Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr eşime kavuştum sonunda çıktı atamam hemde evimin yanındaki okula çok şükür
saol canım amin hepimizinki olsun inşallah.burcumm çok tatlı maşallah allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürlü olsun
canım çok sevindim hadi gözün aydın.kızlarrrr eşime kavuştum sonunda çıktı atamam hemde evimin yanındaki okula çok şükür
Herkese selam : 9
Buraya uğramayalı bayağa zaman olmuş.Sanırım birazcık nostalji yapmak geldi içimden : ) ne günlerdi.Şimdi çoğumuzun bebişleri doğdu da büyümekteler.Hamile arkadaşlar Allah sağ sağlim hayılrısı ile yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin.Hamilelik çok güzel bir süreç, keyfini doya doya çıkarın.Annelik muhteşem fakat çok yorucu : ) içimde kalsa daha iyiydi diyorsunuz valaha.
Burcumm çok tatlı duru kız.Benim kızım gibi siyah saçlı : ) Allah bağışlasın.
Herkese selam : 9
Buraya uğramayalı bayağa zaman olmuş.Sanırım birazcık nostalji yapmak geldi içimden : ) ne günlerdi.Şimdi çoğumuzun bebişleri doğdu da büyümekteler.Hamile arkadaşlar Allah sağ sağlim hayılrısı ile yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin.Hamilelik çok güzel bir süreç, keyfini doya doya çıkarın.Annelik muhteşem fakat çok yorucu : ) içimde kalsa daha iyiydi diyorsunuz valaha.
Burcumm çok tatlı duru kız.Benim kızım gibi siyah saçlı : ) Allah bağışlasın.
canım maşallah Allah bağışlasın...çok tatlı bir kızzz kendi gibi kaderide güzel olur inşallah..
canım tebrik ederim,bebeğini kucağına almışsın..çok güzel bir duygudur eminim darısı başımızamrb kizlar bende dogumumu 31 ocakta yaptim dogum hikayemide sizinle paylasmak istiyorum
30 ocakta kanamam geldi hemen hastaneye gittik beni yatirdilar ve gozetim altina aldilar kanamam kesildi gece saat 2 siralarinda tuvalete ciktim baktim hafif kirmizi sulu bisey gelmeye basladi hemen doktoru cagirdim doktor suyumun geldigini soyledi beni odadan dogum haneye goturdu bebegin kalp atislarini dinlediler hersey normal aradan 2 saat gectikden sonra bende adet sancisi gibi bir agri basladi daha sonra siddetlendi bende doktora pedia istedigimi soyledim gerekli imzalari attim pedia yapmak icin ugrastilar ama bir turlu tutmadi bu esnada benim sancim iyce artti kaka yapma hissi gelmeye basladi 3.4 ikinmada bebegim dunyaya geldi o anki sevincimi sizlere kelimelerle anlatamam Allah her bayana bu sevinci yasatsin
size bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum sayet esiniz sizinler doguma girecekse bel masaji yaptirin ve her sanciniz geldiginde iyi nefes alip verin emin olun agrilar baya azaliyor
bide esinizin bildigi sureleri okumasida cok iyi oluyor.ozelliklede Ayetel kürsü
Allah hepinizin yardimcisi olsun
kızlarrrr eşime kavuştum sonunda çıktı atamam hemde evimin yanındaki okula çok şükür
herkese merhaba
29 Aralık günü prensesim EYLÜL DENİZimi kollarıma aldım normal ve kolay bir doğum oldu dikişleri saymazsak... Benim gibi bebişini kollarına alanların gözü aydın bekleyenlerede nasip olur inşallah
buda benim prensesim
Eki Görüntüle 144490
canım maşallah Allah bağışlasın...çok tatlı bir kızzz kendi gibi kaderide güzel olur inşallah..
canım tebrik ederim,bebeğini kucağına almışsın..çok güzel bir duygudur eminim darısı başımıza
Sagol canim gercekten Güteklasse bir duygu darisi senin basina
herkese merhaba
29 Aralık günü prensesim EYLÜL DENİZimi kollarıma aldım normal ve kolay bir doğum oldu dikişleri saymazsak... Benim gibi bebişini kollarına alanların gözü aydın bekleyenlerede nasip olur inşallah
buda benim prensesim
Eki Görüntüle 144490
herkese merhaba
buda benim prensesim
Eki Görüntüle 144490
herkese selamlar arkdaşalar..seliz hamileymiş çok sevindim...Allah tamamına erdirsin....doğum yapan arkadaşlara da tebrikler melekler kucaklara konmuş darısı bizlerin başına...benim hamilelik 12 haftalık oldu...doğum ağustos sonu..daha çok zamanım var..ben de heyecanlaaa 2. bebeşimi bekliyorum...bebeğin cinsiyeti belli değil henüz..belli olunca yazarım...hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın..