yetmıyooo napsam yetmıyo...netten arastırmadıgım yer kalmadı offf mama takvıyesı yapmak ıstemıyorum.ama baska caremde yok(( üzüle üzüle mama verıyorum güzel oğluma.bunu ancak yaşayan anlar heralde çok acı verıcı.uzulme artar borulce ye artar.sogan ye artar cok emzır artar.helva ye artar.serbet ıc artar.sutlac ye artar...rezene cayı ıc artar((((( artmıyo artmıyo artmıyoooo(((emıyo emıyo sonra baslıyo aglamaya kalkıyorum mama verıyorum..en acısıda sutu yeten koca karılar evıme gelınce...yetmezmısmı hıc yeter o mama verme deyıp moralımı bozmaları oluyo...yetmıyomuda mama verıyosun dıyenler offkafama takmayıp uzulmemek ıcın aklıma getırmeden mama verıyorum mesela yettıgı kadarda emzırıyorum sureklı ama bır kısı bıle onla ılgılı yorum yapsa hooop moralım yıne sıfırın altında((
sızlerle paylasmak ıstedım anlattıkca acılar azalır sevıncler artarmıs...bende anlatıp rahatlamak ıstedım ...opuyorum hepınızı...ınsallah hepınızın sutlerı çeşmeden akar gıbı aksın...
ya kızlarrr
ben çok dertlıyım.olcakmı olmucakmı derken bebegım oldu Allaha şükür saglıklıda masallah ...ama ben bebegımı anne sutuyle buyutemıyorum:2:yetmıyooo napsam yetmıyo...netten arastırmadıgım yer kalmadı offf mama takvıyesı yapmak ıstemıyorum.ama baska caremde yok(( üzüle üzüle mama verıyorum güzel oğluma.bunu ancak yaşayan anlar heralde çok acı verıcı.uzulme artar borulce ye artar.sogan ye artar cok emzır artar.helva ye artar.serbet ıc artar.sutlac ye artar...rezene cayı ıc artar((((( artmıyo artmıyo artmıyoooo(((emıyo emıyo sonra baslıyo aglamaya kalkıyorum mama verıyorum..en acısıda sutu yeten koca karılar evıme gelınce...yetmezmısmı hıc yeter o mama verme deyıp moralımı bozmaları oluyo...yetmıyomuda mama verıyosun dıyenler offkafama takmayıp uzulmemek ıcın aklıma getırmeden mama verıyorum mesela yettıgı kadarda emzırıyorum sureklı ama bır kısı bıle onla ılgılı yorum yapsa hooop moralım yıne sıfırın altında((
sızlerle paylasmak ıstedım anlattıkca acılar azalır sevıncler artarmıs...bende anlatıp rahatlamak ıstedım ...opuyorum hepınızı...ınsallah hepınızın sutlerı çeşmeden akar gıbı aksın...
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...
canımmm benim bu kadar takma kafana mamayla beslenen o kadar çok bebek varki bi tek senin bebeğin değilki.allah korusun bi hastalığı olmasın sağlıklı olsun varsın mamayla beslensin.kimsenin lafınıda takma hiç salla gtsin konuşup dursunlar bak olan senin sütüne oluo.sütün gelmesi yediklerimizden daha çok streslede alakalı olabiliomuş.sen yinede vazgeçme emzirmekten derim ben.denemişsin sen ama rezeneyede devam et bence gözle görülür bi şekilde faydası oluo canım.ya kızlarrr
Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...