Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak... ) ))
canım ben bu msjı gördügümde belkı sen dogumunu yapmıssındır ama yıne de Allah kolaylık versın saglıkla al ınsallah bebegını kucagına..ha bırde bırak 10 gun daha beklesın erken gelınce cok zor oluyo ....ben çok zorlandım hala zorluklarını yasıyorum...sütün bile az gelıyo erken dogumda((
29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak... ) ))
mrb inşallah bende nisanda çift çizgi görürüm çok seviyorum çocukları rabbim gönlüme göre verir inşallah eğer hamile kalırsam dünyanın en mutlu insanı olurumrabbim isteyenlere çocuk sahibi yapsın inşallah (aminnnnn)
KAAN'ım 29 MART 2011 SALI günü 09:45'te sezeryanla 3300 gr ve 50 cm ile dünyaya gözlerini açtı...Allah'ıma şükür çok iyi... ) ))
KAAN'ım 29 MART 2011 SALI günü 09:45'te sezeryanla 3300 gr ve 50 cm ile dünyaya gözlerini açtı...Allah'ıma şükür çok iyi... ) ))
selam kızlar
bugün kontrolümüzvardı.oğlum 3600 olmuş boyuda 53 cm sanırım.
çatı kontrolü yaptı doktorum çatım iyiymiş ama rahimağzım arkadaymış ve hiç açılmam yokmuş.
kendi sancım olmadan suni sancı reaksiyon göstermeyebilir büyük ihtimalle dedi doktorum ama istiyosan suni sancıyı deneriz dedi.bende bu akşam eşimle konuşup karar vericem pazratesi sabahı kesin yatışımız var.ya sezeryan olucak direk yada suni sancı denicez hala karar verebilmiş değilim.
hayırlısı artık.
allah kolaylık versin canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz....
selam kızlar
çatı kontrolü yaptı doktorum çatım iyiymiş ama rahimağzım arkadaymış ve hiç açılmam yokmuş.
kendi sancım olmadan suni sancı reaksiyon göstermeyebilir büyük ihtimalle dedi doktorum ama istiyosan suni sancıyı deneriz dedi.bende bu akşam eşimle konuşup karar vericem pazratesi sabahı kesin yatışımız var.ya sezeryan olucak direk yada suni sancı denicez hala karar verebilmiş değilim.
hayırlısı artık.
Canim benim bir arkadasimin durumda ayniydi. bebegi bir turlu gelmek istemedi. en sonunda sunni sanciyla bebek dogdu.Sunni sanci dogal sancida daha fenaymis ama agri kesici igneyle hic sorun olmadi demisti arkadasim. Bebiside bir kac saatte kollarina almisti. Hersey yolunda gitmisdi yani.
Serzeryanla yada sunni sanciyla sende umarim saglicakla alirsin bebegini kucagina.
ahhh canim yaaaa coook tebrik ederim... mutlu saglikli bir yasam diliyorum...kaanli günler basladi demek :) gözünüz aydin... sende iyisindir umarim.. söyle bir toparlayinda kendinizi, bize ayrintili dogum hikayeni ve kaan bebegin resmini gönder...
HAYIRLI OLSUN CANIM. DOĞUM HİKAYENİZİ VE MİNİŞİN FOTOĞRAFINI BEKLİYORUZ.
dilekcim gözün aydın canım maşallah kaan bebeğe inşallah darısı bizim başımıza
selam kızlar
hayırlısı artık.
cnm gözünaydın
allah analı babalı büyütsün
Hepinize tek tek çoook teşekkür ederim kızlar...Anne olmak gerçekten harika bir duyguymuş...Kendimi toparlayınca hikayemizi ve fotoğrafımızı ekleyeceğim...
AYSU87 canım Allah yardımcın olsun...İnşallah sende kolayca atlatırsın...Haberlerini bekliyoruz...